FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Soccer Players With an I
Quiz about Soccer Players With an I

Soccer Players With an 'I'? Trivia Quiz


Continuing the alphabet of soccer players A-Z. All surnames begin with the letter 'I'. Good luck!

A multiple-choice quiz by silverginger. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. Soccer
  8. »
  9. Football Players

Author
silverginger
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
229,478
Updated
Jul 23 22
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
601
Awards
Top 35% Quiz
- -
Question 1 of 10
1. Born in England in 1967, this player joined West Ham United as a youth. After four years with the club, he signed with Manchester United. His nickname was the Guv'nor. Who is he?

Answer: (Two Words or surname)
Question 2 of 10
2. I was born in 1981 in Sweden. My career began with Malmo. I signed for Juventus in 2004. Who am I? Hint


Question 3 of 10
3. Born in Japan in 1979, this player's break in the big time came with Arsenal in 2001. He also played for Fulham and West Bromwich Albion. Who is he? Hint


Question 4 of 10
4. I was born in Ireland in 1965. My first club was Leeds United. I played most of my career across the Pennines with Manchester United. Who am I? Hint


Question 5 of 10
5. This player was born in Italy in 1973. His first club was Piacenza, and he also played for AC Milan and Juventus. His nickname is 'Pippo'. Who is he? Hint


Question 6 of 10
6. Which of these players played for the two fiercest rivals and biggest clubs in Turkey, Galatasaray and Besiktas? Hint


Question 7 of 10
7. This player was born in Italy in 1973, and began his career with Juventus. He played in the Euro 2000 final for his country. Who is he? Hint


Question 8 of 10
8. I was born in England in 1974. Although English born, I played international football for another country. I began my career with Chelsea, but played the bulk of my career with Leicester City. Who am I? Hint


Question 9 of 10
9. This player was born in 1952 in England. His playing career was very brief as a goalkeeper, but controversy surrounded him in the early 1990s when he announced that he was the 'Son of God'. Who is he? Hint


Question 10 of 10
10. I was born in Bulgaria in 1965. I played in two UEFA Cup-Winners Cup finals with Rapid Vienna, and also played in two World Cups for my country. Who am I? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Born in England in 1967, this player joined West Ham United as a youth. After four years with the club, he signed with Manchester United. His nickname was the Guv'nor. Who is he?

Answer: Paul Ince

Paul Emerson Carlyle Ince was born on 21st October, 1967, in London, England. Throughout his career, he played for West Ham United, Manchester United, Inter Milan, Liverpool, Middlesbrough, and Wolverhampton Wanderers. Ince played for his country 53 times, and scored two goals.
2. I was born in 1981 in Sweden. My career began with Malmo. I signed for Juventus in 2004. Who am I?

Answer: Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic was born on 3rd october, 1981, in Malmo, Sweden. Ibrahimovic's parents were of Bosnian descent. Ibrahimovic signed for Malmo in 1999, and moved to Ajax Amsterdam two years later, then Juventus in Italy.
3. Born in Japan in 1979, this player's break in the big time came with Arsenal in 2001. He also played for Fulham and West Bromwich Albion. Who is he?

Answer: Junichi Inamoto

Junichi Inamoto was born on 18th September, 1979, in Kagoshima Prefecture, Japan. His first club was Gamba Osaka, before he joined up with Arsenal. After only two League Cup games, Inamoto went on-loan to Fulham. In 2004, Inamoto signed professional terms with West Brom.
4. I was born in Ireland in 1965. My first club was Leeds United. I played most of my career across the Pennines with Manchester United. Who am I?

Answer: Denis Irwin

Denis Irwin was born on 31st October, 1965, in Cork, Ireland. Irwin played for Leeds United between 1983-86, and Oldham Athletic between 1986-90. Irwin's stay at Old Trafford lasted 12 years, before he signed for Wolverhampton Wanderers in 2002. Irwin retired from the game in 2004, after amassing 56 caps for the Republic of Ireland, and scoring four goals.
5. This player was born in Italy in 1973. His first club was Piacenza, and he also played for AC Milan and Juventus. His nickname is 'Pippo'. Who is he?

Answer: Filippo Inzaghi

Filippo Inzaghi was born on 9th August, 1973, in Piacenza, Italy. Izaghi has played for Piacenza, Leffe, Verona, Atalanta, Juventus, and AC Milan. Inzaghi played in the 1998 and 2002 World Cup finals for his country.
6. Which of these players played for the two fiercest rivals and biggest clubs in Turkey, Galatasaray and Besiktas?

Answer: Adrian Ilie

Adrian Ilie was born in Craiova, Romania, on 22nd April, 1974. During his career, he played for Steaua Bucharest, Galatasaray, Real Sociedad, Valencia, Alaves, and Besiktas. Ilie played in 38 games for his country, and scored 12 goals. Ilie retired from the game in 2004.
7. This player was born in Italy in 1973, and began his career with Juventus. He played in the Euro 2000 final for his country. Who is he?

Answer: Mark Iuliano

Mark Iuliano was born on 12th August, 1973, in Cosenza, Italy. He was on Juventus' books between 1992-2005, but had loan spells at Salernitana, Bologna, and Monza inbetween. Iuliano signed for Real Mallorca for one season after leaving Juventus, and returned to Italy in 2006 with Sampdoria.
8. I was born in England in 1974. Although English born, I played international football for another country. I began my career with Chelsea, but played the bulk of my career with Leicester City. Who am I?

Answer: Muzzy Izzet

Mustafa Izzet was born on 31st October, 1974, in London, England. Izzet was a Chelsea player between 1993-96, and a Leicester man until 2004, when he signed with Birmingham City. Izzet played eight times for Turkey, including the 2002 World Cup semi-final defeat to Brazil.
9. This player was born in 1952 in England. His playing career was very brief as a goalkeeper, but controversy surrounded him in the early 1990s when he announced that he was the 'Son of God'. Who is he?

Answer: David Icke

David Vaughan Icke was born on 29th April, 1952, in Leicester, England. During his playing career he kept goal for Coventry City and Hereford United, before quitting at the age of 21. Icke's television presenting career spiralled downwards after the 'Son of God' incident.
10. I was born in Bulgaria in 1965. I played in two UEFA Cup-Winners Cup finals with Rapid Vienna, and also played in two World Cups for my country. Who am I?

Answer: Trifon Ivanov

Trifon Ivanov was born on 27th June, 1965, in Lipnitza, Bulgaria. During his career, he played for Etar Tarnovo, CSKA Sofia, Betis Sevilla, Neuchatel Xamax, Rapid Vienna, Austria Vienna, and FAC. Ivanov played in the 1985 and 1996 Cup-Winners Cup finals, which Rapid Vienna lost to Everton and Paris Saint-Germain respectively. Ivanov also played in the 1994 and 1998 World Cup finals.
Source: Author silverginger

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/22/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us