Quiz about Wario Ware Touched
Quiz about Wario Ware Touched

"Wario Ware: Touched!" Trivia Quiz


This is a quiz all about the characters and the types of games they have in "Wario Ware: Touched!" for the Nintendo DS.

A multiple-choice quiz by yugirox. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Video Game Trivia
  6. »
  7. Video Games T-Z
  8. »
  9. Wario

Author
yugirox
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
207,652
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
519
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Who is the character that has 'Touch Training'? Hint

Mona
Ashley
Jimmy T.
Wario

2. Who is the character that has 'Mic Rocking'? Hint

Mike
Wario-Man
Dr. Crygor
Kat & Ana

3. Who is the character that has 'Ninja Scribble'? Hint

Mona
Kat & Ana
Ashley
James T.

4. Which dark and depressing character is all about 'Total Drag'? Hint

Red
Pink Teddy Bear
Orbulon
Ashley

5. Which character has 'Cute Cuts'? Hint

Mona
Sara the Sweets Maker
The Pork Loins
Sewer Guru

6. Which character has 'Dance Club Rub'? Hint

Jimmy T.
Papa T.
Mama T.
The kid who wears short-shorts

7. Which character is 'Slightly Unscrewed'? Hint

Mike
Dr. Crygor
Mona
Space Bunnies

8. Which character is obsessed with 'Retro Action'? Hint

36 Volt Man
9-Volt and 18-Volt
Ashley
Orbulon

9. Which character is a mixture of Kat & Ana Ashley and Dr. Crygor? Hint

James T.
Gold Teddy Bear
White Teddy Bear
Pink Teddy Bear

10. Which character is the 'Monster Megamix'? Hint

Pink Teddy Bear
White Teddy Bear
Gold Teddy Bear
Mona


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who is the character that has 'Touch Training'?

Answer: Wario

All his games are about just tapping stuff. For example, you may be popping balloons, taping numbers or pictures in order and other somewhat simple stuff.
2. Who is the character that has 'Mic Rocking'?

Answer: Mike

The DS has a built in microphone, so for Mike's games you just blow into it win the games. For example, blowing on tea, blowing up balloons may be normal for Mike.
3. Who is the character that has 'Ninja Scribble'?

Answer: Kat & Ana

Kat & Ana's games are all about using the stylus to draw, color or scribble things on the bottom screen. They do things like writing notes and coloring in pictures.
4. Which dark and depressing character is all about 'Total Drag'?

Answer: Ashley

Ashley's games are all about dragging stuff around the bottom screen. All of the games also have things to do with pumpkins, fire and other scary things. If you get the record player, speed up Ashley's theme and you will hear her say: "I have granted kids to Hell!"
5. Which character has 'Cute Cuts'?

Answer: Mona

Mona's games are all about making quick lines or 'cuts' with your stylus. You either chop things in half or turn them into tiny pieces. Her boss game is also fun because it involves bowling.
6. Which character has 'Dance Club Rub'?

Answer: Jimmy T.

Jimmy is all about rubbing things off or onto the screen like bugs or trying to find coins or hidden images. You also get to see a glimpse of Jimmy's family members.
7. Which character is 'Slightly Unscrewed'?

Answer: Dr. Crygor

Dr. Crygor's games are about turning stuff to the left or right. For example, a faucet, a wheel, or when making someone dizzy. The boss game is about steering an RC out of reach of a baby.
8. Which character is obsessed with 'Retro Action'?

Answer: 9-Volt and 18-Volt

9-Volt's games are are all about classic Nintendo games. They have been altered for the touch screen or the microphone.
9. Which character is a mixture of Kat & Ana Ashley and Dr. Crygor?

Answer: James T.

James is Jimmy's 'Chick Magnet' bro. After you beat the second set of characters, James comes out of the taxi.
10. Which character is the 'Monster Megamix'?

Answer: Pink Teddy Bear

All the mini games are combined into this character. You never know what game you will play in ths awesome blend of games.
Source: Author yugirox

This quiz was reviewed by FunTrivia editor kyleisalive before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
1/29/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us