FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Game Show Survivor
Quiz about The Game Show Survivor

The Game Show 'Survivor' Trivia Quiz


The hit reality game show has ousted Millionaire out of its good luck streak. See how much you know about 'Survivor'!

A multiple-choice quiz by IndianPainter. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Survivor
  8. »
  9. Survivor: Borneo

Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
7,372
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
2150
- -
Question 1 of 10
1. What is the island that the contestants are stranded on? Hint


Question 2 of 10
2. Who was the first person voted off the island? Hint


Question 3 of 10
3. What was the second immunity challenge both tribes needed to go through? Hint


Question 4 of 10
4. Which of these was not a type of food mentioned in the third episode? Hint


Question 5 of 10
5. Who was the only woman to vote Stacey off during the third tribal council? Hint


Question 6 of 10
6. What was the second reward challenge? Hint


Question 7 of 10
7. Who is the only person on the island that has a Bible with him? Hint


Question 8 of 10
8. What happened during the third tribal council? Hint


Question 9 of 10
9. Who said this phrase on the second episode- 'B.B. is so cute. Who doesn't want to own a B.B. action figure.'? Hint


Question 10 of 10
10. Name either one of the two tribes on the game show 'Survivor'.

Answer: (One Word)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is the island that the contestants are stranded on?

Answer: Palau Tiga

The island of Palau Tiga is right off the coast of Borneo.
2. Who was the first person voted off the island?

Answer: Sonja

Although she was considered kind and likeable, the tribe determined that she was the weakest one. However, she only lost by 1 vote to ex-NAVY Seal Rudy.
3. What was the second immunity challenge both tribes needed to go through?

Answer: Eating Larvae

4. Which of these was not a type of food mentioned in the third episode?

Answer: Coconuts

According to the Pagong tribe, grilled rats taste like chicken. (Eeewww)
5. Who was the only woman to vote Stacey off during the third tribal council?

Answer: Susan

Sonja wasn't on the island and Kelley voted for Rudy.
6. What was the second reward challenge?

Answer: Diving For Treasure

Surprise, Surprise! The Tagi tribe won because they had three water experts- Richard, a proffesional scuba-diver, Kelley a river guide, and Rudy and ex-NAVY Seal!
7. Who is the only person on the island that has a Bible with him?

Answer: Dirk

8. What happened during the third tribal council?

Answer: It stormed

As Jeff Probst said when he extinguised Stacey torch 'Well, the weather has spoken. But the tribal council has,too'.
9. Who said this phrase on the second episode- 'B.B. is so cute. Who doesn't want to own a B.B. action figure.'?

Answer: Colleen

Despite this cute remark, B.B. was the second voted off the island.
10. Name either one of the two tribes on the game show 'Survivor'.

Answer: Tagi

Source: Author IndianPainter

This quiz was reviewed by FunTrivia editor kyleisalive before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us