FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Deus Ex
Quiz about Deus Ex

Deus Ex Trivia Quiz


Quiz on the great computer game 'Deus Ex'. Wait if you haven't finished the game.

A multiple-choice quiz by JtheJackal. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Video Game Trivia
  6. »
  7. Video Games D-F
  8. »
  9. Deus Ex

Author
JtheJackal
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
64,672
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
1396
- -
Question 1 of 10
1. Where does 'Deus Ex' start off? Hint


Question 2 of 10
2. What is the name of the epidemic that is ravaging the Earth? Hint


Question 3 of 10
3. What organization is Walton Simons the head of? Hint


Question 4 of 10
4. Who is J.C. Denton's partner at the beginning of the game? Hint


Question 5 of 10
5. Which of the following is not an Augmentation in the game? Hint


Question 6 of 10
6. Which of these is not a weapon in 'Deus Ex'? Hint


Question 7 of 10
7. Gordon Quick is the head of which Hong Kong gang, the Red Arrow Triad or the Luminous Path?

Answer: (The choices are in the question.)
Question 8 of 10
8. Who is being held in the abandoned California gas station? Hint


Question 9 of 10
9. Which of the following does not want to take over the world? Hint


Question 10 of 10
10. How many endings are there in the game? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Where does 'Deus Ex' start off?

Answer: Liberty Island

Sadly much of the Statue of Liberty was destroyed in a terrorist attack.
2. What is the name of the epidemic that is ravaging the Earth?

Answer: Gray Death

3. What organization is Walton Simons the head of?

Answer: FEMA

Everyone knows FEMA is secretly trying to take over the world.
4. Who is J.C. Denton's partner at the beginning of the game?

Answer: Anna Navarre

5. Which of the following is not an Augmentation in the game?

Answer: Enviromental Strength

There is no Enviromental Strength. There is Enviromental Resistance and Combat Strength.
6. Which of these is not a weapon in 'Deus Ex'?

Answer: EMP Rifle

The EMP rifle is from 'System Shock 2'.
7. Gordon Quick is the head of which Hong Kong gang, the Red Arrow Triad or the Luminous Path?

Answer: Luminous Path

Max Chen is the head of the Red Arrow Triad.
8. Who is being held in the abandoned California gas station?

Answer: Tiffany Savage

Gary Savage wants you to rescue his daughter before he helps you. I'm not sure what happens if you don't.
9. Which of the following does not want to take over the world?

Answer: President Mead

Do these and other organazations have anything to do with the aliens, genetic mutations, cyber implants, plagues, terrorism?
10. How many endings are there in the game?

Answer: 3

In a way there is four, a cheat where you go to a place with every woman in the game is dancing.
Source: Author JtheJackal

This quiz was reviewed by FunTrivia editor silverginger before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/4/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us