FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Wedding Singer Jukebox
Quiz about The Wedding Singer Jukebox

"The Wedding Singer" Jukebox Trivia Quiz


Adam Sandler and Drew Barrymore's 1998 comedy love story film, "The Wedding Singer" took us back to 1984. Let's look back at the film with a focus on the songs that drove the love story!

A multiple-choice quiz by GBfan. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies U-Z
  8. »
  9. The Wedding Singer

Author
GBfan
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
421,349
Updated
Oct 17 25
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
45
Last 3 plays: Guest 104 (6/10), Guest 71 (10/10), Peachie13 (7/10).
- -
Question 1 of 10
1. At Robbie's wedding in the beginning of the film, the orchestra is playing "Don't Stop Believin'" by Journey.


Question 2 of 10
2. After being jilted at his own wedding, Robbie Hart goes back to singing at wedding receptions. He shocks the crowd by singing "Love Stinks" which was made popular by which Massachusetts band? Hint


Question 3 of 10
3. While the song,"Too Shy" by Kajagoogoo is playing, Robbie Heart first meets Julia's fiance, Glenn. Where does this take place?


Question 4 of 10
4. Robbie writes a song that he is too shy to play in front of Julia. He says it was inspired by The Cure. What is the name of that song he plays for her? Hint


Question 5 of 10
5. As Julia is preparing for her wedding to Glenn Gulia, which hit song by Hall And Oates is playing at the montage scene at a dress shop? Hint


Question 6 of 10
6. During a double date with Glenn, Robbie, Julia, and Holly at the club, they talk about who is coming in concert to their town? Hint: His song "China Girl" is playing in the background. Hint


Question 7 of 10
7. In a surprise twist, Linda comes back to Robbie's house and wakes him up by singing which song by Wham!? Hint


Question 8 of 10
8. Robbie has been giving singing lessons to Rosie, an elderly woman who paid him in meatballs. What classic hip-hop song does Rosie sing at the wedding anniversary party? Hint


Question 9 of 10
9. During the climactic scene, Julia is set to leave on a plane with Glenn. Which '80s icon grabs the plane's microphone and introduces Robbie as he sings "Grow Old With Me" to Julia? Hint


Question 10 of 10
10. As the end credits roll, Robbie is wearing a suit and tells Julia he will try to find a career that makes more than what a wedding singer earns. Which classic '80s song does he quote during the scene? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Today : Guest 104: 6/10
Today : Guest 71: 10/10
Today : Peachie13: 7/10
Today : Guest 24: 9/10
Today : Dizart: 7/10
Today : yosoyfiesta: 8/10
Today : Guest 184: 7/10
Today : Strike121: 5/10
Today : elvislennon: 7/10

Quiz Answer Key and Fun Facts
1. At Robbie's wedding in the beginning of the film, the orchestra is playing "Don't Stop Believin'" by Journey.

Answer: True

The optimistic song was recorded by Journey in 1981 on their "Escape" album and plays just before the wedding ceremony. In the film, Linda stands Robbie up at the wedding. Linda was played by Angela Featherstone.
2. After being jilted at his own wedding, Robbie Hart goes back to singing at wedding receptions. He shocks the crowd by singing "Love Stinks" which was made popular by which Massachusetts band?

Answer: J Geils Band

While Robbie sings "Love Stinks" during the wedding reception, the bride and groom both punch Robbie and he stops singing the J. Geils Band cover. The band originated in Worcester, Massachusetts and are best known for their hits "Centerfold" and "Must Have Got Lost".
3. While the song,"Too Shy" by Kajagoogoo is playing, Robbie Heart first meets Julia's fiance, Glenn. Where does this take place?

Answer: At the engagement party

Robbie is falling for Julia and isn't sure if he should go to her engagement party. The party is held in a hotel's banquet room. Robbie comes with his friend Sammy and meets Glenn for the first time.
4. Robbie writes a song that he is too shy to play in front of Julia. He says it was inspired by The Cure. What is the name of that song he plays for her?

Answer: Somebody Kill Me

"Somebody Kill Me" is performed by Adam Sandler in the film and appears on the movie soundtrack. The song starts off with a sweet little ditty style and rips into a scream as Robbie yells expletives in the funny chorus. The song goes back to the softer sensitive style before concluding with the raw emotion again. Julia loves it.
5. As Julia is preparing for her wedding to Glenn Gulia, which hit song by Hall And Oates is playing at the montage scene at a dress shop?

Answer: You Make My Dreams Come True

"You Make My Dreams' was released by the duo of Daryl Hall and John Oates in 1980 on their "Voices" album. In "The Wedding Singer", the montage shows the bridal party trying on their wedding dresses set to the upbeat Hall and Oates hit.
6. During a double date with Glenn, Robbie, Julia, and Holly at the club, they talk about who is coming in concert to their town? Hint: His song "China Girl" is playing in the background.

Answer: David Bowie

During the scene, Julia and Holly both say how much they love David Bowie and start singing together in the scene. At the double date, Robbie learns that Glenn is a cheater and knows Glenn is not the right man for Julia. Holly was played by actress Christine Taylor.
7. In a surprise twist, Linda comes back to Robbie's house and wakes him up by singing which song by Wham!?

Answer: Wake Me Up Before You Go Go

Linda comes to Robbie's bedroom wearing his Van Halen t-shirt. While Robbie is sleeping, Linda softly sings Wham's "Wake Me Up Before You Go-Go" to Robbie's surprise. Robbie doesn't want to get back together and tells her to take off his Van Halen shirt or she might jinx the band and they'll break up.
8. Robbie has been giving singing lessons to Rosie, an elderly woman who paid him in meatballs. What classic hip-hop song does Rosie sing at the wedding anniversary party?

Answer: Rapper's Delight

Rosie is Robbie's neighbor and she knows that Robbie was falling for Julia hard. During the unforgettable 50th wedding anniversary scene, Rosie does "Rapper's Delight" by The Sugarhill Gang. Rosie was played by actress Ellen Dow.
9. During the climactic scene, Julia is set to leave on a plane with Glenn. Which '80s icon grabs the plane's microphone and introduces Robbie as he sings "Grow Old With Me" to Julia?

Answer: Billy Idol

Robbie tells his sad story about losing Julia to airplane travelers including Billy Idol. Robbie decides to make a big move and profess his love to Julia before take-off. Billy Idol pretends to be the flight attendant and sets Robbie up to sing his acoustic love song to Julia.
10. As the end credits roll, Robbie is wearing a suit and tells Julia he will try to find a career that makes more than what a wedding singer earns. Which classic '80s song does he quote during the scene?

Answer: Material Girl

Robbie tells Julia he wants to better his situation and not just do favors for people and getting paid in meatballs. He says, "We're living in a material world, and I'm a material girl... or boy." Madonna's "Material Girl" was released in 1984 on her "Like A Virgin" album.
Source: Author GBfan

This quiz was reviewed by FunTrivia editor jmorrow before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
10/18/2025, Copyright 2025 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us