FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Survivor Seasons 18
Quiz about Survivor Seasons 18

"Survivor" Seasons 1-8 Trivia Quiz


This quiz is about "Survivor" seasons 1-8.

A multiple-choice quiz by rudyfan04. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television Q-T
  8. »
  9. Survivor

Author
rudyfan04
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
189,432
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
1212
Last 3 plays: Guest 68 (7/10), Guest 172 (3/10), Guest 98 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. In "Survivor Borneo" who was the first man voted out? Hint


Question 2 of 10
2. Who won in "Survivor Borneo"? Hint


Question 3 of 10
3. Who was a TV chef in "Survivor Outback"? Hint


Question 4 of 10
4. In "Survivor Africa" when Lex won a reward challenge to ride a hot air balloon, who did he bring along? Hint


Question 5 of 10
5. In "Survivor Marquesas" who was a judge? Hint


Question 6 of 10
6. Where was "Survivor 5"? Hint


Question 7 of 10
7. In "Survivor Amazon" who was the first man on the jury? Hint


Question 8 of 10
8. On "Survivor Pearl Islands" Burton and Lil were both voted back IN the game with how many votes each? Hint


Question 9 of 10
9. In "Survivor All-Stars" who was the last person voted out before the merge? Hint


Question 10 of 10
10. Who was the youngest person on "Survivor All-Stars" Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 14 2024 : Guest 68: 7/10
Jul 08 2024 : Guest 172: 3/10
Jun 23 2024 : Guest 98: 9/10
Jun 18 2024 : Guest 117: 8/10
Jun 15 2024 : Guest 216: 9/10
Jun 03 2024 : Guest 104: 6/10
Jun 03 2024 : Guest 104: 5/10
Jun 03 2024 : Guest 104: 5/10
May 22 2024 : Eastcoastcaleb: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In "Survivor Borneo" who was the first man voted out?

Answer: B.B.

The first man voted out was B.B. from the Pagong tribe. He asked to be voted out from his tribe.
2. Who won in "Survivor Borneo"?

Answer: Richard

Richard Hatch was the very first winner of "Survivor". He won against Kelly from a 4-3 vote. Rudy came in 3rd and Sue came in 4th.
3. Who was a TV chef in "Survivor Outback"?

Answer: Keith

Keith was a TV show cook who you can sometimes see on the Food Network.
4. In "Survivor Africa" when Lex won a reward challenge to ride a hot air balloon, who did he bring along?

Answer: Tom

Lex won a challenge and got to go on a hot air ballon ride, and he brought along Big Tom.
5. In "Survivor Marquesas" who was a judge?

Answer: Paschal

It says Paschal is a judge during his interview and also on the "Survivor" website. He is a Superior Court Judge in the Griffin Judicial Circuit in Georgia.
6. Where was "Survivor 5"?

Answer: Thailand

"Survivor Thailand" was set in on the island of Koh Tarutao in Thailand, during the monsoon season.
7. In "Survivor Amazon" who was the first man on the jury?

Answer: Dave

Dave was the first member of the jury. He was the first of 4 men on the jury.
8. On "Survivor Pearl Islands" Burton and Lil were both voted back IN the game with how many votes each?

Answer: 3

Burton and Lil were both voted back into the game from the Outcast Tribe with three votes each.
9. In "Survivor All-Stars" who was the last person voted out before the merge?

Answer: Jerri

There was a twist in the game so the merge was at 9. When the new Chapera lost immunity it was either Amber or Jerri to go. Amber prevailed and sent Jerri packing.
10. Who was the youngest person on "Survivor All-Stars"

Answer: Jenna Morasca

Jenna Morasca was youngest player out there. She was 22. Jenna L. was 26, Amber was 25 and so was Rob C.
Source: Author rudyfan04

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us