Quiz about Wario Ware Smooth Moves
Quiz about Wario Ware Smooth Moves

Wario Ware: Smooth Moves Trivia Quiz


This quiz is about "Wario Ware: Smooth Moves" for the Wii. Enjoy.

A multiple-choice quiz by cuccu4zelda. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Video Game Trivia
  6. »
  7. Video Games T-Z
  8. »
  9. Wario

Author
cuccu4zelda
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
252,757
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
797
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Which of these is a form you use to play the mini games? Hint

The Cell Phone
The Tiger
The Driver
The Elephant

2. Which one of these forms are used to beat the Young Cricket stages' boss? Hint

The Umbrella
The Elephant
The Wario
The Waiter

3. Do you use the nunchuck at all in this game?

Yes
No

4. How do you unlock multiplayer? Hint

There is no multiplayer
Beating Last Story
unlocking every micro game
you start with multiplayer

5. What is the cheerleader's name? Hint

Ana
Ashley
Mona
Kat

6. In sound test, can you move the Wii Remote allowing you to conduct the songs?

Yes
No

7. What can you do to the producers on staff credits? Hint

trap them in a hole
you can't do anything but watch
play with their faces
punch them

8. What is the name of the side game which you have to bounce a tennis ball up a tower? Hint

Tennis
Tower Fun
Ball Bouncing
Tower Tennis

9. What is the boss of the story 'Nine Volt Copying'? Hint

"Animal Crossing "
"Mario"
"Star Fox"
"Legend of Zelda"

10. Dr. Crygor is a mandatory story mode you have to beat to finish the game.

True
False


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which of these is a form you use to play the mini games?

Answer: The Elephant

There is a cell phone form picture, which you unlock after beating the boss of a level, but it is not a form you use on the Wii Remote. There is a form called 'the chauffeur', but not 'the driver'.
2. Which one of these forms are used to beat the Young Cricket stages' boss?

Answer: The Waiter

The level is a picture of a hand holding the Wii Remote just like you and blocks falling which you need to balance on the Wii Remote. There is no form called 'The Wario'. However, there is an 'Umbrella' and 'Elephant' form.
3. Do you use the nunchuck at all in this game?

Answer: Yes

the alien level towards the end of the game that teaches you the 'Diner' form, reguires you to use the nunchuck. 'The Diner' is the last form for the wii remote that you can learn. You also use the nunchuck for a multiplayer game.
4. How do you unlock multiplayer?

Answer: Beating Last Story

When you complete the alien level the newspaper on the main screen is blown away. You can play various levels with friends using Miis that you made in multiplayer. There are also things to unlock in multiplayer.
5. What is the cheerleader's name?

Answer: Mona

Mona's story mode is the second one you unlock. Ashley is the goth evil one with spells and a devil pet. Kat and Ana are the ninja sisters.
6. In sound test, can you move the Wii Remote allowing you to conduct the songs?

Answer: Yes

You unlock sound test by getting to a certain level on one of the elephant games. You have a choice to normally play the song or you conduct the song by moving the Wii Remote.
7. What can you do to the producers on staff credits?

Answer: trap them in a hole

When you unlock staff credits by beating the last level and it shows the Mii of each person who worked on the game. You can just watch but controlling a black hole is too tempting not to put them in it.
8. What is the name of the side game which you have to bounce a tennis ball up a tower?

Answer: Tower Tennis

This is the first side game you unlock. You have to go through blocks and other obstacles to get to the top and win. You control the racquet by using the Wii Remote.
9. What is the boss of the story 'Nine Volt Copying'?

Answer: "Star Fox"

"Mario", "Legend of Zelda", and "Animal Crossing" are micro games in that story mode but not the boss game. You control the Arwing and have to defeat enemies and a classic Nintendo object.
10. Dr. Crygor is a mandatory story mode you have to beat to finish the game.

Answer: False

This game which you unlock close to the end of the game is a fun level instead of a story mode. You play various micro games while the game tells you how much calories you are burning. You also use your Mii in this level.
Source: Author cuccu4zelda

This quiz was reviewed by FunTrivia editor kyleisalive before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
1/29/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us