FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Stackhouse Filibuster
Quiz about The Stackhouse Filibuster

"The Stackhouse Filibuster" Trivia Quiz


A quiz on the episode "The Stackhouse Filibuster" from the second season of "The West Wing".

A multiple-choice quiz by Sarah606. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. West Wing
  8. »
  9. Episodes
  10. »
  11. Season 2

Author
Sarah606
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
172,267
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
1404
Last 3 plays: Guest 96 (0/10), Guest 64 (6/10), Guest 73 (1/10).
- -
Question 1 of 10
1. In this episode, C.J. was supposed to be meeting her family. What was the event? Hint


Question 2 of 10
2. What book did Stackhouse read from first during this episode? Hint


Question 3 of 10
3. Where was Josh supposed to be going in this episode? Hint


Question 4 of 10
4. When C.J. asked Sam who his favorite writer was, what was his first response? Hint


Question 5 of 10
5. What was Sam looking for when he happened upon Josh's meeting? Hint


Question 6 of 10
6. Sam was said his new nickname was what, before he decided that was a bad idea? Hint


Question 7 of 10
7. When C.J. is concerned about what to do about the broken statue, she says she needed to find: "a cohort, someone with a criminal mind equal to mine". Who did C.J. think fit that bill? Hint


Question 8 of 10
8. What caused Josh to fall on his way to see Senator Stackhouse? Hint


Question 9 of 10
9. When the famous French chef comes to cook for the President, and the First Lady is in New Hampshire, who does the President ask to come eat dinner with him. Hint


Question 10 of 10
10. What did the President and his staff find out about Stackhouse that made them help him in the end? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 05 2024 : Guest 96: 0/10
May 03 2024 : Guest 64: 6/10
May 02 2024 : Guest 73: 1/10
Apr 29 2024 : Guest 64: 7/10
Apr 21 2024 : Guest 71: 10/10
Apr 04 2024 : Guest 68: 6/10
Mar 31 2024 : SeeVeeMystrade: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In this episode, C.J. was supposed to be meeting her family. What was the event?

Answer: her Dad's birthday

C.J.'s whole family was meeting in Napa for her father's birthday.
2. What book did Stackhouse read from first during this episode?

Answer: a cookbook

We first see Senator Stackhouse reading recipies from a cookbook. Second he reads Dickens' "David Copperfield" and third he reads rules to card games.
3. Where was Josh supposed to be going in this episode?

Answer: Port St. Lucie

Josh was suppoesed to be going to Port St. Lucie to see the Mets play in a spring training intersquad exhibition game. C.J. was supposed to be going to Napa and Sam was supposed to be going to The Hamptons.
4. When C.J. asked Sam who his favorite writer was, what was his first response?

Answer: Toby

Sam said his favorite author was Toby. When C.J. asked him who his favorite fiction author was, the answer was Charles Dickens.
5. What was Sam looking for when he happened upon Josh's meeting?

Answer: fruit

Sam tells his dad in the e-mail that he was just looking for a good piece of fruit.
6. Sam was said his new nickname was what, before he decided that was a bad idea?

Answer: The Housekeeper

Sam said that the G.A.O. needed housekeeping and he was going to be the one to do it.
7. When C.J. is concerned about what to do about the broken statue, she says she needed to find: "a cohort, someone with a criminal mind equal to mine". Who did C.J. think fit that bill?

Answer: Donna

Donna could not help her figure out what to do about the broken statue of Bast, the cat goddess.
8. What caused Josh to fall on his way to see Senator Stackhouse?

Answer: new shoes

Josh was wearing the new shoes his Mom bought for him and he slipped in the hallway on the way to see Stackhouse.
9. When the famous French chef comes to cook for the President, and the First Lady is in New Hampshire, who does the President ask to come eat dinner with him.

Answer: Leo

The President and Leo sit down for a nice candle lit dinner that was prepared for the President and First Lady. THis is when President Bartlet tells Leo that he had a deal with his wife about only serving for one term.
10. What did the President and his staff find out about Stackhouse that made them help him in the end?

Answer: Stackhouse had an autistic grandson

Stackhouse thought that money should be included in the bill for autism research. This made sense, since the bill was supposed to help sick children. After the staff discovered that his grandson was autistic, they all rallied behind him to help him achieve his goal.
Source: Author Sarah606

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us