FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Do You Know Malcolm in the Middle
Quiz about Do You Know Malcolm in the Middle

Do You Know 'Malcolm in the Middle'? Quiz


In my opinion this is one of the funniest TV shows ever made, so I thought that I'd make a quiz about it. I'll give you the name of a character and you have to say which actor or actress plays them. I hope you enjoy it.

A multiple-choice quiz by kaz00_40. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television L-P
  8. »
  9. Malcolm In The Middle

Author
kaz00_40
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
171,352
Updated
Jul 20 22
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
4018
Last 3 plays: stephedm (10/10), Guest 99 (10/10), Guest 50 (7/10).
- -
Question 1 of 10
1. Which actor plays the second youngest member of the family, Dewey? Hint


Question 2 of 10
2. Which actress plays the crazy mother of the family, Lois? Hint


Question 3 of 10
3. Which actress starred in the pilot episode as Malcolm's teacher, but later went on to play Kitty Kenarban? Hint


Question 4 of 10
4. In the first two seasons, who played Commandant Edwin Spangler? Hint


Question 5 of 10
5. Who plays Malcolm's asthmatic friend, Stevie? Hint


Question 6 of 10
6. Which actress plays Francis' wife, Piama? Hint


Question 7 of 10
7. Who plays Otto, the owner of the ranch that Francis works on? Hint


Question 8 of 10
8. In third season, which actor played the logger called Pete? Hint


Question 9 of 10
9. Which actor plays the title role and genius of the family, Malcolm? Hint


Question 10 of 10
10. Which actor plays Lois' lovesick colleague, Craig? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 03 2024 : stephedm: 10/10
Mar 26 2024 : Guest 99: 10/10
Mar 15 2024 : Guest 50: 7/10
Mar 09 2024 : Guest 174: 4/10
Mar 06 2024 : Guest 92: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which actor plays the second youngest member of the family, Dewey?

Answer: Erik Per Sullivan

Erik was born on 12th July 1991 in Massachusetts. As well as being in 'Malcolm in the Middle' he has been in some films such as 'Armageddon' and he did the voice of Sheldon in 'Finding Nemo.'
2. Which actress plays the crazy mother of the family, Lois?

Answer: Jane Kaczmarek

Jane was born on 21st December 1955 in Milwaukee, Wisconsin. She has starred in lot of other things including the 1998 movie 'Pleasantville' and the 2001 TV movie 'Jenifer'.
3. Which actress starred in the pilot episode as Malcolm's teacher, but later went on to play Kitty Kenarban?

Answer: Merrin Dungey

Merrin was born on the 6th August 1971 in California and has starred in the hit series 'Alias'. She left the cast of "Malcolm in the Middle" after season 3 but returned as a guest star in season 6.
4. In the first two seasons, who played Commandant Edwin Spangler?

Answer: Daniel Von Bargen

Although Daniel was only in the first two seasons he did guest star in a few episodes of the third season.
5. Who plays Malcolm's asthmatic friend, Stevie?

Answer: Craig Lamar Traylor

Craig was born on 19th March 1989 in California. In 1996 he starred in Danny DeVito's movie 'Matilda'.
6. Which actress plays Francis' wife, Piama?

Answer: Emy Coligado

Emy guest starred in 'Crossing Jordan' a few times.
7. Who plays Otto, the owner of the ranch that Francis works on?

Answer: Kenneth Mars

Kenneth was born on 14th April 1936 in Chicago, Illinois. His voice can be heard in many cartoons such as 'The Land Before Time' and 'Tale Spin'.
8. In third season, which actor played the logger called Pete?

Answer: Sandy Ward

Sandy starred Wolfgang Petersen's 2000 movie 'The Perfect Storm' playing Quentin the Old Timer.
9. Which actor plays the title role and genius of the family, Malcolm?

Answer: Frankie Muniz

Frankie was born on 5th December 1985 in Ridgewood, New Jersey. He has many movies to his name including 'Big Fat Liar' and 'Agent Cody Banks'.
10. Which actor plays Lois' lovesick colleague, Craig?

Answer: David Anthony Higgins

David was born on 9th December 1961 in Des Moines, Iowa. He has starred quite a few films including 'Snake Eye' and 'Payback'.
Source: Author kaz00_40

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/16/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us