FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Sole Survivor 08  AllStars
Quiz about Sole Survivor 08  AllStars

Sole Survivor 08 - "All-Stars" Quiz


Eighteen former players from the seven previous seasons came back to play the game one more time. This season was called "Survivor: All-Stars". Have fun and enjoy!

A multiple-choice quiz by TriviaGuy21. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Survivor
  8. »
  9. Survivor: All-Stars

Author
TriviaGuy21
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
209,592
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
1086
- -
Question 1 of 10
1. Which of the "All-Stars" left the game to be with his or her ill mother? Hint


Question 2 of 10
2. Who was the last former "Sole Survivor" to remain in the game? Hint


Question 3 of 10
3. This person was the tenth place finisher. Hint


Question 4 of 10
4. "Survivor: Thailand" only had one representative in "Survivor: All-Stars"? Hint


Question 5 of 10
5. Who was crowned the "Sole Survivor" on "Survivor: All-Stars"? Hint


Question 6 of 10
6. Name the five "All-Stars" who competed in "Survivor: The Australian Outback". Hint


Question 7 of 10
7. Was Ethan voted out before Jerri?


Question 8 of 10
8. Although her tribe lost immunity, which female survivor got to go on a reward and escaped the next tribal council?

Answer: (One Word, First Name Only)
Question 9 of 10
9. Previously in past seasons, two "Survivor: All-Stars" players finished in tenth place. Who were they? Hint


Question 10 of 10
10. Which two tribes won the first immunity challenge? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 23 2024 : Guest 68: 8/10
Mar 30 2024 : Guest 71: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which of the "All-Stars" left the game to be with his or her ill mother?

Answer: Jenna Morasca

Tina Wesson was the "Sole Survivor" of "Survivor: The Australian Outback". In "Survivor: Borneo", Rudy Boesch finished in third place. "Survivor: The Amazon" winner Jenna Morasca left the game and rushed to her mother's side, eight days later Jenna's mother lost he battle with cancer and died. Rob Cesternino from "Survivor: The Amazon" came in thrid place, much better than his time as an "All-Star".
2. Who was the last former "Sole Survivor" to remain in the game?

Answer: Ethan Zohn

"Sole Survivor" Richard Hatch first competed in "Survivor: Borneo". Fourth place Susan Hawk from "Survivor: Borneo" left the game over a cloud of personal controversy. Colby Donaldson from "Survivor: The Australian Outback" became the runner-up in "Survivor's" second edition. Ethan Zohn was the Sole Survivor of "Survivor: Africa".
3. This person was the tenth place finisher.

Answer: Jerri Manthey

Jerri Manthey from "Survivor: The Australian Outback" was the eighth place finisher. Lex Van Den Berghe finished in third place on "Survivor: Africa". Third place survivor Kathy Vavrick-O'Brien was on "Survivor: Marquesas". Alicia Calaway from "Survivor: The Australian Outback" came in ninth place.
4. "Survivor: Thailand" only had one representative in "Survivor: All-Stars"?

Answer: Shii Ann Huang

Tenth place "Survivor: Thailand" player was Shii Ann Huang. "Survivor: Africa's" Tom Buchanan came in fourth place. Rupert Boneham came in eighth place on "Survivor: Pearl Islands". Jenna Lewis placed eighth in "Survivor: Borneo".
5. Who was crowned the "Sole Survivor" on "Survivor: All-Stars"?

Answer: Amber Brkich

Rob Mariano finished in tenth place on "Survivor: Marquesas". Amber Brkich was the sixth place finisher of "Survivor: The Australian Outback" and was named the "Sole Survivor" of "Survivor: All-Stars".
6. Name the five "All-Stars" who competed in "Survivor: The Australian Outback".

Answer: Alicia, Amber, Colby, Jerri and Tina

In "Survivor: The Australian Outback", Alicia finished in ninth place, Amber came in sixth, Colby was the runner-up, eighth place went to Jerri and Tina was crowned the "Sole Survivor".
7. Was Ethan voted out before Jerri?

Answer: Yes

Ethan was voted out in episode eight and Jerri was eliminated in episode nine. In "Survivor: The Australian Outback", Jerri was also voted in the ninth episode.
8. Although her tribe lost immunity, which female survivor got to go on a reward and escaped the next tribal council?

Answer: Kathy

In episode seven, Colby Donaldson was voted out of the game.
9. Previously in past seasons, two "Survivor: All-Stars" players finished in tenth place. Who were they?

Answer: Rob M. and Shii Ann

Rob M. came in tenth place on "Survivor: Marquesas" and tenth place Shii Ann was on "Survivor: Thailand".
10. Which two tribes won the first immunity challenge?

Answer: Chapera and Mogo Mogo

The "All-Stars" were divided up into three tribes. The Chapera tribe included Alicia, Amber, Rob C., Rob M., Susan and Tom. The members of the Saboga tribe were Ethan, Jenna L., Jerri, Rudy, Rupert, and Tina. The Mogo Mogo tribe consisted of Colby, Jenna M., Kathy, Lex, Richard and Shii Ann.

After Tina, Rudy, Jenna M. and Rob C. were eliminated from the game, the Saboga tribe was terminated. Jerri and Ethan joined the Mogo Mogo tribe and the Chapera tribe was joined by Jenna L. and Rupert. Richard, Susan, Colby and Ethan became the next four All-Stars to be voted out.

In a tribal restructuring, the only person who did NOT switch tribes was Amber, who stayed on Chapera. After Chapera lost the next immunity challenge, Jerri was voted out of the game.

The final nine All-Stars merged into the Chaboga Mogo tribe. The Chaboga Mogo tribe included remaining players Alicia, Amber, Jenna L., Kathy, Lex, Rob M., Rupert, Shii Ann and Tom.
Source: Author TriviaGuy21

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/27/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us