FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Survivor Seasons 1  7
Quiz about Survivor Seasons 1  7

'Survivor': Seasons 1 - 7 Trivia Quiz


These are questions from 'Survivor' seasons one through seven. And there's a bonus question for season eight. Some of these questions are not answered by watching the show. Good luck!

A multiple-choice quiz by usarockinstar. Estimated time: 7 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television Q-T
  8. »
  9. Survivor

Time
7 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
162,819
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Difficult
Avg Score
7 / 15
Plays
1041
Last 3 plays: Guest 68 (6/15), Guest 68 (8/15), Guest 117 (5/15).
- -
Question 1 of 15
1. 'Pulau Tiga': Colleen Haskell was in what movie with Rob Schneider?

Answer: (Two Words)
Question 2 of 15
2. 'Pulau Tiga': Which survivor had a CBS news show? Hint


Question 3 of 15
3. 'The Outback': Elisabeth's show on 'Style Network' is called what?

Answer: (Four Words)
Question 4 of 15
4. 'The Outback': What razor commercial was Colby on? Hint


Question 5 of 15
5. 'Africa': Which two female survivors had no piercings? Hint


Question 6 of 15
6. 'Africa': How many daughters did Lex have? Hint


Question 7 of 15
7. 'Marquesas': Who celebrated a birthday during the show? Hint


Question 8 of 15
8. 'Marquesas': The final three castaways drenched themselves in what color liquid? Hint


Question 9 of 15
9. 'Thailand': Who was the first person voted out?

Answer: (One Word)
Question 10 of 15
10. 'Thailand': Helen told Brian that he was the epitamy of a trashy, used ____.

Answer: (Two Words)
Question 11 of 15
11. 'Amazon': Alex and Jenna went on a reward where they were served ___. Hint


Question 12 of 15
12. 'Amazon': On the reunion, Rob was not seeing anyone.


Question 13 of 15
13. 'Pearl Islands': What was Darrah's profession? Hint


Question 14 of 15
14. 'Pearl Islands': Which castaway quit the game?

Answer: (Two Words - first and last name)
Question 15 of 15
15. 'All-Stars': This season is unique because why? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 14 2024 : Guest 68: 6/15
Jun 24 2024 : Guest 68: 8/15
Jun 18 2024 : Guest 117: 5/15

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'Pulau Tiga': Colleen Haskell was in what movie with Rob Schneider?

Answer: The Animal

Colleen the 11th person voted out of season one. Her nickname was 'The Sitting Duck'.
2. 'Pulau Tiga': Which survivor had a CBS news show?

Answer: Sean

Sean had a medical show.
3. 'The Outback': Elisabeth's show on 'Style Network' is called what?

Answer: The Look For Less

Elisabeth is also on 'The View'.
4. 'The Outback': What razor commercial was Colby on?

Answer: Schick

Colby Donaldson was the runner up on season 2.
5. 'Africa': Which two female survivors had no piercings?

Answer: Lindsey and Kelly

Lindsey Richter was voted off fifth. Kelly Goldsmith was voted out eighth.
6. 'Africa': How many daughters did Lex have?

Answer: none

Lex Van den Berghe had two sons.
7. 'Marquesas': Who celebrated a birthday during the show?

Answer: Vecepia

Vecepia was serenaded by Sean on her birthday.
8. 'Marquesas': The final three castaways drenched themselves in what color liquid?

Answer: yellow

'The Final Three' were Neleh, Kathy, and Vecepia.
9. 'Thailand': Who was the first person voted out?

Answer: John

John was a preacher.
10. 'Thailand': Helen told Brian that he was the epitamy of a trashy, used ____.

Answer: car salesman

This was in Helen's final speech at Tribal Council.
11. 'Amazon': Alex and Jenna went on a reward where they were served ___.

Answer: coffee

This was on the same episode that Alex was voted out.
12. 'Amazon': On the reunion, Rob was not seeing anyone.

Answer: No

Rob told us that he had a girlfriend.
13. 'Pearl Islands': What was Darrah's profession?

Answer: mortician

Darrah Johnson was in 'The Final Four'.
14. 'Pearl Islands': Which castaway quit the game?

Answer: Osten Taylor

Osten was the first person to ever quit the game.
15. 'All-Stars': This season is unique because why?

Answer: all of these

'Survivor: All-Stars' aired on February 1, 2004.
Source: Author usarockinstar

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us