FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Survivor Who Said That
Quiz about Survivor Who Said That

"Survivor": Who Said That? Trivia Quiz


I'll give you the quotation from a certain "Survivor" contestant from seasons 1-20, and you'll tell me who said it.

A multiple-choice quiz by Smittyboy. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television Q-T
  8. »
  9. Survivor

Author
Smittyboy
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
327,619
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
532
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 68 (5/10), Guest 68 (9/10), Guest 216 (3/10).
- -
Question 1 of 10
1. "Survivor All-Stars": "There was a brief time, where I actually understood a couple words Big Tom said, but for the most part for the entire time out here, I haven't understood him at all. He's not getting enough water or something, because he's just mumbling to himself." Who said this? Hint


Question 2 of 10
2. "Survivor China": "I'm voting for Derek Zoolander...I mean Dave." Which castaway delivered that put-down? Hint


Question 3 of 10
3. "Survivor Amazon": "The women are going. It's that simple. And it looks as though everything is falling into place, exactly like we planned it. Uhh, and I'm sitting here saying...it's too good to be true!" Which player delivered that quote? Hint


Question 4 of 10
4. "Survivor Australia": "We've got enough rocks here too. We can build a pretty decent shelter just using ROCKS!" This line was yelled by which competitor? Hint


Question 5 of 10
5. "Survivor Palau": "We can't get a female alliance together because Caryn sucks." Which female cast member delivered that harsh quote? Hint


Question 6 of 10
6. "Survivor Africa": "I've never broken the honor of a handshake." This odd quote was spoken by who? Hint


Question 7 of 10
7. "Survivor Exile Island": "Oh my God, I'm going to have a chocolate ice cream bar in one minute! ONE MINUTE!" Who said that? Hint


Question 8 of 10
8. "Survivor Samoa": "The good news, you'll never believe it- there's FISH in the OCEAN! (gasp)" Which annoyed tribemate quipped that painful line? Hint


Question 9 of 10
9. "Survivor Fiji": "They didn't give a shalingua...a shanquarry...whatever." This drubbing of the English Language was given by which cast member? Hint


Question 10 of 10
10. "Survivor Cook Islands": "And it's the three [people] we can't stand!" Who laid that insult out for all to see? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 14 2024 : Guest 68: 5/10
Jun 24 2024 : Guest 68: 9/10
Jun 21 2024 : Guest 216: 3/10
Jun 18 2024 : Guest 117: 5/10
Jun 05 2024 : Guest 166: 4/10
May 30 2024 : Guest 101: 9/10
May 18 2024 : Guest 149: 2/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Survivor All-Stars": "There was a brief time, where I actually understood a couple words Big Tom said, but for the most part for the entire time out here, I haven't understood him at all. He's not getting enough water or something, because he's just mumbling to himself." Who said this?

Answer: Boston Rob Mariano

Boston Rob was referring to Big Tom's incoherency, which he may be most famous for. Ultimately, Tom's stupidity would eventually lead to his elimination- simply for not understanding the meaning of a "swing vote".
2. "Survivor China": "I'm voting for Derek Zoolander...I mean Dave." Which castaway delivered that put-down?

Answer: Ashley Massaro

Former Pro-Wrestler Ashley was referring to Dave's career as a model, and the fact that he was quite vain. Unfortunately, the entire Fei Long tribe decided that wacky Dave deserved another three days- sending poor Ashley home.
3. "Survivor Amazon": "The women are going. It's that simple. And it looks as though everything is falling into place, exactly like we planned it. Uhh, and I'm sitting here saying...it's too good to be true!" Which player delivered that quote?

Answer: Roger Sexton

Roger was an older man who didn't do much around camp and couldn't win challenges, so everyone decided to vote him off. This quote was taken from the episode of his departure. The Roger slam that everyone remembers was Rob's line "I said that the only way Roger would win immunity is if it's a contest "Name that Perry Como album" or "What type of prune is this" or something only an old man like Roger would know."
4. "Survivor Australia": "We've got enough rocks here too. We can build a pretty decent shelter just using ROCKS!" This line was yelled by which competitor?

Answer: Debb Eaton

For her bossiness, craziness, and lack of volume control, Debb was sent packing in the first episode. And in hindsight, a shelter made of rocks might have been fatal.
5. "Survivor Palau": "We can't get a female alliance together because Caryn sucks." Which female cast member delivered that harsh quote?

Answer: Katie Gallagher

Katie was referring to the secret female alliance the women of Koror were forming...which was ultimately spoiled by Caryn when she told Tom.
6. "Survivor Africa": "I've never broken the honor of a handshake." This odd quote was spoken by who?

Answer: Frank Garrison

Frank said that while the rest of his tribe was playing a game, saying phrases beginning with "I've never". You could see by that quote why Frank was never popular with his tribe.
7. "Survivor Exile Island": "Oh my God, I'm going to have a chocolate ice cream bar in one minute! ONE MINUTE!" Who said that?

Answer: Shane Powers

Shane said this before his torch was snuffed. Of course, knowing what a wacky character Shane was, viewers were used to it, but it was still hilarious.
8. "Survivor Samoa": "The good news, you'll never believe it- there's FISH in the OCEAN! (gasp)" Which annoyed tribemate quipped that painful line?

Answer: Laura Morett

One day at Galu, Shambo came back with good news and bad news. The bad news was that she lost the mouthpiece for the snorkeling mask. The good news was that there was still fish out there, which Laura ridiculed her for.
9. "Survivor Fiji": "They didn't give a shalingua...a shanquarry...whatever." This drubbing of the English Language was given by which cast member?

Answer: Dre "Dreamz" Herd

Dre was puzzled after tribemate Lisi gave her answer as a soliloquy. Yes, a soliloquy. He's not the only one puzzled!
10. "Survivor Cook Islands": "And it's the three [people] we can't stand!" Who laid that insult out for all to see?

Answer: Rebecca Borman

Cao Boi, Ozzy and Jessica were searching around Aitu island and randomly appeared on Raro island, much to the dismay of the Raro members. But in a few days, Cao Boi would be gone.
Source: Author Smittyboy

This quiz was reviewed by FunTrivia editor kyleisalive before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us