FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about A Survivor for all seasons 1
Quiz about A Survivor for all seasons 1

A "Survivor" for all seasons 1 Quiz


This is a quiz about "Survivor 1". Next week, there'll be another quiz about "Survivor 2", etc... Enjoy.

A multiple-choice quiz by MASH4ever. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Survivor
  8. »
  9. Survivor: Borneo

Author
MASH4ever
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
117,426
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
768
- -
Question 1 of 10
1. Let's start off with an easy one. Which one of these did not make the merge? Hint


Question 2 of 10
2. What is the main cause that led to the ejection of Joel? Hint


Question 3 of 10
3. What was the name of the merged tribe?

Answer: (7 letters)
Question 4 of 10
4. Susan, Rudy, Jenna, and Sean voted for Richard in the final vote.


Question 5 of 10
5. How many Immunity Challenges did Kelly win in a row? Hint


Question 6 of 10
6. Who was almost voted off on his or her birthday? Hint


Question 7 of 10
7. What are the names of Jenna's daughters? Hint


Question 8 of 10
8. What is Sean's father's occupation? Hint


Question 9 of 10
9. Gervase won a Reward Challenge in which he won a slice of pizza and a call home. The producers went as far as to give the brand of the cell phone, what was it? Hint


Question 10 of 10
10. What was the result of the jury voting? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Let's start off with an easy one. Which one of these did not make the merge?

Answer: Joel

He was the 6th person voted out, just missing the merge. The main cause of his ejection is...
2. What is the main cause that led to the ejection of Joel?

Answer: Chauvinistic remarks

All the females remarked that Joel was voted off due to some chauvinistic remarks.
3. What was the name of the merged tribe?

Answer: Rattana

It was chosen by Sean and Jenna. The logo was green as agreed upon by the two members. The camp that would host the new tribe was the Tagi camp.
4. Susan, Rudy, Jenna, and Sean voted for Richard in the final vote.

Answer: False

Seasn, Greg, Susan, and Rudy voted for Richard. Greg used the "Pick A Number" routine, and Richard happened to win in that one. Jenna voted for Kelly.
5. How many Immunity Challenges did Kelly win in a row?

Answer: 4

It's obvious that's the reason she made it to the "Final 2". Her Alliance tribemates didn't think much of her, and would've been glad to vote her off once it came down to the 4 of them.
6. Who was almost voted off on his or her birthday?

Answer: Richard

The remaining Pagong members tried to work up some sort of an alliance to vote off Richard, but the plan came short when Richard won the Immunity Challenge and did a very peculiar dance!
7. What are the names of Jenna's daughters?

Answer: Sadie and Sabrina

She mentioned them a lot during the course of the series. She was very depressed when everyone got videos from home and she got nothing. Their names were also a question in the "Fallen Idol" challenge.
8. What is Sean's father's occupation?

Answer: Fireman

It was mentioned briefly when Sean met his dad after winning the reward challenge. To be more specific, he's a New York Fireman.
9. Gervase won a Reward Challenge in which he won a slice of pizza and a call home. The producers went as far as to give the brand of the cell phone, what was it?

Answer: Ericsson

10. What was the result of the jury voting?

Answer: 4-3 Richard

A very tight vote. Well, that's the quiz. Hope you enjoyed it.
Source: Author MASH4ever

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/13/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us