FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about My Name is Earl
Quiz about My Name is Earl

My Name is Earl Trivia Quiz


"My Name is Earl" centers around Earl Hickey, a man who has a list of everything he has wrong. He tries to right every wrong he has committed after watching Carson Daly talk about good karma. This quiz covers the first season.

A multiple-choice quiz by GoodVibe. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television L-P
  8. »
  9. My Name is Earl

Author
GoodVibe
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
224,265
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
3828
Last 3 plays: Guest 174 (6/10), Guest 1 (7/10), GAC72 (5/10).
- -
Question 1 of 10
1. In the first episode, what is the first number Earl mentions? Hint


Question 2 of 10
2. Who does Eddie Steeples play on the show? Hint


Question 3 of 10
3. Ethan Supplee plays Randy, Earl's (Jason Lee) brother. In one episode, Randy had to help correct things off Earl's list after he tried to correct what number? Hint


Question 4 of 10
4. What is the name of the maid in the show? Hint


Question 5 of 10
5. What holiday was mentioned in number 74 on Earl's list?

Answer: (One Word)
Question 6 of 10
6. Earl taught an ESL class to cross number ____ off his list. Hint


Question 7 of 10
7. There are over 250 items on Earl's list.


Question 8 of 10
8. Earl crossed number 84 off his list (faked death to break up with girl). Was the girl he made amends with named Natasha Doglett?


Question 9 of 10
9. Finish number 153 on Earl's list: "Broke Joy's fancy _____."

Answer: (One Word)
Question 10 of 10
10. What truck does Earl drive? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 23 2024 : Guest 174: 6/10
Jun 17 2024 : Guest 1: 7/10
Jun 16 2024 : GAC72: 5/10
Jun 11 2024 : Guest 99: 7/10
Jun 01 2024 : Guest 174: 8/10
Jun 01 2024 : Guest 104: 7/10
May 31 2024 : Guest 73: 8/10
May 29 2024 : Guest 35: 7/10
May 23 2024 : Roror: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In the first episode, what is the first number Earl mentions?

Answer: 136

Twenty-three was "Urinating on cop car." Sixty-four was "Picking on Kenny James" (although subsequent episodes have shown #64 as "spray painted a bridge"). Sixty-two was "Threw alarm clock out of window."
One hundred thirty-six involved Earl being a litterbug, in which he finds his lottery ticket.
2. Who does Eddie Steeples play on the show?

Answer: Darnell

Steeples, who was "Rubberband Man" in the OfficeMax ads, was a survivor of the 2004 Asian tsunami. He plays Joy's (Jamie Pressly) new husband and father of Earl Jr. Earl calls him "Crab Man" because he works at the Crab Shack.
3. Ethan Supplee plays Randy, Earl's (Jason Lee) brother. In one episode, Randy had to help correct things off Earl's list after he tried to correct what number?

Answer: 163

Number 163 was about the burning of a barn. It was realized Randy burned down the barn and Earl blamed Randy for all his bad karma. After he could not do number 97 (Told Dodge and Earl Jr. we would have a father-son day at Mystery Fun Land and didn't take them) because the park closed down, Earl Jr. and Dodge (neither of whom Earl fathered), forgave Earl. After that Earl forgives Randy and takes back his list.
Suplee and Lee are members of the Church of Scientology.
4. What is the name of the maid in the show?

Answer: Catalina

Catalina is played by Nadine Velazquez. She was found to be an illegal alien because she had no social security number.
5. What holiday was mentioned in number 74 on Earl's list?

Answer: Christmas

Earl had ruined his ex-wife's Christmas numerous times. In this episode, Earl, Randy, and Catalina attempt to win a car to make up for all the bad gifts Earl gave Joy. Randy wins the car, but Joy's mother gambles it away. There are numerous secrets shown, but after the kids get the presents, he crosses the item of his list.
6. Earl taught an ESL class to cross number ____ off his list.

Answer: 27

Earl made fun of people with accents, so he taught an ESL (English second language) class to make up for it. The class helped after his friend, who was just released from prison, tried to steal Earl's lottery winnings.
7. There are over 250 items on Earl's list.

Answer: True

There are 262 items on his list.
8. Earl crossed number 84 off his list (faked death to break up with girl). Was the girl he made amends with named Natasha Doglett?

Answer: No

The girl's name was Natalie Duckworth, played by Beth Riesgraf. Riesgraf is the mother of Jason Lee's son, Pilot Inspektor.
9. Finish number 153 on Earl's list: "Broke Joy's fancy _____."

Answer: Figurine

Earl blew up a ceramic figurine that Joy won with a bottle rocket. He makes up for it by helping Joy win a trophy.
10. What truck does Earl drive?

Answer: 1973 El Camino

Actually, Earl's truck is a 1973 El Camino with a door from a 1977 El Camino, and a transmission from a 1987 Camaro.
Source: Author GoodVibe

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Gamemaster1967 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us