FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Survivor  All Stars
Quiz about Survivor  All Stars

'Survivor : All Stars' Trivia Quiz


This is a quiz from the first two episodes. This shouldn't be too hard if you really pay attention. Good luck!

A multiple-choice quiz by ekaterina_tony. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Survivor
  8. »
  9. Survivor: All-Stars

Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
169,332
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
3341
Last 3 plays: Guest 144 (9/10), Guest 68 (9/10), Guest 71 (8/10).
- -
Question 1 of 10
1. How many tribes were there at the start of 'Survivor All Stars'? Hint


Question 2 of 10
2. What happened to all three tribes in the beginning? Hint


Question 3 of 10
3. "The last time I checked I haven't won a million dollars yet". Who said this? Hint


Question 4 of 10
4. What did Richard do after they got to camp? Hint


Question 5 of 10
5. How many All Stars are there from the second season? Hint


Question 6 of 10
6. Who is the oldest castaway this season? Hint


Question 7 of 10
7. Which of the following castaways is not from the Chapera tribe? Hint


Question 8 of 10
8. Rupert's strategy is to work hard and not be egotistical. What is Jerri's strategy? Hint


Question 9 of 10
9. Who claimed that the past winners are the ones who needs to be voted out as soon as possible? Hint


Question 10 of 10
10. Who was the second person voted out of Survivor : All Stars? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 01 2024 : Guest 144: 9/10
Apr 23 2024 : Guest 68: 9/10
Mar 30 2024 : Guest 71: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. How many tribes were there at the start of 'Survivor All Stars'?

Answer: Three

The tribes are Chapera (Red), Saboga (Yellow) and Mogo Mogo (Green).
2. What happened to all three tribes in the beginning?

Answer: They couldn't start the fire

All three tribes couldn't start a fire. Richard boasts he could make fire very easily, but he didn't help anyway.
3. "The last time I checked I haven't won a million dollars yet". Who said this?

Answer: Rob C.

Rob C. said this after he found out Tina was voted out at the first Tribal Council. He knows that other castaways will try to vote out the past winners when they get the chance, so since he hasn't won yet, he'll be safe.
4. What did Richard do after they got to camp?

Answer: Got naked

His tribe, Mogo Mogo was building a shelter. He didn't help, so he went for a swim in the sea naked.
5. How many All Stars are there from the second season?

Answer: Five

There are five castaways from the 'Australian Outback' who wants a second chance. They are Alicia, Amber, Colby, Jerri and Tina.
6. Who is the oldest castaway this season?

Answer: Rudy

Rudy is 75 years old from 'Survivor Pulau Tiga'. An ex navy seal, he was voted out at the second Tribal Council.
7. Which of the following castaways is not from the Chapera tribe?

Answer: Colby

Colby is from Christoval, Texas. He was the runner up in Season 2. In this season, he's at the Mogo Mogo tribe.
8. Rupert's strategy is to work hard and not be egotistical. What is Jerri's strategy?

Answer: Keep her mouth shut

Jerri claimed that Tina didn't like her in Australia. She also featured in Playboy.
9. Who claimed that the past winners are the ones who needs to be voted out as soon as possible?

Answer: Jenna L.

Jenna did not want the four previous winners to win another million bucks. She said this at the very first Tribal Council. The one person who hates her guts is Ethan.
10. Who was the second person voted out of Survivor : All Stars?

Answer: Rudy

Tina was the first to go, the second person was Rudy.
Source: Author ekaterina_tony

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Gamemaster1967 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/27/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us