FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about FZero Cars Tracks and Drivers
Quiz about FZero Cars Tracks and Drivers

"F-Zero" Cars, Tracks, and Drivers Quiz


Questions about the characters, cars, and tracks of the best racing game on the SNES.

A multiple-choice quiz by simpsonman17. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Video Game Trivia
  6. »
  7. Video Games D-F
  8. »
  9. F-Zero

Author
simpsonman17
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
217,459
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
373
- -
Question 1 of 10
1. Who drives the Blue Falcon? Hint


Question 2 of 10
2. Who Commands the Fire Stingray? Hint


Question 3 of 10
3. How old is Pico? Hint


Question 4 of 10
4. What is Dr. Stewart's home town? Hint


Question 5 of 10
5. Who built the Golden Fox? Hint


Question 6 of 10
6. What is the name of Pico's car? Hint


Question 7 of 10
7. How many different difficulty levels are there? Hint


Question 8 of 10
8. How many different Mute City race tracks are there? Hint


Question 9 of 10
9. What car has a max speed of 462km/h? Hint


Question 10 of 10
10. Who drives a car that has a weight of 1,260kg? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who drives the Blue Falcon?

Answer: Captain Falcon

He is the most famous "F-Zero" racer and is a defender of justice. He is a big rival of Samurai Goroh.
2. Who Commands the Fire Stingray?

Answer: Samurai Goroh

Very little is known about this Japanese American racer. His hideout is located in the Red Canyon.
3. How old is Pico?

Answer: 34

This is stated in the manual. You couldn't tell otherwise because Pico just looks like a green alien. He is also a great assasin.
4. What is Dr. Stewart's home town?

Answer: Mute City

This is the main race track in the game. There are three different versions of this track in this game. It also has super cool theme music.
5. Who built the Golden Fox?

Answer: Kevin Stewart

While Dr. Stewart raced the Golden Fox, it was his father who built the car. Kevin Stewart is no longer living for unknown reasons.
6. What is the name of Pico's car?

Answer: Wild Goose

The Wild Goose is the round, green car. This car has pretty average stats. It is good for beginners to use.
7. How many different difficulty levels are there?

Answer: 4

These are knight, queen, king, and master. If you are really good and beat those first three levels, you will unlock the master difficulty level.
8. How many different Mute City race tracks are there?

Answer: 3

There is one in each grand prix. Each one is harder than the last and they can be tough if you don't know what you're doing. Be sure to drive smart, not fast.
9. What car has a max speed of 462km/h?

Answer: Wild Goose

You wouldn't know this unless you saw it in the manual. That's about 287mph. These cars are from the future, so I guess they should go pretty fast.
10. Who drives a car that has a weight of 1,260kg?

Answer: Dr. Stewart

This was also in the manual. That's close to 2,778 pounds. Funny thing is, these cars hover over the ground.
Source: Author simpsonman17

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Diamondlance before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. "F-Zero GX" Track Spectator Average
2. "F-Zero GX" Master Tough

6/25/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us