FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Survivor Quotes
Quiz about Survivor Quotes

"Survivor" Quotes Trivia Quiz


Here is a quiz to test your knowledge on quotes said in seasons 1-10 on "Survivor".

A multiple-choice quiz by theuntouchable. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television Q-T
  8. »
  9. Survivor

Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
206,154
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
899
Last 3 plays: Guest 68 (6/10), Guest 68 (4/10), Guest 24 (5/10).
- -
Question 1 of 10
1. Who said "I think the motto is don't trust anyone." in "Survivor: Outback"? Hint


Question 2 of 10
2. "I think this game should end just like mother nature intended it to be" was said by which female in season one? Hint


Question 3 of 10
3. Which one of the following quotes did Rob Mariano not say while he was on "Survivor: All Stars"? Hint


Question 4 of 10
4. Which season five castaway said "Mr. Freeze is in the house"? Hint


Question 5 of 10
5. "I've already played this game before" was said by which season eight tribe member? Hint


Question 6 of 10
6. Who said "That guy kept on chewing and chewing" on "Survivor: Palau"? Hint


Question 7 of 10
7. "I need somebody to pee on my hand" was said by which castaway on season four? Hint


Question 8 of 10
8. Where was Chris when he said "At the time I didn't know if I was going to write your name down" during "Survivor: Vanuatu"? Hint


Question 9 of 10
9. Was "Remember kids, say no to crack" said by Burton during season eight?


Question 10 of 10
10. "People in a glass house shouldn't throw stones" was a Chinese proverb said by which season eight castaway? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 14 2024 : Guest 68: 6/10
Jun 24 2024 : Guest 68: 4/10
Jun 03 2024 : Guest 24: 5/10
May 18 2024 : Guest 149: 5/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who said "I think the motto is don't trust anyone." in "Survivor: Outback"?

Answer: Mitchell

Mitchell said this at tribal council when Jeff Probst, the host of "Survivor", asked him who he trusted. This quote was said in episode four.
2. "I think this game should end just like mother nature intended it to be" was said by which female in season one?

Answer: Susan

Susan Hawk said this quote in episode 14. She was referring to Richard and Kelly when she said this. Kelly was shocked when Susan said this but Richard had no reaction. Susan said this quote because she seemed jealous of Kelly.
3. Which one of the following quotes did Rob Mariano not say while he was on "Survivor: All Stars"?

Answer: "That's straight out the godfather."

Rob Mariano said "That's straight out the godfather" while he was on "Survivor: Marquesas". This quote was said in episode three and it was directed towards himself. Hunter, a tribe member of Rob, was annoyed with this comment because he felt like Rob was being cocky. Rob said this quote because he wanted to tell his tribe members how smart he was.
4. Which season five castaway said "Mr. Freeze is in the house"?

Answer: Brian

Brian Heidik was talking about himself when he said this. He said that he played the game of "Survivor" without panicking and he stayed cool during harsh situations. He said this quote several times in episode 10.
5. "I've already played this game before" was said by which season eight tribe member?

Answer: Jenna M.

Jenna M. said this because she was about to quit the game and she wanted to let the other tribe members know that she could handle the game. The other castaways were shocked when she said this because they thought that she was being greedy.
6. Who said "That guy kept on chewing and chewing" on "Survivor: Palau"?

Answer: Bobby Jon

Bobby Jon said this in episode six when his tribe lost the reward challenge to Koror. He was referring to Tom when he said this. Bobby Jon said this quote because Tom ate the gross food faster than he did.
7. "I need somebody to pee on my hand" was said by which castaway on season four?

Answer: John

John got stung by a sting ray and he needed someone to pee on his hand. Kathy volunteered to pee on John's hand and she healed the cut. This quote was said in episode four.
8. Where was Chris when he said "At the time I didn't know if I was going to write your name down" during "Survivor: Vanuatu"?

Answer: Tribal council

Chris said this quote during episode 13 when Julie asked him why he made an alliance with her even though he was going to vote her out.
9. Was "Remember kids, say no to crack" said by Burton during season eight?

Answer: No

Burton Roberts said this during episode four in season seven. Burton was talking about Rupert when his pants fell down. Rupert was confused why Burton said this but then he realized that his pants fell down.
10. "People in a glass house shouldn't throw stones" was a Chinese proverb said by which season eight castaway?

Answer: Shii Ann

Shii Ann was talking about the jury when she said this proverb in episode 15. The jury was stunned that Shii Ann said this. Shii Ann said this quote because she wanted to tell the jury that everything is fair in "Survivor".
Source: Author theuntouchable

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us