FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about My Name is Earl Part 2
Quiz about My Name is Earl Part 2

"My Name is Earl" Part 2 Trivia Quiz


This quiz covers episodes 12 to the first season finale. Those episodes were not covered in the first part of the quiz.

A multiple-choice quiz by GoodVibe. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television L-P
  8. »
  9. My Name is Earl

Author
GoodVibe
Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
232,795
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
5 / 10
Plays
1718
Last 3 plays: Guest 99 (6/10), Guest 76 (6/10), Guest 172 (6/10).
- -
Question 1 of 10
1. What number did Earl cross off in "O Karma, Where Art Thou?," when he returned a wallet he stole from a gas station? Hint


Question 2 of 10
2. What item was involved in number 159? Hint


Question 3 of 10
3. What number was "Stole laptop from a car"? Hint


Question 4 of 10
4. Number 108 was: "Lost Dad's Mustang."


Question 5 of 10
5. Y2K was recounted when Earl crossed off number ___. Hint


Question 6 of 10
6. Earl was forced to make up for 239 after he made a kid scared of the boogeyman.


Question 7 of 10
7. In the episode "Bounty Hunter," what was the name of the girl Earl ditched to marry Joy?

Answer: (One Word)
Question 8 of 10
8. Earl tried to return a police badge, but he quit to become a ______. Hint


Question 9 of 10
9. How did Earl make up for number 147, where he shot a girl with a BB gun? Hint


Question 10 of 10
10. The season finale, "Number One," talked about how Earl got his money and explained number one on his list, where he stole money from someone to buy the lottery ticket. Earl tried to give back the money, but the victim didn't want anything to do with it anymore. How many other things did Earl cross off, besides number one? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 11 2024 : Guest 99: 6/10
May 15 2024 : Guest 76: 6/10
May 04 2024 : Guest 172: 6/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What number did Earl cross off in "O Karma, Where Art Thou?," when he returned a wallet he stole from a gas station?

Answer: 202

The wallet contained $1000 that the victim planned to use for a honeymoon. The victim eventually became the manager of the fast food restaurant where he worked and his former boss was jailed for stealing money.
2. What item was involved in number 159?

Answer: Hot dog cart

Number 159 was: "Stole P's HD Cart," as Earl wrote it. Earl returned a stolen hot dog cart, only to have to buy a new cart after Ralph (Giovanni Ribisi) set fire to the cart.
3. What number was "Stole laptop from a car"?

Answer: 37

Earl returned a laptop he stole from a college professor. In this one, Earl also had to balance spending time with her while honoring his commitment to fix a bus sign he knocked over, which he did in the end.
4. Number 108 was: "Lost Dad's Mustang."

Answer: True

Earl lost the Mustang in a drag race, but then won it back. He didn't know the car would be given to him by his father (played by Beau Bridges). Earl won back the car, repaired it, and let his dad keep it at his house. We also find out Earl was supposed to be named Carl, but his father had terrible handwriting.
5. Y2K was recounted when Earl crossed off number ___.

Answer: 24

Earl stole a number ticker and waited in line to return it. This also contains flashbacks of how Darnell (originally someone in the Witness Protection Program named Harry Monroe) and Catalina (smuggled in a truck) came into the picture, and how Earl, Joy, Randy, and Donny spent Y2K.
6. Earl was forced to make up for 239 after he made a kid scared of the boogeyman.

Answer: True

Earl had to help a well-to-do kid named Albie, played by Malcolm David Kelley of "Lost," get over his fear of the dark.
7. In the episode "Bounty Hunter," what was the name of the girl Earl ditched to marry Joy?

Answer: Jessie

Jessie was played by Juliette Lewis, who was nominated for a Best Actress Oscar in 1992 for "Cape Fear." Earl crossed off number 141 after Joy took responsiblity for her actions, which included the fact that she married Earl while she was carrying another man's child. In the episode, Jesse was a bounty hunter who wanted revenge on Joy.
8. Earl tried to return a police badge, but he quit to become a ______.

Answer: bowler

Earl and his crew found a police badge and used its power for bad things. It turns out the badge was stolen when Earl was stealing things from shoes at bowling alleys. The officer was demoted for his lost badge, but he later quit the force. This allowed Earl to cross off number 127 off his list.
9. How did Earl make up for number 147, where he shot a girl with a BB gun?

Answer: Reunited with her father

Gwen Waters was a courtroom sketch artist who always painted the gloomy side of court proceedings. Earl reunited Gwen with her alcoholic father.
10. The season finale, "Number One," talked about how Earl got his money and explained number one on his list, where he stole money from someone to buy the lottery ticket. Earl tried to give back the money, but the victim didn't want anything to do with it anymore. How many other things did Earl cross off, besides number one?

Answer: 3

One had no number mentioned, but it involved Earl getting a swirly (head getting dunked in toilet) from Randy. Also crossed off was number 206 after Earl dances with a very tall girl that he didn't dance with in 8th grade. The other was number 119, where Earl ruined Joy's chance at art school. Earl allowed Joy to pierce him to make up for it.
Source: Author GoodVibe

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Gamemaster1967 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us