FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Survivor Challenges Season 17
Quiz about Survivor Challenges Season 17

"Survivor" Challenges Season 1-7 Quiz


Do you know your "Survivor" Challenges? Whether tribal or individual, immunity or reward, here are some tough questions.

A multiple-choice quiz by KObrien_fan. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television Q-T
  8. »
  9. Survivor

Author
KObrien_fan
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
180,875
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
5 / 10
Plays
907
Last 3 plays: Guest 68 (2/10), Guest 68 (8/10), Guest 117 (5/10).
- -
Question 1 of 10
1. Which tribe is the only one that never had an individual win a challenge after the merge? Hint


Question 2 of 10
2. Which person that made the merge won the fewest challenges whether tribal or individual? Hint


Question 3 of 10
3. Who coached Rudy in the "Squared Off" challenge in "Borneo"? Hint


Question 4 of 10
4. Which tribe was successful in the "Tucker'd Out" challenge? Hint


Question 5 of 10
5. In the "Choose your Weapon" challenge Pagong won fresh fruit and 3 chickens, what did they name the chickens? Hint


Question 6 of 10
6. In "Pearl Islands" which tribe won the "Pull Your Weight" challenge? Hint


Question 7 of 10
7. The first individual challenge after the merge is usually for immunity, which season was this not the case? Hint


Question 8 of 10
8. How many men have won the first individual challenge after the merge? Hint


Question 9 of 10
9. Who was the only person not to win food or drink at the auction reward challenge in the "Amazon"? Hint


Question 10 of 10
10. A challenge hound is somebody who dominates in challenges. Who was a challenge hound AND won their season? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 14 2024 : Guest 68: 2/10
Jun 24 2024 : Guest 68: 8/10
Jun 18 2024 : Guest 117: 5/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which tribe is the only one that never had an individual win a challenge after the merge?

Answer: Sook Jai

The late merge plus the domination of Chuay Gahn eliminated the 3 players from Sook Jai that did make the merge.
2. Which person that made the merge won the fewest challenges whether tribal or individual?

Answer: Rob Mariano ("Marquesas")

He only won 2 challenges with Rotu after the switch and was voted off 6th right at the merge. Oddly enough he dominated in the "All- Stars", go figure!
3. Who coached Rudy in the "Squared Off" challenge in "Borneo"?

Answer: Jenna Lewis

She was always being referred to as the "cheerleader".
4. Which tribe was successful in the "Tucker'd Out" challenge?

Answer: Kucha

"Australia's" version of the gross food challenge.
5. In the "Choose your Weapon" challenge Pagong won fresh fruit and 3 chickens, what did they name the chickens?

Answer: Breakfast, Lunch, and Dinner

They only got to eat 1 whole chicken, while away at a challenge monitors got into the box and ate the remaining 2 chickens. When Greg Buis found out he shouted "Who counted the chickens? My mother always said don't count your chickens until they hatch"
6. In "Pearl Islands" which tribe won the "Pull Your Weight" challenge?

Answer: Drake

Morgan later won the "Carry that Weight" challenge.
7. The first individual challenge after the merge is usually for immunity, which season was this not the case?

Answer: "Thailand"

It was due to the delayed merge.
8. How many men have won the first individual challenge after the merge?

Answer: 4

Greg Buis, Keith Famie, Brian Heidik, and Burton Roberts.
9. Who was the only person not to win food or drink at the auction reward challenge in the "Amazon"?

Answer: Christy Smith

Christy did win a letter from home, but Jenna got one too when everybody felt sorry for her because of her mother being sick.
10. A challenge hound is somebody who dominates in challenges. Who was a challenge hound AND won their season?

Answer: Brian Heidik

Brian won 5 individual challenges in "Thailand" and was the first person to win the final immunity AND win his season.
Source: Author KObrien_fan

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us