Fun Trivia
Sections
Trivia Questions
Trivia Quizzes
Daily and Hourly Trivia Games
Ask FunTrivia - Get Answers to Questions
Crossword Puzzles
Trivia Questions Archive
Trivia
Animal Trivia
Bible Trivia
Brain Teasers
Celebrity Quizzes
Trivia For Kids
General Knowledge
Geography Quizzes
History Trivia
Hobbies Trivia
Humanities Quizzes
Literature Quizzes
Movie Trivia
Music Trivia
Famous People Trivia
Religion Quizzes
Science Trivia
Sports Trivia
Television Trivia
World Trivia
All Trivia and Quiz Topics
Services
Gold Memberships: Gift Certificates
Get Daily Email Trivia
Create a Daily Trivia Tournament
Pub Trivia Question Packs
Buy Trivia Questions
Large Scale Content / Data Licensing
Contact Us
New Player
Log In
New Player
|
Log In
FREE!
Click here to
Join FunTrivia
. Thousands of games, quizzes, and lots more!
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 118 Quiz
Match the song to the singer/band that debuted in the Australian Singles Chart in the weeks between June 19th and July 17th 1978.
A matching quiz by
wwe84
. Estimated time: 3 mins.
Home
»
Quizzes
»
Music Trivia
»
1970s - Australian Singles Chart
»
Australian Singles Chart 1977 - 1979
Share on
Facebook
Share on
Twitter
Share by
E-Mail
Author
wwe84
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
422,819
Updated
Feb 10 26
# Qns
15
Difficulty
Easy
Avg Score
12 / 15
Plays
87
You must have Javascript enabled to play this game.
(a)
Drag-and-drop
from the right to the left, or (b)
click
on a right side answer box and then on a left side box to move it.
Questions
Choices
1
.
"Yesterfool"
Chuck Mangione
2
.
"Miss You"
Shelia B. Devotion
3
.
"More Than A Woman"
Little River Band
4
.
"Feels So Good"
Silver Studs
5
.
"Jet Boy, Jet Girl"
The Rolling Stones
6
.
"Warm Ride"
Ellen Motello
7
.
"Reminiscing"
Sinclair Bros.
8
.
"The Lonely Shepherd"
Genesis
9
.
"Black Is Black"
Meat Loaf
10
.
"Dr. Bop"
Roger Glover & Guests
11
.
"Follow You Follow Me"
Bee Gees
12
.
"Two Out Of Three Ain't Bad"
La Belle Epoque
13
.
"Singin' In The Rain"
Kate Bush
14
.
"The Man With The Child In His Eyes"
Graham Bonnet
15
.
"Love Is All"
Gheorgle Zamfir and James Last
Select each answer
1. "Yesterfool"
---
Chuck Mangione
Shelia B. Devotion
Little River Band
Silver Studs
The Rolling Stones
Ellen Motello
Sinclair Bros.
Genesis
Meat Loaf
Roger Glover & Guests
Bee Gees
La Belle Epoque
Kate Bush
Graham Bonnet
Gheorgle Zamfir and James Last
2. "Miss You"
---
Chuck Mangione
Shelia B. Devotion
Little River Band
Silver Studs
The Rolling Stones
Ellen Motello
Sinclair Bros.
Genesis
Meat Loaf
Roger Glover & Guests
Bee Gees
La Belle Epoque
Kate Bush
Graham Bonnet
Gheorgle Zamfir and James Last
3. "More Than A Woman"
---
Chuck Mangione
Shelia B. Devotion
Little River Band
Silver Studs
The Rolling Stones
Ellen Motello
Sinclair Bros.
Genesis
Meat Loaf
Roger Glover & Guests
Bee Gees
La Belle Epoque
Kate Bush
Graham Bonnet
Gheorgle Zamfir and James Last
4. "Feels So Good"
---
Chuck Mangione
Shelia B. Devotion
Little River Band
Silver Studs
The Rolling Stones
Ellen Motello
Sinclair Bros.
Genesis
Meat Loaf
Roger Glover & Guests
Bee Gees
La Belle Epoque
Kate Bush
Graham Bonnet
Gheorgle Zamfir and James Last
5. "Jet Boy, Jet Girl"
---
Chuck Mangione
Shelia B. Devotion
Little River Band
Silver Studs
The Rolling Stones
Ellen Motello
Sinclair Bros.
Genesis
Meat Loaf
Roger Glover & Guests
Bee Gees
La Belle Epoque
Kate Bush
Graham Bonnet
Gheorgle Zamfir and James Last
6. "Warm Ride"
---
Chuck Mangione
Shelia B. Devotion
Little River Band
Silver Studs
The Rolling Stones
Ellen Motello
Sinclair Bros.
Genesis
Meat Loaf
Roger Glover & Guests
Bee Gees
La Belle Epoque
Kate Bush
Graham Bonnet
Gheorgle Zamfir and James Last
7. "Reminiscing"
---
Chuck Mangione
Shelia B. Devotion
Little River Band
Silver Studs
The Rolling Stones
Ellen Motello
Sinclair Bros.
Genesis
Meat Loaf
Roger Glover & Guests
Bee Gees
La Belle Epoque
Kate Bush
Graham Bonnet
Gheorgle Zamfir and James Last
8. "The Lonely Shepherd"
---
Chuck Mangione
Shelia B. Devotion
Little River Band
Silver Studs
The Rolling Stones
Ellen Motello
Sinclair Bros.
Genesis
Meat Loaf
Roger Glover & Guests
Bee Gees
La Belle Epoque
Kate Bush
Graham Bonnet
Gheorgle Zamfir and James Last
9. "Black Is Black"
---
Chuck Mangione
Shelia B. Devotion
Little River Band
Silver Studs
The Rolling Stones
Ellen Motello
Sinclair Bros.
Genesis
Meat Loaf
Roger Glover & Guests
Bee Gees
La Belle Epoque
Kate Bush
Graham Bonnet
Gheorgle Zamfir and James Last
10. "Dr. Bop"
---
Chuck Mangione
Shelia B. Devotion
Little River Band
Silver Studs
The Rolling Stones
Ellen Motello
Sinclair Bros.
Genesis
Meat Loaf
Roger Glover & Guests
Bee Gees
La Belle Epoque
Kate Bush
Graham Bonnet
Gheorgle Zamfir and James Last
11. "Follow You Follow Me"
---
Chuck Mangione
Shelia B. Devotion
Little River Band
Silver Studs
The Rolling Stones
Ellen Motello
Sinclair Bros.
Genesis
Meat Loaf
Roger Glover & Guests
Bee Gees
La Belle Epoque
Kate Bush
Graham Bonnet
Gheorgle Zamfir and James Last
12. "Two Out Of Three Ain't Bad"
---
Chuck Mangione
Shelia B. Devotion
Little River Band
Silver Studs
The Rolling Stones
Ellen Motello
Sinclair Bros.
Genesis
Meat Loaf
Roger Glover & Guests
Bee Gees
La Belle Epoque
Kate Bush
Graham Bonnet
Gheorgle Zamfir and James Last
13. "Singin' In The Rain"
---
Chuck Mangione
Shelia B. Devotion
Little River Band
Silver Studs
The Rolling Stones
Ellen Motello
Sinclair Bros.
Genesis
Meat Loaf
Roger Glover & Guests
Bee Gees
La Belle Epoque
Kate Bush
Graham Bonnet
Gheorgle Zamfir and James Last
14. "The Man With The Child In His Eyes"
---
Chuck Mangione
Shelia B. Devotion
Little River Band
Silver Studs
The Rolling Stones
Ellen Motello
Sinclair Bros.
Genesis
Meat Loaf
Roger Glover & Guests
Bee Gees
La Belle Epoque
Kate Bush
Graham Bonnet
Gheorgle Zamfir and James Last
15. "Love Is All"
---
Chuck Mangione
Shelia B. Devotion
Little River Band
Silver Studs
The Rolling Stones
Ellen Motello
Sinclair Bros.
Genesis
Meat Loaf
Roger Glover & Guests
Bee Gees
La Belle Epoque
Kate Bush
Graham Bonnet
Gheorgle Zamfir and James Last
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Yesterfool"
Answer:
Sinclair Bros.
"Yesterfool" from Sinclair Bros. debuted in the Australian Singles Chart on June 19th 1978.
The highest Australian chart peak was 42.
Album: "Two Moons" (1979).
2. "Miss You"
Answer:
The Rolling Stones
"Miss You" from The Rolling Stones debuted in the Australian Singles Chart on June 19th 1978.
The highest Australian chart peak was eight.
The song peaked at number one in:
Canada.
United States.
Album: "Some Girls" (1978).
3. "More Than A Woman"
Answer:
Bee Gees
"More Than A Woman" from Bee Gees debuted in the Australian Singles Chart on June 26th 1978.
The highest Australian chart peak was 31.
Album: "Saturday Night Fever Soundtrack" (1977).
4. "Feels So Good"
Answer:
Chuck Mangione
"Feels So Good" from Chuck Mangione debuted in the Australian Singles Chart on June 26th 1978.
The highest Australian chart peak was 49.
Highest worldwide peak was four (United States).
Grammy nomination:
Record Of The Year - 1979.
Album: "Feels So Good" (1977).
5. "Jet Boy, Jet Girl"
Answer:
Ellen Motello
"Jet Boy, Jet Girl" from Elton Motello debuted in the Australian Singles Chart on June 26th 1978.
The highest Australian chart peak was 33.
Album: "Victim Of Time" (1978).
6. "Warm Ride"
Answer:
Graham Bonnet
"Warm Ride" from Graham Bonnet debuted in the Australian Singles Chart on June 26th 1978.
The highest Australian chart peak was two.
7. "Reminiscing"
Answer:
Little River Band
"Reminiscing" from Little River Band debuted in the Australian Singles Chart on June 26th 1978.
The highest Australian chart peak was 35.
Highest worldwide peak was three (United States).
Album: "Sleeper Catcher" (1978).
8. "The Lonely Shepherd"
Answer:
Gheorgle Zamfir and James Last
"The Lonely Shepherd" from Gheorghe Zamfir and James Last debuted in the Australian Singles Chart on July 3rd 1978.
The highest Australian chart peak was 35.
9. "Black Is Black"
Answer:
La Belle Epoque
"Black Is Black" from La Belle Epoque debuted in the Australian Singles Chart on July 3rd 1978.
The highest Australian chart peak was one.
10. "Dr. Bop"
Answer:
Silver Studs
"Dr. Bop" from Silver Studs debuted in the Australian Singles Chart on July 3rd 1978.
The highest Australian chart peak was 43.
11. "Follow You Follow Me"
Answer:
Genesis
"Follow You Follow Me" from Genesis debuted in the Australian Singles Chart July 10th 1978.
The highest Australian chart peak was 16.
Highest worldwide peak was six (Switzerland).
Album: "...And Then There Were Three..." (1978).
12. "Two Out Of Three Ain't Bad"
Answer:
Meat Loaf
"Two Out Of Three Ain't Bad" from Meat Loaf debuted in the Australian Singles Chart on July 10th 1978.
The highest Australian chart peak was 11.
Highest worldwide peak was five (Canada).
Album: "Bat Out Of Hell" (1977).
13. "Singin' In The Rain"
Answer:
Shelia B. Devotion
"Singin' In The Rain" from Shelia B. Devotion debuted in the Australian Singles Chart on July 10th 1978.
The highest Australian chart peak was 23.
Highest worldwide peak was one (Belgium).
14. "The Man With The Child In His Eyes"
Answer:
Kate Bush
"The Man With The Child In His Eyes" from Kate Bush debuted in the Australian Singles Chart on July 17th 1978.
The highest Australian chart peak was 22.
Highest worldwide peak was three (Ireland).
Album: "The Kick Inside" (1978).
15. "Love Is All"
Answer:
Roger Glover & Guests
"Love Is All" from Roger Glover & Guests debuted in the Australian Singles Chart on July 17th 1978.
The highest Australian chart peak was ten.
Source: Author
wwe84
This quiz was reviewed by FunTrivia editor
agony
before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
This quiz is part of series
1970s Australian Top 50 Songs 5
:
Volumes 101-125
1.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 101
Easier
2.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 102
Easier
3.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 103
Average
4.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 104
Easier
5.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 105
Easier
6.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 106
Easier
7.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 107
Easier
8.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 108
Average
9.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 109
Easier
10.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 110
Easier
11.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 111
Easier
12.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 112
Easier
Referenced Topics
Match Quizzes
Music
Australians: Famous & Historical
Rolling Stones
Moons
Meats
Rivers
The Color Black
Genesis
Bee Gees
Bats
Kate Bush
1970s Country Music
Little River Band
Other Destinations
Explore Other Quizzes by
wwe84
Go to
1970s - Australian Singles Chart
Quizzes
More
Australian Singles Chart 1977 - 1979
Quizzes
FunTrivia
Homepage
9/5/2026, Copyright 2026
FunTrivia, Inc. -
Report an Error / Contact Us