FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Simple Series One Quiz
Quiz about Simple Series One Quiz

Simple Series One Quiz


This is my first quiz, I hope you enjoy it.

A multiple-choice quiz by chrisdevine. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Survivor
  8. »
  9. Survivor: Borneo

Author
chrisdevine
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
184,211
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
667
- -
Question 1 of 10
1. Who was the first person voted out of the game? Hint


Question 2 of 10
2. Which tribe had more members when the tribes merged? Hint


Question 3 of 10
3. Jenna Lewis came up with the idea to call the merged-tribe Rattan.
Who suggested to add an "A" to the end of Rattan?
Hint


Question 4 of 10
4. Who was the longest-lasting Pagong member? Hint


Question 5 of 10
5. Who was the first member of the jury? Hint


Question 6 of 10
6. Who was the oldest survivor on the island? Hint


Question 7 of 10
7. Who used the alphabet strategy when voting off members? Hint


Question 8 of 10
8. What was the name of Sean's fishing pole? Hint


Question 9 of 10
9. Who brought a Bible as their luxury item? Hint


Question 10 of 10
10. Who won "Survivor Borneo"? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 26 2024 : Guest 75: 3/10
Mar 19 2024 : Guest 47: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who was the first person voted out of the game?

Answer: Sonja

She was the first person ever to be voted out of the game.
She fell during the immunity challenge "Quest For Fire" and
the tribe felt she was too weak.
2. Which tribe had more members when the tribes merged?

Answer: None, both tribes had five people

Tagi was down 6 members to 5 on the challenge before the merge, Tagi
won, ensuring that the tribes merged with an even amount of members.
3. Jenna Lewis came up with the idea to call the merged-tribe Rattan. Who suggested to add an "A" to the end of Rattan?

Answer: Sean

Sean and Jenna were elected by their respected tribes. They had a
dinner, painted the flag, decided which camp to go to,
and decided a name for their tribe.
4. Who was the longest-lasting Pagong member?

Answer: Colleen

Colleen voted for Kelly at the final tribal council.
5. Who was the first member of the jury?

Answer: Greg

Greg and Colleen teased the audience, making us believe that they were having a relationship.
6. Who was the oldest survivor on the island?

Answer: Rudy

Rudy Boesch was not only the oldest Survivor on Borneo, he was the
oldest Survivor in "All-Stars."
7. Who used the alphabet strategy when voting off members?

Answer: Sean

He stopped after voting for Jenna, who was eliminated with the help of his vote.
8. What was the name of Sean's fishing pole?

Answer: Super Pole 2000

He never caught a single fish with the Super Pole. He finished 5th in
the game.
9. Who brought a Bible as their luxury item?

Answer: Dirk

Rudy wanted to use the pages as toilet paper. Dirk was a member of
Tagi and finished 12th.
10. Who won "Survivor Borneo"?

Answer: Richard

The cocky snake, Richard Hatch won the $1,000,000 prize. He was an
"All-star" and finished 13th.
Source: Author chrisdevine

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us