FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Life is Unfair
Quiz about Life is Unfair

Life is Unfair Trivia Quiz


This is a quiz on "Malcolm in the Middle". Enjoy!

A multiple-choice quiz by Disney Villain. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television L-P
  8. »
  9. Malcolm In The Middle

Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
196,887
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
4519
Last 3 plays: Guest 71 (10/10), Guest 75 (9/10), Guest 92 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. What's the name of the class Malcolm goes to? Hint


Question 2 of 10
2. Who is the oldest sibling? Hint


Question 3 of 10
3. What is Malcolm's IQ? Hint


Question 4 of 10
4. Who plays Hal's father in the episode "Family Reunion"?

Answer: (First and surname, or just surname)
Question 5 of 10
5. Who is Malcolm's friend who is in a wheelchair? Hint


Question 6 of 10
6. Who is Francis' wife? Hint


Question 7 of 10
7. What was the first episode of season 4? Hint


Question 8 of 10
8. What's the name of Lois' mean and spiteful mother? Hint


Question 9 of 10
9. What did Craig get when he was bed-ridden? Hint


Question 10 of 10
10. Who gave Reese a live grenade? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Today : Guest 71: 10/10
Apr 13 2024 : Guest 75: 9/10
Mar 06 2024 : Guest 92: 10/10
Feb 29 2024 : ladymacb29: 9/10
Feb 18 2024 : Guest 86: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What's the name of the class Malcolm goes to?

Answer: Krelboyne

He was placed there when a series of tests revealed that he was a genius.
Note: I made up the other 3.
2. Who is the oldest sibling?

Answer: Francis

Francis is Malcolm's favorite brother.
3. What is Malcolm's IQ?

Answer: 165

The series of tests that proved that Malcolm was a genius in "Pilot" also proved that this was his IQ.
4. Who plays Hal's father in the episode "Family Reunion"?

Answer: Christopher Lloyd

Hal's dad is Walter Wilkerson. He is very rich.
5. Who is Malcolm's friend who is in a wheelchair?

Answer: Stevie

Stevie also has a case of asthma. His parents are overprotective of him.
6. Who is Francis' wife?

Answer: Piama

She is from Alaska. She was forced to move because an oil company bought the land she lived on.
7. What was the first episode of season 4?

Answer: Zoo

"Pilot" was the first episode of season 1, "Traffic Jam (2)" is the first episode of season 2, and "Houseboat (1)" is the first episode of season 3.
8. What's the name of Lois' mean and spiteful mother?

Answer: Ida

In the episode "Grandma Sues", Ida falls down some steps and sues her daughter and son-in-law for pain and suffering.
9. What did Craig get when he was bed-ridden?

Answer: A monkey

It was a trained capuchin monkey trained to serve. However it soon goes out of control and Craig thinks it wants to kill him. A fight suddenly ensues between Hal (who was visiting) and the monkey.
10. Who gave Reese a live grenade?

Answer: Victor

Victor is Lois's father. Malcolm gets rid of the grenade by tossing it into a new fridge. Thanks for playing. Be sure to rank it.
Source: Author Disney Villain

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/16/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us