FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Survivor AllStars Final Tribal Council
Quiz about Survivor AllStars Final Tribal Council

"Survivor: All-Stars" Final Tribal Council Quiz


Here is a quiz to test your knowledge on the final tribal council of "Survivor: All-Stars".

A multiple-choice quiz by theuntouchable. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Survivor
  8. »
  9. Survivor: All-Stars

Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
199,350
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
726
- -
Question 1 of 10
1. Which jury member asked Rob M. and Amber what they're going to do with the money if they win? Hint


Question 2 of 10
2. Which one of the following proverbs did Shii Ann say? Hint


Question 3 of 10
3. Alicia asked Rob M. and Amber to say one word to describe how they played the game. Amber said two words.


Question 4 of 10
4. Who asked Rob M. and Amber why they should give them his/her vote? Hint


Question 5 of 10
5. Who faked Rob M. with a handshake? Hint


Question 6 of 10
6. Who was the only jury member to cry while giving their speech or asking a question? Hint


Question 7 of 10
7. Was Lex happy that Rob M. made it to the final two?


Question 8 of 10
8. Were the final votes read live?


Question 9 of 10
9. With what vote did the winner of 'Survivor' win? Hint


Question 10 of 10
10. Who won "Survivor: All-Stars"?

Answer: (One Word)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which jury member asked Rob M. and Amber what they're going to do with the money if they win?

Answer: Jenna L.

Rob M. wanted to start a scholarship fund for his hockey team and Amber wanted to donate some money to a charity involving cancer because her friend had cancer.
2. Which one of the following proverbs did Shii Ann say?

Answer: "People in glass houses shouldn't throw stones."

Shii Ann was addressing the jury when she made this statement.
3. Alicia asked Rob M. and Amber to say one word to describe how they played the game. Amber said two words.

Answer: True

Amber said "with luck" and Rob M. said "competitively".
4. Who asked Rob M. and Amber why they should give them his/her vote?

Answer: Rupert

Rob M. told him that he shoud give him his voted because he is a man of his words. Amber said that she came over all obstacles and all odds and still made it to the final two.
5. Who faked Rob M. with a handshake?

Answer: Tom

Tom was going to shake Rob M.'s hand but he took it back at the last second. Tom did this because he thought Rob M. lied to him at several occasions.
6. Who was the only jury member to cry while giving their speech or asking a question?

Answer: Kathy

Kathy was crying because she felt betrayed by Rob M. who was a close friend of hers.
7. Was Lex happy that Rob M. made it to the final two?

Answer: No

Lex was the least happiest of Rob M. making it to the final two because Rob M. backstabbed him.
8. Were the final votes read live?

Answer: Yes

The votes were read live at New York City.
9. With what vote did the winner of 'Survivor' win?

Answer: 4-3

Lex, Shii Ann, Tom, and Alicia voted for Amber and Kathy, Rupert, and Jenna L. voted for Rob.
10. Who won "Survivor: All-Stars"?

Answer: Amber

Amber won "Survivor: All-Stars". She won $1,000,000. Rob M. received $500,000 for finishing in second place.
Source: Author theuntouchable

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/27/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us