Quiz about Itsa Me Wario
Quiz about Itsa Me Wario

Itsa Me, Wario! Trivia Quiz


Hope you love this quiz! This quiz contains video game systems that include Wario such as: Gamecube, Nintendo 64, and Nintendo Wii. Also note that these are all systems created by Nintendo.

A multiple-choice quiz by sausage83. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Video Game Trivia
  6. »
  7. Video Games T-Z
  8. »
  9. Wario

Author
sausage83
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
255,350
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
345
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Mario and Luigi call themselves the Mario Bros. What do Wario and Waluigi call themselves.? Hint

The Wario bros.
The Mischievous bros.
The Evil bros.
The Wicked bros.

2. Unlike Mario and Luigi's hats, Wario's W exceeds the round white part.

True
False

3. What personal characteristics does Wario claim to have? Hint

Wit
Stubby legs
Strength
All of these

4. Wario releases the music notes in "Dance Dance Revolution Mario Mix".

True
False

5. In the opening movie of "Mario Tennis", Bowser makes Wario and Waluigi do many things in order to train for their rematch with Mario and Luigi. Which is not one of the things that Bowser used to train them with? Hint

Back Cracker
Ball Launcher
Punching Bag
Treadmill

6. What color is Wario's hair? Hint

Yellow
Brown
Red
Black

7. In "Dance Dance Revolution Mario Mix", the song you battle Wario in is based on his theme song.

True
False

8. In the opening movie for "Mario Golf Toadstool Tour", how far does Wario hit his golf ball when it hits the ground? Hint

On the green
Into the hole
A couple of yards
Halfway down the fairway

9. In "Mario Kart 64", what is the name of Wario's racing stage? Hint

Wario Coliseum
Wario Stadium
Wario Posidome
Wario Arena

10. In "Mario Kart Double Dash", what is Wario's special item? Hint

Yellow fireball
Ztar
Garlic
Bob-omb


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Mario and Luigi call themselves the Mario Bros. What do Wario and Waluigi call themselves.?

Answer: The Wicked bros.

Waluigi first appeared in "Mario Tennis". The trademark upside-down "L" on his hat represents how sneaky and evil he is.
2. Unlike Mario and Luigi's hats, Wario's W exceeds the round white part.

Answer: True

His trademark W is on three parts of his body. There is one on his hat and another two on his left and right gloves.
3. What personal characteristics does Wario claim to have?

Answer: All of these

Wario said he had stubby legs in "Dance Dance Revolution Mario Mix". Wario claims he has wit in "Mario Party 3", and he claims to have strength in "Mario Party 1".
4. Wario releases the music notes in "Dance Dance Revolution Mario Mix".

Answer: False

Waluigi releases the notes. Wario just takes one.
5. In the opening movie of "Mario Tennis", Bowser makes Wario and Waluigi do many things in order to train for their rematch with Mario and Luigi. Which is not one of the things that Bowser used to train them with?

Answer: Punching Bag

The treadmill involved running for their lives from a Chain Chomp. The ball launcher shot tennis balls at them at a rapid pace and the back cracker cracked their back, of course.
6. What color is Wario's hair?

Answer: Brown

It's the same with all of the brothers in the series. Mario, Luigi, Waluigi and Wario all have black moustaches but brown hair.
7. In "Dance Dance Revolution Mario Mix", the song you battle Wario in is based on his theme song.

Answer: True

The song is from the his game entitled "Wario World". This was one of his more popular games for the Gamecube according to gaming sales.
8. In the opening movie for "Mario Golf Toadstool Tour", how far does Wario hit his golf ball when it hits the ground?

Answer: A couple of yards

He hits it far at first, but it proceeds to bounce off Bowser's eye and shoot all the way back to in front of where he was standing. Watching these opening scenes lends to the development of Wario's character.
9. In "Mario Kart 64", what is the name of Wario's racing stage?

Answer: Wario Stadium

As you turn some of the corners, you can see his face printed on the walls. Wario has a multiple stages on all of the "Mario Kart" games.
10. In "Mario Kart Double Dash", what is Wario's special item?

Answer: Bob-omb

There has to be at least one Bob-omb in every game involving Wario. He either always wields the Bob-omb or is running away from it.

I hope you enjoyed my quiz!
Source: Author sausage83

This quiz was reviewed by FunTrivia editor kyleisalive before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
1/29/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us