FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Survivor One
Quiz about Survivor One

"Survivor One" Trivia Quiz


Just some trivia on "Survivor". Some of the questions also have to do with "Survivor All-Stars". Enjoy!

A multiple-choice quiz by boogieman. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Survivor
  8. »
  9. Survivor: Borneo

Author
boogieman
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
181,156
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
757
- -
Question 1 of 10
1. Who was the first person voted off the island?

Answer: (first name only!)
Question 2 of 10
2. How many Survivors in "Survivor One" were in "Survivor All-Stars"? Hint


Question 3 of 10
3. Who was the first person voted out of the Pagong tribe? Hint


Question 4 of 10
4. Gervase won the car at the reward challenge.


Question 5 of 10
5. What is Butok? Hint


Question 6 of 10
6. Which person did not get to see a video tape of their family? Hint


Question 7 of 10
7. Which one of these people were NOT in the final four? Hint


Question 8 of 10
8. Kelly and Richard were in the final two.


Question 9 of 10
9. Who was the winner of "Survivor One"?

Answer: (first name only!)
Question 10 of 10
10. Where is Gervase from? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who was the first person voted off the island?

Answer: Sonja

Sonja, from Tagi, was the first person voted out of "Survivor One" because of her fall during the challenge.
2. How many Survivors in "Survivor One" were in "Survivor All-Stars"?

Answer: 4

Jenna, Rudy, Richard, and Sue all came back in "Survivor All-Stars".
3. Who was the first person voted out of the Pagong tribe?

Answer: BB

BB wasn't just the first Pagong member to leave, but was also the second person voted off the island.
4. Gervase won the car at the reward challenge.

Answer: False

A car was never a reward in "Survivor One".
5. What is Butok?

Answer: beetle larvae

Pagong lost this challenge and voted BB off.
6. Which person did not get to see a video tape of their family?

Answer: Jenna

Jenna never got to see the tape but later she received a letter from home.
7. Which one of these people were NOT in the final four?

Answer: Sean

The final four is made up of Sue, Richard, Rudy, and Kelly.
8. Kelly and Richard were in the final two.

Answer: True

Sue and Rudy were both previously voted off which left Kelly and Richard in the final two.
9. Who was the winner of "Survivor One"?

Answer: Richard

It came down to a four to three vote when Richard won the million dollar prize.
10. Where is Gervase from?

Answer: New Jersey

Gervase came from New Jersey and was taking on an island called "Pulau Tiga".
Source: Author boogieman

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us