Quiz about 2010s ARIA Top 50 Songs Chronology Vol 140
Quiz about 2010s ARIA Top 50 Songs Chronology Vol 140

2010s ARIA Top 50 Songs Chronology Vol. 140 Quiz


Match the missing word to the song title that debuted in the ARIA Top 50 in the weeks between September 16th and 23rd 2018.

A matching quiz by wwe84. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. 2010s ARIA Top 50 Songs Chronology
  8. »
  9. 2016 - 2019

Author
wwe84
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
410,760
Updated
Nov 22 22
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
12 / 15
Plays
99
Last 3 plays: Guest 95 (15/15), sarahcateh (11/15), sw11 (15/15).
Mobile instructions: Press on an answer on the right. Then, press on the gray box it matches on the left.
(a) Drag-and-drop from the right to the left, or (b) click on a right side answer box and then on a left side box to move it.
QuestionsChoices
1. "The ______"  
Electricity
2. "________" (Clue: In English it means Divine Wind)  
Normal
3. "________" (Clue: Opposite of worst)  
Kamikaze
4. "____" (Clue: If you don't jump then you...)  
Alike
5. "Not _____"  
Nice
6. "______" (Clue: If a person is not strange they are this)  
Natural
7. "Stepping _____"  
Venom
8. "_____" (Clue: A Snake has this)  
Mind
9. "____ Guy"  
Fall
10. "____ Guy"  
Good
11. "I ____ It"  
Greatest
12. "___________" (Clue: Another word for Power)  
Love
13. "_______" (Clue: If a person has good skill for their job then they are a...)  
Stone
14. "In My ____"  
Ringer
15. "_______" (Clue: You do this for a Train, Bus or Taxi)  
Waiting






Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "The ______"

Answer: Ringer

"The Ringer" from Eminem debuted in the ARIA Top 50 at number five on September 16th 2018 and spent four weeks in the Top 50 (Last week of entry: October 7th 2018).

The highest ARIA chart peak was five.

Highest worldwide peak was two (New Zealand).

Album: "Kamikaze" (2018).
2. "________" (Clue: In English it means Divine Wind)

Answer: Kamikaze

"Kamikaze" from Eminem debuted in the ARIA Top 50 at number 13 on September 16th 2018 and spent three weeks in the Top 50 (Last week of entry: September 30th 2018).

The highest ARIA chart peak was 13.

Highest worldwide peak was five (Slovakia).

Album: "Kamikaze" (2018).
3. "________" (Clue: Opposite of worst)

Answer: Greatest

"Greatest" from Eminem debuted in the ARIA Top 50 at number 15 on September 16th 2018 and spent two weeks in the Top 50 (Last week of entry: September 23rd 2018).

The highest ARIA chart peak was 15.

Highest worldwide peak was four (Slovakia).

Album: "Kamikaze" (2018).
4. "____" (Clue: If you don't jump then you...)

Answer: Fall

"Fall" from Eminem debuted in the ARIA Top 50 at number 22 on September 16th 2018 and spent two weeks in the Top 50 (Last week of entry: September 23rd 2018).

The highest ARIA chart peak was 22.

Highest worldwide peak was four (Canada).

Album: "Kamikaze" (2018).
5. "Not _____"

Answer: Alike

"Not Alike" from Eminem feat. Royce da 5'9" debuted in the ARIA Top 50 at number 23 on September 16th 2018 and spent three weeks in the Top 50 (Last week of entry: September 30th 2018).

The highest ARIA chart peak was 23.

Highest worldwide peak was seven (Slovakia).

Album: Eminem - "Kamikaze" (2018).
6. "______" (Clue: If a person is not strange they are this)

Answer: Normal

"Normal" from Eminem debuted in the ARIA Top 50 at number 33 on September 16th 2018 and spent one week in the Top 50.

Highest worldwide peak was 26 (Slovakia).

Album: "Kamikaze" (2018).
7. "Stepping _____"

Answer: Stone

"Stepping Stone" from Eminem debuted in the ARIA Top 50 at number 34 on September 16th 2018 and spent one week in the Top 50.

Highest worldwide peak was 30 (Canada).

Album: "Kamikaze" (2018).
8. "_____" (Clue: A Snake has this)

Answer: Venom

"Venom" from Eminem debuted in the ARIA Top 50 at number 37 on September 16th 2018 and spent five weeks in the Top 50 (Last week of entry: November 11th 2018).

The highest ARIA chart peak was 25.

Highest worldwide peak was three (Hungary).

Album: "Kamikaze" (2018).
9. "____ Guy"

Answer: Good

"Good Guy" from Eminem feat. Jessie Reyez debuted in the ARIA Top 50 at number 46 on September 16th 2018 and spent one week in the Top 50.

Highest worldwide peak was 21 (Slovakia).

Album: Eminem - "Kamikaze" (2018).
10. "____ Guy"

Answer: Nice

"Nice Guy" from Eminem feat. Jessie Reyez debuted in the ARIA Top 50 at number 48 on September 16th 2018 and spent one week in the Top 50.

Highest worldwide peak was 33 (Slovakia).

Album: Eminem - "Kamikaze" (2018).
11. "I ____ It"

Answer: Love

"I Love It" from Kanye West & Lil' Pump debuted in the ARIA Top 50 at number seven on September 23rd 2018 and spent 16 weeks in the Top 50 (Last week of entry: January 13th 2019).

The highest ARIA chart peak was four.

"I Love It" peaked at number one in:

Canada.
Finland.
Lithuania.
New Zealand.
Sweden.

Album: Lil' Pump - "Harvard Dropout" (2019).
12. "___________" (Clue: Another word for Power)

Answer: Electricity

"Electricity" from Silk City & Dua Lipa feat. Diplo & Mark Ronson debuted in the ARIA Top 50 at number 33 on September 23rd 2018 and spent 11 weeks in the Top 50 (Last week of entry: December 2nd 2018).

The highest ARIA chart peak was 22.

Highest worldwide peak was two (Israel).

Grammy wins:

Best Dance Recording - 2019.

Album: Silk City - "Electricity EP" (2019).
13. "_______" (Clue: If a person has good skill for their job then they are a...)

Answer: Natural

"Natural" from Imagine Dragons debuted in the ARIA Top 50 at number 37 on September 23rd 2018 and spent five weeks in the Top 50 (Last week of entry: October 21st 2018).

The highest ARIA chart peak was 28.

Highest worldwide peak was two (Czech Republic).

Album: "Origins" (2018).
14. "In My ____"

Answer: Mind

"In My Mind" from Dynoro & Gigi D'Agostino debuted in the ARIA Top 50 at number 41 on September 23rd 2018 and spent 24 weeks in the Top 50 (Last week of entry: March 10th 2019).

The highest ARIA chart peak was seven.

"In My Mind" peaked at number one in:

Austria (Ended 2018 as the highest selling single of the year).
Czech Republic.
Finland.
Germany (Ended 2018 as the highest selling single of the year).
Hungary.
Luxembourg.
Mexico.
Norway.
Poland.
Russia.
Slovakia.
Slovenia.
Sweden.
Switzerland.
15. "_______" (Clue: You do this for a Train, Bus or Taxi)

Answer: Waiting

"Waiting" from Kian debuted in the ARIA Top 50 at number 50 on September 23rd 2018 and spent 37 weeks in the Top 50 (Last week of entry: June 2nd 2019).

The highest ARIA chart peak was 15.

ARIA Award nomination:

Song Of The Year - 2019.

Album: "Bliss EP" (2019).
Source: Author wwe84

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Today : Guest 95: 15/15
Dec 01 2022 : sarahcateh: 11/15
Nov 29 2022 : sw11: 15/15
Nov 28 2022 : Guest 120: 13/15
Nov 27 2022 : workisboring: 11/15
Nov 27 2022 : Strike121: 6/15
Nov 24 2022 : mungojerry: 12/15
Nov 24 2022 : garydart: 13/15
Nov 23 2022 : robmon42: 13/15

12/2/2022, Copyright 2022 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us