FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Survivor AllStars Episodes Three and Four
Quiz about Survivor AllStars Episodes Three and Four

"Survivor: All-Stars" Episodes Three and Four Quiz


Hello fellow "Survivor" fans. This is on the third and fourth episode of "Survivor All-stars". Enjoy! Not all questions are from this series.

A multiple-choice quiz by rocker_gurl. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Survivor
  8. »
  9. Survivor: All-Stars

Author
rocker_gurl
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
200,218
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
527
- -
Question 1 of 10
1. What kind of house did the tribe Mogo Mogo make? Hint


Question 2 of 10
2. Who would not go into the water to cool their body down? Hint


Question 3 of 10
3. "The __________ hit Amber pretty hard."

Answer: (One Word)
Question 4 of 10
4. How did Jenna M. know that her ill mother needed her back home? Hint


Question 5 of 10
5. What was the last thing Jeff said to Jenna M. while she was leaving? Hint


Question 6 of 10
6. The reward challenge in episode four was also played in what season? Hint


Question 7 of 10
7. Which tribe was the second team back with all the puzzle pieces? Hint


Question 8 of 10
8. Jenna L. said "Come on ____________, send one of them home."

Answer: (Two Words)
Question 9 of 10
9. Why was Rob C. voted out by the whole tribe? Hint


Question 10 of 10
10. Rob M. was backstabbed at tribal council.



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 01 2024 : Guest 144: 5/10
Mar 30 2024 : Guest 71: 5/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What kind of house did the tribe Mogo Mogo make?

Answer: Treehouse

Mogo Mogo came in second place in this reward challenge. The tribe received a clue to the key of the clue box.
2. Who would not go into the water to cool their body down?

Answer: Jenna M.

Jenna M. was depressed and she wanted to go home, but her tribe did not know this at the time.
3. "The __________ hit Amber pretty hard."

Answer: Wine

Amber's tribe, Chapera, had won the reward challenge. Therefore, one of the rewards were a bottle of wine. This quote was said by Rob M.
4. How did Jenna M. know that her ill mother needed her back home?

Answer: Jenna M. got a feeling/vibe that her mother needed her there.

Jenna M. became the second person in "Survivor" history to quit the game. Eight days later, Jenna's mom lost her battle with cancer.
5. What was the last thing Jeff said to Jenna M. while she was leaving?

Answer: "Jenna, we're thinking about you"

Jenna M. was taken out of the game by a boat.
6. The reward challenge in episode four was also played in what season?

Answer: Six

This game was played in "Survivor: The Amazon". Jenna Morasca was the winner of this season.
7. Which tribe was the second team back with all the puzzle pieces?

Answer: Saboga

Saboga was the second team back and they came first in the immunity challenge. Mogo Mogo came in second place.
8. Jenna L. said "Come on ____________, send one of them home."

Answer: Mogo Mogo

After Saboga came in first place at the immunity challenge, the other two tribes were still fighting for the second immunity. So Jenna L. said that to Mogo Mogo to cheer them on.
9. Why was Rob C. voted out by the whole tribe?

Answer: He was too smart

Rob C. in his previous season was named the "Smartest player to never win". He was voted out because he was a mental threat.
10. Rob M. was backstabbed at tribal council.

Answer: False

Rob C. was the one who was backstabbed at tribal council.
Source: Author rocker_gurl

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/27/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us