FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Addictive Infomercials
Quiz about Addictive Infomercials

Addictive Infomercials Trivia Quiz


Do any of you nightowls out there enjoy infomercials? This is a quiz about the wonderful world of infomercials. Enjoy!

A multiple-choice quiz by jennaflip. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. World Trivia
  6. »
  7. Marketing
  8. »
  9. U.S. Commercials

Author
jennaflip
Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
160,290
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
5 / 10
Plays
699
Last 3 plays: Guest 136 (2/10), Linda_Arizona (9/10), Guest 107 (3/10).
- -
Question 1 of 10
1. Who are the host and co-host for the "Gazelle Freestyle" infomercial? Hint


Question 2 of 10
2. Who are the host and co-host for the "Ultimate Chopper" infomercial? Hint


Question 3 of 10
3. Who are the host and co-host for the "Vacuum Saver" infomercial? Hint


Question 4 of 10
4. A husband and wife do an infomercial with actress Forbes Riley for a juicer. Who is this husband and wife team? Hint


Question 5 of 10
5. Two different actresses have done an infomercial for the product "ProActive". One is actress Vanessa Williams. Who is the other?

Answer: (Full name please)
Question 6 of 10
6. Doctors Michael and Mary Dan Eades created a weight loss powder drink called "Pentabosol". Which of the following do they say is the flavor of the drink? Hint


Question 7 of 10
7. Who are the host and co-host for "Ionic Breeze" infomercial? Hint


Question 8 of 10
8. Which company is behind the product "The Ab Scissor"?

Answer: (Three Words)
Question 9 of 10
9. Ron Popeil does an infomercial where he offers some cutlery. How many pieces of cutlery are offered in the infomercial? Hint


Question 10 of 10
10. Who is the president behind "Bare Escentuals Beauty Products", the maker of "Bare Minerals"? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 16 2024 : Guest 136: 2/10
Jul 14 2024 : Linda_Arizona: 9/10
Jul 09 2024 : Guest 107: 3/10
Jun 21 2024 : Guest 161: 2/10
Jun 04 2024 : Guest 174: 3/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who are the host and co-host for the "Gazelle Freestyle" infomercial?

Answer: Tony Little and Darla Hahn

This is Tony Little's latest fitness product.
2. Who are the host and co-host for the "Ultimate Chopper" infomercial?

Answer: Chef Tony and Jenilee Harrison

This machine can either chop, mince and puree your food and it also comes with a blender, to which you can attach to the chopper itself.
3. Who are the host and co-host for the "Vacuum Saver" infomercial?

Answer: Jan Muller and Nancy Nelson

In this infomercial, Jan Muller shows how it can be easy to "vacuum save" anything from your leftover meals to your clothes and even your silverware.
4. A husband and wife do an infomercial with actress Forbes Riley for a juicer. Who is this husband and wife team?

Answer: Jack and Elaine Lalanne

Jack and Elaine Lalanne, with the help of actress Forbes Riley, do an infomercial for "The Jack Lalanne Power Juicer". The other three choices are not a husband/wife team. They are Ron Popeil and Nancy Nelson, Jan Muller and Nancy Nelson and Jenilee Harrison and Chef Tony(known also for doing the "Miracle Blade 3" commercials).
5. Two different actresses have done an infomercial for the product "ProActive". One is actress Vanessa Williams. Who is the other?

Answer: Judith Light

Judith Light, known for her role as Angela Bower on "Who's The Boss?", did the infomercial first and it is currently being done by Vanessa Williams.
6. Doctors Michael and Mary Dan Eades created a weight loss powder drink called "Pentabosol". Which of the following do they say is the flavor of the drink?

Answer: Lemonade

This product is said to "speed weight loss" by reducing your appetite, increasing your metabolism, and enhancing the fat-burning process.
7. Who are the host and co-host for "Ionic Breeze" infomercial?

Answer: Carolyn Hennessy and Richard Thalheimer

"Ionic Breeze" is an air purifier and helps people who have allergy problems or even asthma.
8. Which company is behind the product "The Ab Scissor"?

Answer: Body by Jake

The Body By Jake founder was a chubby little kid when growing up and he used to get teased for it, so one day he decided to do something about that. He has created many exercise machines throughout the years to help people get in shape.
9. Ron Popeil does an infomercial where he offers some cutlery. How many pieces of cutlery are offered in the infomercial?

Answer: 27

You get 8 steak knives, 1 chop n' serve knife, 2 paring knives, 1 cheese knife, 1 pair of cutting shears, 1 saw knife, 1 bread and bagel knife, 1 sportsman's knife, 1 cleaver, 1 showtime knife, 1 garnish knife, 1 carving knife, 1 carving fork, 1 chef's knife, 1 large fillet knife, 1 boning knife, 1 utility knife, a knife sharpener and injector.
10. Who is the president behind "Bare Escentuals Beauty Products", the maker of "Bare Minerals"?

Answer: Leslie Blodgett

The "Bare Escentuals" foundation has been around since 1976, and the Bare Minerals part of the company is the part that Ms. Blodgett inherited in 1994.
Source: Author jennaflip

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bloomsby before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/22/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us