FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Survivor All Stars Quiz 1
Quiz about Survivor All Stars Quiz 1

"Survivor All Stars" Quiz 1


Match the "Survivor All Star" with the season they were first on.

A multiple-choice quiz by rxdude22. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Survivor
  8. »
  9. Survivor: All-Stars

Author
rxdude22
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
164,718
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
3668
Last 3 plays: Eastcoastcaleb (10/10), Guest 68 (10/10), Guest 12 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. Susan first appeared on which season? Hint


Question 2 of 10
2. Which season did Rupert first appear on? Hint


Question 3 of 10
3. Ethan burst onto the scene in which of these seasons of "Survivor"? Hint


Question 4 of 10
4. On what particular season was Jerri a castaway? Hint


Question 5 of 10
5. Kathy made a strong showing on which season of "Survivor"? Hint


Question 6 of 10
6. Lex was introduced on which season? Hint


Question 7 of 10
7. This was the season on which Jenna M played in "Survivor". Which season was it? Hint


Question 8 of 10
8. Rich first appeared on which season? Hint


Question 9 of 10
9. Which of the following seasons was Colby a castaway on? Hint


Question 10 of 10
10. On which season did Shii Ann make her television debut? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 14 2024 : Eastcoastcaleb: 10/10
Apr 23 2024 : Guest 68: 10/10
Apr 10 2024 : Guest 12: 9/10
Mar 30 2024 : Guest 71: 10/10
Mar 28 2024 : Guest 73: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Susan first appeared on which season?

Answer: Pulau Tiga (Borneo)

Our favorite truck driver appeared in Season 1, "Pulau Tiga", finishing 4th.
2. Which season did Rupert first appear on?

Answer: Pearl Islands

The big burly pirate was in Season 7, "The Pearl Islands", finishing 8th.
3. Ethan burst onto the scene in which of these seasons of "Survivor"?

Answer: Africa

Ethan outplayed all in Season 3, "Africa", and was the Sole Survivor.
4. On what particular season was Jerri a castaway?

Answer: Australian Outback

She appeared in Season 2, "The Australian Outback", finishing 8th.
5. Kathy made a strong showing on which season of "Survivor"?

Answer: Marquesas

Kathy made it to the final three of Season 5, "Marquesas", finishing 3rd.
6. Lex was introduced on which season?

Answer: Africa

The tattooed bad guy roamed the plains in Season 3, "Africa", finishing 3rd.
7. This was the season on which Jenna M played in "Survivor". Which season was it?

Answer: Amazon

The youngest Sole Survivor ever won Season 6 in the Amazon.
8. Rich first appeared on which season?

Answer: Pulau Tiga (Borneo)

The 1st Sole Survivor, Rich was victorious in Pulau Tiga.
9. Which of the following seasons was Colby a castaway on?

Answer: Australian Outback

Colby won more consecutive immunities than anyone else while in the Australian Outback, but he still finished 2nd.
10. On which season did Shii Ann make her television debut?

Answer: Thailand

Shii Ann first appeared in Season 5, "Thailand", finishing 9th.
Source: Author rxdude22

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ArleneRimmer before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/27/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us