FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Gears of War 2
Quiz about Gears of War 2

Easy "Gears of War 2" Quiz | 10 Questions | Video Games


This is my first quiz so if it's not awesome, I fail but I just had to do it on "Gears of War 2". Thanks for doing it! This is for the Xbox 360.

A multiple-choice quiz by studster1011. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Video Game Trivia
  6. »
  7. Video Games G-K
  8. »
  9. Gears of War

Author
studster1011
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
305,363
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
560
- -
Question 1 of 10
1. What is the name of the enemy in 'Gears of War 2'? Hint


Question 2 of 10
2. What is the maximum ammo capacity in the Lancer? Hint


Question 3 of 10
3. When you first start a match or mission, what is the amount of ammo you START with in your Lancer? Hint


Question 4 of 10
4. Dom dies in 'Gears of War 2'.


Question 5 of 10
5. What rank is Marcus in 'Gears of War 2'? Hint


Question 6 of 10
6. What weapon has the chainsaw bayonet on it? Hint


Question 7 of 10
7. How many hearts does the big riftworm have? Hint


Question 8 of 10
8. What is the name of Dom's wife? Hint


Question 9 of 10
9. You can tag grenades to people and walls.


Question 10 of 10
10. What weapon do you need an aligned satellite to use? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 03 2024 : Guest 86: 8/10
Jan 19 2024 : Guest 58: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is the name of the enemy in 'Gears of War 2'?

Answer: Locust

The Locusts are actually all males; the only females are Berserkers. There are no Berserkers in the second game, only in the first.
2. What is the maximum ammo capacity in the Lancer?

Answer: 550

It didn't used to be 550; in "Gears of War 1" there was 650. The ammo clips actually appear on the ground in front of you which is cool.
3. When you first start a match or mission, what is the amount of ammo you START with in your Lancer?

Answer: 350

You start or spawn with 350 but can pick up ammo to go up to 550. It's a harsh drop by a useful 200 bullets.
4. Dom dies in 'Gears of War 2'.

Answer: False

No, he does not die; he lives but others aren't so lucky. He survives but his wife doesn't.
5. What rank is Marcus in 'Gears of War 2'?

Answer: Seargent

He was promoted in the first game when Lieutenant Kim Mui dies. He doesn't get a ceremony or anything either, Hoffman just says congrats Sarge and leaves it at that.
6. What weapon has the chainsaw bayonet on it?

Answer: Lancer

There is a glitch with the Lancer where you can shoot while chainsawing. The only disadvantage is on multiplayer. If you use the chainsaw too much you won't get ranked up.
7. How many hearts does the big riftworm have?

Answer: Three

Delta cuts through one heart, then two, then three. With each heart the number of arteries increases.
8. What is the name of Dom's wife?

Answer: Maria

She is lost and Dom is trying to find her. He does actually find her but she is crippled thanks to the Locusts.
9. You can tag grenades to people and walls.

Answer: True

Tagging grenades to walls is fun; when an enemy walks by it, boom! You can also stick them to people who then explode.
10. What weapon do you need an aligned satellite to use?

Answer: Hammer of Dawn

The Hammer of Dawn is fun to use but you don't use it as much as the first game. We only use it twice in the campaign and in multiplayer it has a certain energy limit.
Source: Author studster1011

This quiz was reviewed by FunTrivia editor kyleisalive before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. 'Gears of War 2' (Xbox 360) Average
2. Gears of War 3 Tough
3. "Gears of War" Facts Average
4. "Gears of War" Mania Average
5. Fighting the Villains of War Tough
6. "Gears of War" Weapons Easier
7. Gears of War 1 & 2 Average
8. Geared For Gore Average
9. Gears of War Average
10. "Gears of War 1 and 2" Locusts Average
11. Gears of War Easier
12. 'Gears of War' Difficult

3/1/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us