FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Cobra Starship Lyrics
Quiz about Cobra Starship Lyrics

Cobra Starship Lyrics Trivia Quiz


This is a quiz about Cobra Starship's lyrics.

A multiple-choice quiz by ThurstAsh. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C
  8. »
  9. Cobra Starship

Author
ThurstAsh
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
309,748
Updated
Jul 23 22
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
400
Awards
Top 20% Quiz
- -
Question 1 of 10
1. What song did these lyrics come from?
"Sleep for days.
Come over, come over.
I won't make the same mistakes.
I'm dying not to hurt you."
Hint


Question 2 of 10
2. These lyrics come from what song?
"Lounging in their suits and ties
Watch the whore's parade
For the price of fame, hey."
Hint


Question 3 of 10
3. Which Cobra Starship song contains these lyrics?
"This is what you get
When you're talking back baby
I never bounce a check
So give it up, baby."
Hint


Question 4 of 10
4. "Shut up 'cause we won't stop
We're getting down 'til the sun's coming up
I came here to make you dance tonight."
What song contains those lyrics?
Hint


Question 5 of 10
5. "'Cause I know it's just a game
But I'm playing it to win
I won't forget from where I came
But it's time to take over."
This stanza can be found in what song?
Hint


Question 6 of 10
6. "Because I,
I've got a nasty new compulsion
And you've already got a notion
Of what I need."
Those lyrics came from what song?
Hint


Question 7 of 10
7. What song do these lyrics belong in?
"You can put your hands up
I love girls with Brooklyn haircuts
I'll be your fanclub
Step, step."
Hint


Question 8 of 10
8. "Here's how it goes
It's about who you know
If you got money you get in for free
Get on your knees if you wanna reach the top."
What song do those lyrics belong to?
Hint


Question 9 of 10
9. "You got it all
And I just really gotta know (really gotta know)
What more can I say?
I just wanted to believe."
What song did this stanza come from?
Hint


Question 10 of 10
10. "You only see what I let you see,
Nothing less, nothing more.
What you say is nothing new to me."
Which song?
Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What song did these lyrics come from? "Sleep for days. Come over, come over. I won't make the same mistakes. I'm dying not to hurt you."

Answer: One Day, Robots Will Cry

Gabe Saporta formed Cobra Starship as a side project in 2005. He got the name of the band from one of his jackets.
2. These lyrics come from what song? "Lounging in their suits and ties Watch the whore's parade For the price of fame, hey."

Answer: Bring It (Snakes On A Plane)

"Bring It (Snakes On A Plane)" was recorded by Gabe, William Beckett, Travis McCoy, Pete Wentz, and Maja Ivarsson. It was recorded for the movie "Snakes on a Plane."
3. Which Cobra Starship song contains these lyrics? "This is what you get When you're talking back baby I never bounce a check So give it up, baby."

Answer: It's Warmer In The Basement

Cobra Starship signed with Decaydance Records. Soon Cobra Starship recorded its first full-length album, "While the City Sleeps, We Rule the Streets." The album was released on October 10, 2006.
4. "Shut up 'cause we won't stop We're getting down 'til the sun's coming up I came here to make you dance tonight." What song contains those lyrics?

Answer: Guilty Pleasure

"While the City Sleeps, We Rule the Streets." had three singles made from it. "Bring It (Snakes on a Plane)" "The Church of Hot Addiction", and "Send My Love to the Dancefloor, I'll See You in Hell (Hey Mister DJ)" were those three songs.
5. "'Cause I know it's just a game But I'm playing it to win I won't forget from where I came But it's time to take over." This stanza can be found in what song?

Answer: Being From Jersey Means Never Having To Say You're Sorry

Gabe recruited some new members for the tour Cobra was going on. Elisa Schwartz, Alex Suarez, Ryland Blackinton, and Nate Navarro were the new members.
6. "Because I, I've got a nasty new compulsion And you've already got a notion Of what I need." Those lyrics came from what song?

Answer: The Church Of Hot Addiction

Elisa Schwartz was kicked out of the band for stalking Gabe. Elisa played keytar for Cobra Starship. Victoria Asher would replace Elisa.
7. What song do these lyrics belong in? "You can put your hands up I love girls with Brooklyn haircuts I'll be your fanclub Step, step."

Answer: It's Amateur Night At The Appollo Creed!

Gabe Saporta sings lead vocals. Nate Novarro plays drums, percussion, and backup vocals. Ryland Blackinton plays lead guitar and backing vocals. Alex Suarez plays bass and sings backup vocals. Victoria Asher plays keytar and sings backing vocals. Ryland and Alex both play synthesizer for Cobra Starship.
8. "Here's how it goes It's about who you know If you got money you get in for free Get on your knees if you wanna reach the top." What song do those lyrics belong to?

Answer: The City Is At War

Cobra Starship's second full-length album, "iViva La Cobra!" was released on October 23, 2007. A total of three singles came from the new album. Those three songs were "Guilty Pleasure", "The City Is at War", and "Kiss My Sass."
9. "You got it all And I just really gotta know (really gotta know) What more can I say? I just wanted to believe." What song did this stanza come from?

Answer: Angie

Apple released a new set of Ipods called nanochromatic. To advertise them each color showed an album cover from a different artist. The purple nanochromatic Ipod shows the album cover of "iViva La Cobra!" on it.
10. "You only see what I let you see, Nothing less, nothing more. What you say is nothing new to me." Which song?

Answer: Kiss My Sass

Cobra Starship completed a 2009 album entitled, "Hot Mess." The first single is "Good Girls Go Bad".
Source: Author ThurstAsh

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Throw Your Fangs Up Average
2. Throw Your Fangs Up Part 2 Average
3. Ace Of Base Tough
4. Boot Camp Clik - underground Hip Hop Average

2/23/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us