FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Malcolm in the Middle General Trivia
Quiz about Malcolm in the Middle General Trivia

"Malcolm in the Middle" General Trivia Quiz


Because "Malcolm in the Middle" is my favorite TV show, I decided to make a quiz on it. Hope you enjoy!

A multiple-choice quiz by skigirl983983. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television L-P
  8. »
  9. Malcolm In The Middle

Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
214,390
Updated
Feb 20 23
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
4614
Last 3 plays: Guest 201 (9/10), Guest 86 (10/10), Guest 141 (8/10).
- -
Question 1 of 10
1. There are five boys in Malcolm's family. Who was born second? Hint


Question 2 of 10
2. Dewey has a "twin" named Billy. What is Billy's last name? Hint


Question 3 of 10
3. Where does Lois work? Hint


Question 4 of 10
4. Has Jamie ever liked a girl?


Question 5 of 10
5. Who plays Francis? Hint


Question 6 of 10
6. In the episode, "Cheerleader," what is the name of the girl Reese liked? Hint


Question 7 of 10
7. Who plays Malcolm's best friend, Stevie? Hint


Question 8 of 10
8. What sport does Hal take up when he wears a tight suit with flames all over it? Hint


Question 9 of 10
9. What brand of shoes do the boys most frequently wear? Hint


Question 10 of 10
10. What is Reese very good at? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 27 2024 : Guest 201: 9/10
Feb 20 2024 : Guest 86: 10/10
Feb 20 2024 : Guest 141: 8/10
Feb 10 2024 : Guest 184: 10/10
Feb 09 2024 : ladymacb29: 9/10
Feb 06 2024 : Guest 75: 7/10
Jan 22 2024 : Guest 122: 9/10
Jan 19 2024 : Guest 104: 7/10
Jan 15 2024 : Guest 92: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. There are five boys in Malcolm's family. Who was born second?

Answer: Reese

Francis is the oldest boy, followed by Reese, Malcolm, Dewey, and finally, Jamie.
2. Dewey has a "twin" named Billy. What is Billy's last name?

Answer: Prescott

Billy was doing chores around the neighborhood and Dewey was collecting the money for the chores because he looked like Billy.
3. Where does Lois work?

Answer: Lucky Aide

Lois works at the Lucky Aide, which is a grocery store. When Malcolm gets older, he works at Lucky Aid too.
4. Has Jamie ever liked a girl?

Answer: Yes

In one episode, Jamie is looking through one of the windows of his house at a young girl across the street. Later, Jamie sees the girl with another boy.
5. Who plays Francis?

Answer: Chris Masterson

Chris Masterson plays Francis and he was born in Garden City, NY on January 22, 1980. Erik Per Sullivan plays Dewey. Justin Berfield plays Reese. Bryan Cranston plays Hal.
6. In the episode, "Cheerleader," what is the name of the girl Reese liked?

Answer: Wendy

Reese becomes a cheerleader so that he can impress Wendy, who is also a cheerleader.
7. Who plays Malcolm's best friend, Stevie?

Answer: Craig Lamar Traylor

Craig Lamar Traylor has played Stevie since the show first aired. David Anthony Higgins plays Craig Feldspar. Eric Nenninger plays Eric Hansen. Kenneth Mars plays Otto Mannkusser.
8. What sport does Hal take up when he wears a tight suit with flames all over it?

Answer: speed walking

Hal buys a speed suit and an aerodynamic helmet when he becomes good at speed walking. Then he challenges a "professional" speed-walker to a race and discovers that the pro cheats.
9. What brand of shoes do the boys most frequently wear?

Answer: Puma

The boys who are still living at home regularly wear Puma shoes. Francis, who lives away from home, wears cowboy boots when he is working on the ranch for Otto.
10. What is Reese very good at?

Answer: cooking

Reese is very good at cooking. He even makes dinner for the family sometimes. Reese also worked at a meat shop and brought home different types of meat to cook. Thank you for taking my quiz! Please rank it when you are done.
Source: Author skigirl983983

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/5/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us