FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Mamas Family
Quiz about Mamas Family

Mama's Family Quiz for Experts | Television


Test your knowledge of the Harper family.

A multiple-choice quiz by Heather78. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television L-P
  8. »
  9. Mama's Family

Author
Heather78
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
24,074
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
5966
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 98 (10/10), Guest 208 (6/10), Guest 69 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. What is shown in the opening credits of the show? Hint


Question 2 of 10
2. Who is the founder of Raytown? Hint


Question 3 of 10
3. At the end of each episode, Mama makes a final comment, what is shown? Hint


Question 4 of 10
4. What is the name of the restaurant and bar that the family usually goes to? Hint


Question 5 of 10
5. What is the name of Naomi's best friend who lives on Route 5? Hint


Question 6 of 10
6. Where does the family hide the money they earned from their yard sale? Hint


Question 7 of 10
7. What kind of beer does Mama drink? Hint


Question 8 of 10
8. In the Thanksgiving episode, what forces the family into the basement? Hint


Question 9 of 10
9. What are 'The Bone Crushers'? Hint


Question 10 of 10
10. What is Mama's greeting on the family's new answering machine? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 21 2024 : Guest 98: 10/10
May 21 2024 : Guest 208: 6/10
May 19 2024 : Guest 69: 10/10
May 14 2024 : Guest 24: 10/10
May 13 2024 : Guest 209: 8/10
May 12 2024 : Guest 172: 9/10
May 11 2024 : Guest 24: 4/10
May 09 2024 : angelia1973: 9/10
May 03 2024 : Guest 142: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is shown in the opening credits of the show?

Answer: Photographs

2. Who is the founder of Raytown?

Answer: James A. Ray

3. At the end of each episode, Mama makes a final comment, what is shown?

Answer: The Harper house

4. What is the name of the restaurant and bar that the family usually goes to?

Answer: The Bigger Jigger

The Regal Beagle is from 'Three's Company' and the other two are made up.
5. What is the name of Naomi's best friend who lives on Route 5?

Answer: Louanne Fayette

Iola is Mama's best friend and {neighbor;} Roselle goes to Mama's church.
6. Where does the family hide the money they earned from their yard sale?

Answer: In the Tissue Cozy, made by Iola

They had a yard sale to get rid of all Iola's handycrafts. They planned to by a new VCR with the money.
7. What kind of beer does Mama drink?

Answer: Big Top Beer

8. In the Thanksgiving episode, what forces the family into the basement?

Answer: Tornado

9. What are 'The Bone Crushers'?

Answer: An all female rock band

Mama changes them from their chainsaws and fishnet stockings into sweet young ladies baking cakes!
10. What is Mama's greeting on the family's new answering machine?

Answer: 'It's your dime, spill it!'

Source: Author Heather78

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Gamemaster1967 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/26/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us