FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Survivor AllStars Episode Two
Quiz about Survivor AllStars Episode Two

"Survivor: All-Stars" Episode Two Quiz


This quiz is on the second episode on "Survivor: All-Stars". Good luck!

A multiple-choice quiz by rocker_gurl. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Survivor
  8. »
  9. Survivor: All-Stars

Author
rocker_gurl
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
199,297
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
476
- -
Question 1 of 10
1. Who was the first member on the Mogo Mogo tribe to realize they can drink rain water? Hint


Question 2 of 10
2. Whose leg was badly injured? Hint


Question 3 of 10
3. Who was the anchor for Mogo Mogo in the first reward challenge? Hint


Question 4 of 10
4. Which tribe did not build a fire the first night they received the flint? Hint


Question 5 of 10
5. What material was on the flint that Rob M. wanted to sprinkle on the wood? Hint


Question 6 of 10
6. Which team got their boat up first in the immunity challenge? Hint


Question 7 of 10
7. Shii-Ann sat for Mogo Mogo in the immunity challenge.


Question 8 of 10
8. Who betrayed Rudy and voted him out? Hint


Question 9 of 10
9. Who finished first in the immunity challenge? Hint


Question 10 of 10
10. Mogo Mogo was paddling their boat while it was sinking.



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who was the first member on the Mogo Mogo tribe to realize they can drink rain water?

Answer: Lex

Lex and Shii-Ann were sitting in their shelter and then Lex realized they can drink the rain that was falling from the sky.
2. Whose leg was badly injured?

Answer: Rudy

Rudy is the oldest person out on the island. He injured his leg but he still can walk and swim.
3. Who was the anchor for Mogo Mogo in the first reward challenge?

Answer: Richard

Richard is the strongest swimmer for Mogo Mogo. Therefore, he was chosen to be the anchor.
4. Which tribe did not build a fire the first night they received the flint?

Answer: Mogo Mogo

Lex wanted to spare the flint because it started raining. Mogo Mogo built fire the next morning.
5. What material was on the flint that Rob M. wanted to sprinkle on the wood?

Answer: Magnesium

Magnesium is the element that helps create fire when rubbed against steel.
6. Which team got their boat up first in the immunity challenge?

Answer: Saboga

Although Saboga got their boat up first, they finished last and they headed for tribal council.
7. Shii-Ann sat for Mogo Mogo in the immunity challenge.

Answer: True

Mogo Mogo had an extra member. Therefore, Mogo Mogo sat out Shii-Ann because she was the weakest swimmer.
8. Who betrayed Rudy and voted him out?

Answer: Jenna L. and Jerri

Jenna L. and Jerri voted against Rudy because they felt they were losing because of him. He was physically weak so they voted him out.
9. Who finished first in the immunity challenge?

Answer: Chapera

Chapera finished first because they emptied their boat out first.
10. Mogo Mogo was paddling their boat while it was sinking.

Answer: True

Mogo Mogo's boat started to sink because water got in it, but they kept on paddling to the end.
Source: Author rocker_gurl

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/27/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us