FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Survivor Style
Quiz about Survivor Style

"Survivor" Style Trivia Quiz


This is some stuff that you should know about "Survivor", my favorite TV show!

A multiple-choice quiz by hurleyhyper. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television Q-T
  8. »
  9. Survivor

Author
hurleyhyper
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
272,315
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
698
Last 3 plays: Guest 68 (10/10), Guest 68 (10/10), Guest 117 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. What does Jeff say to the castaways before he/she leaves the island?

Hint


Question 2 of 10
2. Which survivor was put in jail because they did not pay taxes on their winnings? Hint


Question 3 of 10
3. How much money does the winning survivor receive? Hint


Question 4 of 10
4. Who was named the winner on "Survivor": All-Stars? Hint


Question 5 of 10
5. Which season had a castaway named, Yau-Man Chan? Hint


Question 6 of 10
6. Who won $1,000,000 for the Popularity Poll in "Survivor": All Stars? Hint


Question 7 of 10
7. There hasn't been a "Survivor": Africa.


Question 8 of 10
8. Which season had Kucha as a tribe name? Hint


Question 9 of 10
9. Gary Hogeboom played what professional sport? Hint


Question 10 of 10
10. Where was the fifteenth season of "Survivor" held? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 14 2024 : Guest 68: 10/10
Jun 24 2024 : Guest 68: 10/10
Jun 18 2024 : Guest 117: 9/10
Jun 05 2024 : Guest 166: 10/10
Jun 03 2024 : Guest 174: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What does Jeff say to the castaways before he/she leaves the island?

Answer: The tribe has spoken.

He says this right before he caps the torch.
2. Which survivor was put in jail because they did not pay taxes on their winnings?

Answer: Richard

After Richard Hatch played in "Survivor": All Stars, he was sent to jail because of not paying his taxes from his previous win.
3. How much money does the winning survivor receive?

Answer: $1,000,000

The first winner was Richard Hatch in "Survivor: Borneo".
4. Who was named the winner on "Survivor": All-Stars?

Answer: Amber Brkich

Amber won against Rob 4-3. They were then married on National TV and went on the TV show, "Amazing Race".
5. Which season had a castaway named, Yau-Man Chan?

Answer: Fiji

Yau-Man is one of the ten other survivors who came back to do "Survivor: Fans vs. Favorites".
6. Who won $1,000,000 for the Popularity Poll in "Survivor": All Stars?

Answer: Rupert Boneham

Rupert came in 4th place in "Survivor": All Stars.
7. There hasn't been a "Survivor": Africa.

Answer: False

"Survivor": Africa was Season 3. Ethan Zohn was the winner, who won against Kim Johnson 5-2 in votes.
8. Which season had Kucha as a tribe name?

Answer: Australian Outback

Debb Eaton, Kimmi Kappenberg, Michael Skupin, Jeff Varner, Alicia Calaway, Nick Brown, and Rodger Bingham were members of the Kucha tribe.
9. Gary Hogeboom played what professional sport?

Answer: Football

He played for the Dallas Cowboys. He was in "Survivor": Guatemala. He was the first to find and use the Hidden Immunity Idol.
10. Where was the fifteenth season of "Survivor" held?

Answer: China

On September 20, 2007, it was the first reality TV show to be filmed in China.
Source: Author hurleyhyper

This quiz was reviewed by FunTrivia editor kyleisalive before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us