FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about FZero GX
Quiz about FZero GX

F-Zero GX Trivia Quiz


This is quite possibly the coolest racer on the Gamecube, but how much do you know?

A multiple-choice quiz by pinkpont. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Video Game Trivia
  6. »
  7. Video Games D-F
  8. »
  9. F-Zero

Author
pinkpont
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
169,833
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
472
- -
Question 1 of 10
1. Who drives the Blue Falcon? Hint


Question 2 of 10
2. What is the first race in Ruby Cup? Hint


Question 3 of 10
3. Who drives the Crazy Bear? Hint


Question 4 of 10
4. What's the name of Deathborn's ship? Hint


Question 5 of 10
5. What is the last track on the game? (spoiler) Hint


Question 6 of 10
6. How old is Pico? Hint


Question 7 of 10
7. What is Blood Falcon? Hint


Question 8 of 10
8. When you complete hard and very hard on Story Mode Four: Challenge of the Bloody Chain, what ship do you get? Hint


Question 9 of 10
9. Bio Rex is Male.


Question 10 of 10
10. Who was the champion of the F-Max Grand Prix? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who drives the Blue Falcon?

Answer: Captain Falcon

Captain Falcon is the main Character in the game and his ship has a rating of BCB.
2. What is the first race in Ruby Cup?

Answer: Twist Road

This is quite possibly the easiest track on the game.
3. Who drives the Crazy Bear?

Answer: Dr. Clash

Dr. Clash has these cool robotic arm things.
4. What's the name of Deathborn's ship?

Answer: Dark Schneider

You have to face Deathborn on story mode 8.
5. What is the last track on the game? (spoiler)

Answer: Sonic Oval

This is one of the "F-Zero AX" tracks. This is the arcade game.
6. How old is Pico?

Answer: 124

He is also a hitman and has a shell.
7. What is Blood Falcon?

Answer: The Clone of Captain Falcon

Although he is entered as the same age as Captain Falcon he is technically 4.
8. When you complete hard and very hard on Story Mode Four: Challenge of the Bloody Chain, what ship do you get?

Answer: Fat Shark

The rating of this ship is ABE.
9. Bio Rex is Male.

Answer: False

He actually has no known gender! Weird, eh?
10. Who was the champion of the F-Max Grand Prix?

Answer: The Skull

The Skull has come back to life through science and black magic.
Source: Author pinkpont

This quiz was reviewed by FunTrivia editor silverginger before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. "F-Zero GX" Track Spectator Average
2. "F-Zero GX" Master Tough

6/25/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us