FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about My Name Is Earl Mania
Quiz about My Name Is Earl Mania

"My Name Is Earl" Mania Trivia Quiz


This is a quiz all about the tv show "My Name Is Earl" starring Jason Lee and Ethan Suplee.

A multiple-choice quiz by sugarsister. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television L-P
  8. »
  9. My Name is Earl

Author
sugarsister
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
225,745
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
2586
Last 3 plays: Guest 104 (8/10), Guest 67 (7/10), Guest 31 (7/10).
- -
Question 1 of 10
1. Who played Ralph, an old friend of Randy and Earl?

Answer: (Two Words, First and Last name)
Question 2 of 10
2. Where does Kenny James work? Hint


Question 3 of 10
3. How much did Earl win in the lottery? Hint


Question 4 of 10
4. When Earl is helping his friend Donny's mom to quit smoking, what do they try to light? Hint


Question 5 of 10
5. What camp did Randy and Earl go to as children? Hint


Question 6 of 10
6. In which episode does Earl make up for number 18, told an inappropriate story at Hank Lange's birthday party?

Answer: (Three Words)
Question 7 of 10
7. What's Earl and Randy's father's name? Hint


Question 8 of 10
8. What number on the list was "Stole a car from a one legged girl"?

Answer: (One Word, Two numerals)
Question 9 of 10
9. What's the name of the little girl who wants to be a doctor in "Broke Joy's Fancy Figurine"? Hint


Question 10 of 10
10. Where does Darnell work?

Answer: (Three Words)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 20 2024 : Guest 104: 8/10
Jun 19 2024 : Guest 67: 7/10
Jun 02 2024 : Guest 31: 7/10
May 15 2024 : Guest 76: 5/10
May 04 2024 : Guest 172: 6/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who played Ralph, an old friend of Randy and Earl?

Answer: Giovanni Ribisi

Giovanni Ribisi is well-known for his recurring role as Frank Jr. on "Friends". Frank Jr. is Phoebe's half brother.
2. Where does Kenny James work?

Answer: The Copy Hut

Kenny James was picked on by Earl when they were kids. In the first episode, Earl makes it up to him by taking Kenny to a gay bar and accepting him as a homosexual.
3. How much did Earl win in the lottery?

Answer: $100 000

Soon after scratching the lottery ticket, Earl gets hit by a car and loses the ticket. Later, after cleaning up a parking lot, the wind blows it back.
4. When Earl is helping his friend Donny's mom to quit smoking, what do they try to light?

Answer: Carrots

This happens in "Quit Smoking", the second episode of "My Name Is Earl".
5. What camp did Randy and Earl go to as children?

Answer: Right Choice Ranch

Earl and Randy went to the Right Choice Ranch as children and were kicked out after the barn was allegedly burnt down by Earl. Randy actually did the deed which makes Earl very annoyed. Randy is played by Ethan Suplee, who had a recuring role on "Boy Meets World" as Francis Albert 'Frankie' 'The Enforcer' Stechino Jr.
6. In which episode does Earl make up for number 18, told an inappropriate story at Hank Lange's birthday party?

Answer: Monkeys In Space

Earl Hickey is the main character of the show, and in every picture they take of him, his eyes are closed.
7. What's Earl and Randy's father's name?

Answer: Carl

The episode we meet Carl Hickey is in "Cost Dad The Election" in which Earl crosses number four off his list.
8. What number on the list was "Stole a car from a one legged girl"?

Answer: 86

Number 86 is often mentioned, and the one legged girl often appears in random episodes.
9. What's the name of the little girl who wants to be a doctor in "Broke Joy's Fancy Figurine"?

Answer: Candy

Candy was played by Chloe Moretz, who was in such movies as "The Amityville Horror" (2005) and "Big Momma's House 2" (2006).
10. Where does Darnell work?

Answer: The Crab Shack

Darnell married Joy after she cheated on Earl.
Source: Author sugarsister

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us