FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Italian Foods Quizzes, Trivia and Puzzles
Italian Foods Quizzes, Trivia

Italian Foods Trivia

Italian Foods Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Hobbies Trivia
  6. »
  7. International Cuisine

Fun Trivia
33 Italian Foods quizzes and 367 Italian Foods trivia questions.
1.
Scenes from an Italian Restaurant
  Scenes from an Italian Restaurant   best quiz  
Photo Match
 10 Qns
As part of Phoenix Rising's Global Tour the team visited an Italian restaurant for sustenance, culture, and a Billy Joel earworm.
Easier, 10 Qns, smpdit, Jan 27 24
Easier
smpdit
Jan 27 24
334 plays
2.
Chefs Ingredients  Pastas
  Chef's Ingredients - Pastas   best quiz  
Photo Match
 12 Qns
Pasta-making has been an art for centuries, and these twelve pastas are evidence of that. Sate your appetite with this pasta photo match quiz. (Click the photos to get a closer look!)
Easier, 12 Qns, trident, Oct 08 23
Easier
trident editor
Oct 08 23
551 plays
3.
  Pasta Imposters!   best quiz  
Collection Quiz
 15 Qns
Fifteen of these choices are true, red-white-and-green pastas. The others are not. Don't be fooled by the pasta imposters!
Very Easy, 15 Qns, trident, Oct 01 23
Very Easy
trident editor
Oct 01 23
470 plays
4.
  Viva la Pasta! editor best quiz   best quiz  
Multiple Choice
 25 Qns
The first thirteen questions concern various shapes and cuts of pasta; the next twelve concern various cooking methods and sauces with which pastas are traditionally served. Buon Appetito!
Tough, 25 Qns, jouen58, Jul 19 21
Tough
jouen58
Jul 19 21
10675 plays
5.
  Italian Cooking Terms   top quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
I was brought up in an Italian household with these terms in every day use. But you probably know more Italian cooking terms than you think! I hope you have fun with the quiz and maybe learn a little bit too.
Easier, 10 Qns, Janeite, Feb 01 16
Easier
Janeite
8047 plays
6.
  La Cucina Italiana   top quiz  
Match Quiz
 10 Qns
The Italian kitchen is so much more than just pasta and pizza. Match these dishes to their description.
Easier, 10 Qns, JanIQ, Nov 24 22
Easier
JanIQ gold member
Nov 24 22
336 plays
7.
The Luscious Food of Lombardy
  The Luscious Food of Lombardy   best quiz  
Photo Quiz
 10 Qns
The northern Italian region of Lombardy is famous for its natural and artistic beauties and the glamour of its capital, Milan. However, the region's varied and bountiful cuisine deserves to be better known outside Italy. Enjoy!
Average, 10 Qns, LadyNym, Nov 27 18
Average
LadyNym gold member
Nov 27 18
272 plays
8.
A Taste of Italy
  A Taste of Italy   great trivia quiz  
Photo Quiz
 10 Qns
From rustic wholesomeness to classic freshness, Italian food is best enjoyed surrounded by family and loved ones. Let us take a brief look at what an Italian menu has to offer. Buon appetito!
Average, 10 Qns, Plodd, Apr 02 15
Average
Plodd
920 plays
9.
Pasta La Vista
  Pasta La Vista!   great trivia quiz  
Photo Quiz
 10 Qns
Say goodbye to all your glutenous pasta dishes! It's time to make some accompaniment that we should, rightfully, serve WITHOUT! BWA HA HA!
Average, 10 Qns, kyleisalive, Mar 30 16
Average
kyleisalive editor
900 plays
10.
  Name That Pasta   great trivia quiz  
Label Quiz
 10 Qns
While pasta is made using the same basic ingredients, there are hundreds of different shapes and sizes. Can you name the ten different short-cut pasta shapes illustrated here?
Average, 10 Qns, Red_John, Apr 26 22
Average
Red_John
Apr 26 22
656 plays
trivia question Quick Question
What is marsala?

From Quiz "Italian Cooking Terms"




11.
  Italian Cuisine - A to Z   best quiz  
Multiple Choice
 25 Qns
Italian cuisine is probably the most popular ethnic cuisine in the U.S., and one of the most popular in the world. This quiz is a tour of the alphabet (except X) with Italian food. Enjoy!
Tough, 25 Qns, jouen58, Oct 22 21
Tough
jouen58
Oct 22 21
7625 plays
12.
Buon Cibo
  Buon Cibo!    
Photo Quiz
 10 Qns
The Italians have some of the best cuisine in the world! Take this quiz and see if you can guess the foods. Buon Cibo means "good food" in Italian.
Easier, 10 Qns, dcpddc478, Jul 27 18
Easier
dcpddc478
Jul 27 18
557 plays
13.
Dolcezza  Sweet Treats from Italy
  Dolcezza - Sweet Treats from Italy   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Italy has a diverse range of decadent desserts and pastries to finish your meal. Enjoy this taster plate of sweet treats.
Average, 10 Qns, leith90, Nov 24 22
Average
leith90 gold member
Nov 24 22
156 plays
14.
  Italian Country Cooking    
Match Quiz
 10 Qns
All the recipes are from the book with the same name by Anne Willan. Match the Italian name of the dish with the English translation.
Easier, 10 Qns, gme24, Apr 23 20
Easier
gme24 gold member
Apr 23 20
421 plays
15.
  There's Life Beyond Spaghetti!   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Though for many people Italian cuisine means pasta and pizza, there's far more to it than just those two very popular foods.
Average, 10 Qns, LadyNym, Feb 11 16
Average
LadyNym gold member
724 plays
16.
  Average Italian Food Quiz - 10 Questions    
Multiple Choice
 10 Qns
My sister moved to Italy over ten years ago and has taught me everything I know on this subject. Hence I've gained over thirty pounds! And I don't care!
Average, 10 Qns, EmLaw, Dec 28 20
Average
EmLaw
Dec 28 20
7071 plays
17.
  Commonly Misspelled Italian Cuisine   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz tests your spelling abilities with famous Italian entrees and ingredients. Buon appetito!
Easier, 10 Qns, KatieK54, Mar 06 11
Easier
KatieK54 gold member
1444 plays
18.
  Serve Hot With Cheese on the Side    
Match Quiz
 10 Qns
Can you figure out what you might need to make these delicious Italian pasta dishes? This match quiz will help you learn some Italian, as well as making you very hungry!
Average, 10 Qns, LadyNym, Jul 07 16
Average
LadyNym gold member
641 plays
19.
  Bread and Water   top quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Why a quiz on bread and water in "Italian Foods"? In Italian cuisine, these two staples of human existence are not merely accompaniments, but essential ingredients in many dishes. Enjoy!
Tough, 10 Qns, jouen58, Oct 29 04
Tough
jouen58
2161 plays
20.
  Food In Italy    
Multiple Choice
 10 Qns
There's no doubt that Italian cuisine is one of the greatest cuisines in the world. For many foodstuffs the Italian name has also become the international name. Some terms are less widely known. See how thorough your knowledge is.
Average, 10 Qns, flem-ish, Jun 20 19
Average
flem-ish
Jun 20 19
5478 plays
21.
  Mio Dolce Amore    
Multiple Choice
 10 Qns
Food and love are said to belong together, and this is particularly true of Italian cuisine. Let's explore the wonderful world of Italian desserts for a celebration of the true dolce vita!
Tough, 10 Qns, LadyNym, Jul 23 15
Tough
LadyNym gold member
578 plays
22.
  Italian Food and Drinks    
Multiple Choice
 10 Qns
How to find your way in the horn of plenty that Italy offers when it comes to food and drink ? This is a quiz on some of the knowledge that might help you to enjoy the Italian food and drink scene.
Tough, 10 Qns, flem-ish, Dec 08 08
Tough
flem-ish
3639 plays
23.
  Eating The Italian Way    
Multiple Choice
 10 Qns
Italian restaurants are among the most widely found in the world, though nowhere they are nearly as good as in the home country. Menus tend to use the Italian terms. So before dining out at Da Giovanni, check your terminology by doing this quiz.
Tough, 10 Qns, flem-ish, Mar 04 23
Tough
flem-ish
Mar 04 23
4375 plays
24.
  Oh Mangia!    
Multiple Choice
 10 Qns
Everyone loves Italian food but how much do you actually know about it? This quiz is about Italian food, drink and desserts.
Easier, 10 Qns, maried1, Apr 29 23
Easier
maried1
Apr 29 23
822 plays
25.
  Pasta Shapes: so many from which to choose.    
Multiple Choice
 10 Qns
Who doesn't love pasta in some form or another? The Italians, of course, have a huge number of pasta shapes, many designed for specific recipes and sauces. Can you work out which ones are which in this quiz?
Average, 10 Qns, smeone, Jan 10 15
Average
smeone
486 plays
26.
  El Condor Pasta    
Multiple Choice
 10 Qns
Pasta is one of my favorite foods. Here is a quiz to test your knowledge of pasta and some of the sauces I love.
Average, 10 Qns, mickeyp, May 08 16
Average
mickeyp gold member
793 plays
27.
  Italian regional dishes    
Multiple Choice
 10 Qns
Italian cuisine is tasty, but needs the right ingredient. Do you know the exact ingredient that goes with each of these regional dishes?
Average, 10 Qns, malvasia, Dec 03 11
Average
malvasia
1638 plays
28.
  What Job Goes with Which Pasta   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Many pasta types are marketed with names that may not be familiar. Some pasta variety names suggest certain careers or associations. Try to work out who would be the most interested in which pasta type.
Average, 10 Qns, debodun, Nov 10 13
Average
debodun
536 plays
29.
  Uh Oh! Spaghetti O's!    
Multiple Choice
 10 Qns
Pasta shapes and names and the sauces that go with them.
Average, 10 Qns, lucy54, Oct 04 20
Average
lucy54 gold member
Oct 04 20
1467 plays
30.
  Test yourself! Italian Food Quiz    
Multiple Choice
 10 Qns
A questionnaire about Italian cuisine for real Italian food connoisseurs ... Enjoy!
Difficult, 10 Qns, lumax, Dec 30 15
Difficult
lumax
2603 plays
31.
  Use Your Noodle    
Multiple Choice
 10 Qns
Legend says Marco Polo brought pasta back from China, but both countries developed noodle dishes separately before his trip. In fact, pasta in its various forms is a popular dish in many countries. Ready to use your noodle and identify these?
Average, 10 Qns, havan_ironoak, Jun 20 19
Average
havan_ironoak
Jun 20 19
272 plays
32.
  Peddle Me Pasta    
Multiple Choice
 10 Qns
This is an interesting collection of pasta confections, read me closely, I may be tricky.
Average, 10 Qns, cicukam, Jul 04 06
Average
cicukam
1906 plays
33.
  How Are We Going To Call This Sauce?    
Multiple Choice
 10 Qns
Italians created many pasta dishes putting creativity not only in the recipes, but also in their names.
Average, 10 Qns, zordy, Dec 18 19
Average
zordy gold member
Dec 18 19
219 plays
Related Topics
  Italian Government [World] (5 quizzes)

  Italian Football [Sports] (19 quizzes)

  Mixed Italy [General] (14 quizzes)

  Italian Language [World] (43 quizzes)

  Italian History [History] (17 quizzes)

  Italians: Famous & Historical [People] (9 quizzes)

  Italy Geography [Geography] (66 quizzes)


Italian Foods Trivia Questions

1. The Italian treat of struffoli is a mound of fried dough balls traditionally flavoured with which sweet substance?

From Quiz
Dolcezza - Sweet Treats from Italy

Answer: Honey

Struffoli, whose name comes from the Greek word for "rounded", was first described around the mid 4th century BCE by the Greek Poet Archestratus. They are traditionally a Neopolitain speciality though versions exist in other places. Also known as honey balls, struffoli is made from an Italian sweet dough, which is rolled into small balls and deep fried. They are then mixed with honey and formed into a large ring or mound for serving. Honey is the traditional flavouring, but nonpareil sprinkles, cinnamon, candied fruits and nuts can be used. Phoenix Rising's leith90 thinks struffoli is too nice to only have once a year.

2. The name of this pasta dish means "coal man-style". Which pasta is mixed with raw eggs and parmesan, topped with fried bacon, pepper and grated nutmeg?

From Quiz How Are We Going To Call This Sauce?

Answer: Carbonara

"Carbonari" were the coal men but also the members of secret revolutionary societies active in Italy at the beginning of the XIX Century.

3. Most Italian pasta is made of unleavened Durum wheat with the various shapes dictating the name. If someone offered you a dish of butterflied shrimp Alfredo with Farfalle, what shape pasta would you expect?

From Quiz Use Your Noodle

Answer: butterfly or bow-tie shapes

The butterflied shrimp here is a bit of a clue in that Farfalle is Italian for "butterflies."

4. The cuisine of Tuscany is known for its rustic, hearty dishes based on beans, and grilled or roasted meats. However, the region's long, beautiful coastline is home to several seafood dishes, which include this delicious fish stew.

From Quiz There's Life Beyond Spaghetti!

Answer: cacciucco

Cacciucco has its origins in the coastal towns of Tuscany and Liguria, though its name may have come from Turkish. While it is mostly associated with the port city of Livorno (Leghorn), there are many local variants of it. It is a hearty fisherman's stew similar to the French bouillabaisse, which includes different kinds of fish and shellfish. Feijoada is a rich meat-and-bean stew from Brazil, while gumbo is a stew of meat o shellfish thickened with okra and a roux of flour and fat, typical of Louisiana's Creole cuisine. Tagine is a North African stew named after the earthenware dish in which it is cooked.

5. Who do think would be most likely drawn to the pasta orecchiette?

From Quiz What Job Goes with Which Pasta

Answer: a doctor

Orecchiette means "little ears". A doctor, or more specifically an otologist or ENT physician, could relate to this.

6. This aromatic green sauce is traditionally made from basil, pine nuts, garlic, olive oil and Parmesan cheese.

From Quiz El Condor Pasta

Answer: Pesto sauce

Pesto can also be made using parsley and walnuts.

7. What is the main ingredient in Risotto?

From Quiz Oh Mangia!

Answer: Rice

Risotto is rice cooked in broth, usually with parmesan cheese and butter added. It is one of the traditional ways to cook rice in Italy.

8. Penne pasta is a favorite usually served with vodka sauce. What does penne mean?

From Quiz Uh Oh! Spaghetti O's!

Answer: Little pens

Young children love to order Penne a la vodka because they think there is vodka in the sauce but the alcohol burns off as you heat it up. The pink color comes from the heavy cream.

9. When pasta is boiled just until you feel resistance on your tooth when you test it for being done, it's commonly known as what?

From Quiz Italian Cooking Terms

Answer: Al dente

"Al dente" actually means "to the tooth" or "on the tooth" in Italian.

10. In Naples and its surrounding cities, one may be served various types of fish cooked in what is called "acqua pazza", which literally means "crazy water". What, exactly, is "acqua pazza"?

From Quiz Bread and Water

Answer: Seawater

"Pesce all'acqua pazza" is fish of nearly any kind simmered in seawater, which may be flavored with garlic, peperoncini (small hot peppers), parsley, and other aromatics (What could be more practical than cooking fish in the water from which it came?). The name "crazy water" derives from the fact that people stranded at sea without water would "go crazy" after drinking seawater (seawater, due to its incredibly high salt content, will wreak havoc on both mind and body if consumed in any quantity). Home chefs who do not have access to seawater may use a combination of filtered or bottled water to which sea salt (such as Fleur de Sel or Sel de Mer) has been added to taste; just go easy on the salt!

11. Which cheese is used to prepare the Ligurian "focaccia al formaggio" (=cheese focaccia)?

From Quiz Italian Food

Answer: Stracchino

The "focaccia al formaggio" is a typical dish of Recco, a village situated on the beautiful Riviera di Levante.

12. Stracciatella soup is a broth with whipped egg and parmesan, but what does stracciatella icecream contain (apart from its vanilla gelato base)?

From Quiz Eating The Italian Way

Answer: fine pieces of chocolate

Another 'soup-name' for icecream is 'zuppa inglese'. A dessert prepared with layers of sponge cake, custard and chocolate cream. It's typical of Emilia-Romagna.

13. What is 'aceto balsamico' made of?

From Quiz Italian Food and Drinks

Answer: must

'Aceto balsamico' is made by placing cooked must (unfermented juice)from Trebbiano grapes in a series of ever-decreasing sized barrels made of different timbers - cherry, mulberry,oak, chestnut and even juniper - over a number of years until the liquid is quite thick.It's preserved in atttics so that the must condenses as it evaporates.Only the Acete Balsamico Tradizionale di Modena meets the true standards of balsamico as the maturing depends on the typical sharp winters and hot summers of the area. Only after twelve years of maturing the blending can begin. That explains why the true stuff is also quite expensive.

14. What is 'panna cotta' in Italian cuisine?

From Quiz Food In Italy

Answer: a dessert

Panna cotta is a thick creamy dessert popular in Piedmont. It 's made with cream (600 ml), one and a half teaspoons of gelatine,dissolved in 2 tablespoons cold water and 90g castor (superfine) sugar. Bring the cream to the boil, stir in the sugar and simmer for three minutes until sugar dissolves. Add the gelatine. Allow to cool slightly. Strain into individual moulds. Allow to set in fridge. Serve with berries, chocolate sauce, etc.

15. Gnocchi is a type of pasta, but with a main added ingredient. What is that main ingredient?

From Quiz Italian Food

Answer: Potato

Gnocchi are usually little potato and pasta dumplings. Delicious with either a tomato or four cheese sauce or just with butter and herbs (especially sage).

16. Hailing from the Campania region in Italy, which delicate-looking pastry is quite similar to, and sometimes called "lobster tail" in the US?

From Quiz Dolcezza - Sweet Treats from Italy

Answer: Sfogliatelle

Sfogliatelle is an Italian handheld pastry. Meaning "little leaves". Sfogliatelle starts by forming a log of dough, then cutting the ends of the log. Once cut and baked, the layers begin to separate and the flaky layers or leaves appear. A light dusting of sugar tops off the handheld pastry. With its beginnings in a Santa Rosa convent in the 17th century, the filling for this pastry was originally made from leftover semolina, ricotta, dried fruit, and lemon liqueur and was added to two sheets of dough that had been stretched after mixing with white wine and lard. The shape was to resemble a monk's hood and was termed "Santa Rosa", sometimes read as "santarosa". It was typically topped with pastry cream and black cherries. Photos of the unbaked pastry do resemble a monk's hood or clamshell. The modern version, called "sfogliatelle" was created in 1818 by Naples innkeeper and pastry chef, Pasquale Pintauro. One version of the story has him becoming a pastry chef after acquiring the original recipe and changing it to suit, others mention him being an innkeeper and pastry chef. Pintauro changed the recipe by thinning the pastry and removing the cream and cherries. Sfogliatelle is also Neapolitan delight! There are a few types of this dessert. "Sfogliatelle riccia" which is the original curly, layered version. "Sfogliatelle frolla" has the same flavor profile but does not use the same dough so it does not have the characteristic curling of the layers when baked. "Coda d'aragosta" uses the same dough as the "riccia" version but adds a sweeter, whipped cream and the shape is rounded like a lobster tail once baked. This question was baked into the Red Crew's team quiz by jaknginger.

17. The sauce made with tomato, tuna, garlic, black olives and capers is spread over spaghetti or penne. Which recipe has a very disparaging name?

From Quiz How Are We Going To Call This Sauce?

Answer: Puttanesca

"Puttanesca means "prostitute-style". And nobody knows why.

18. As Dean Martin can avow, pasta can also be used as an ingredient in other dishes instead of just as an entree. Ditalani, a pasta shaped like "little thimbles," is traditionally used in what well loved Italian soup?

From Quiz Use Your Noodle

Answer: Pasta e fagioli

As Dean Martin sings "When the stars make you drool, just like pasta fazool, that's amore". While Ditalini, is Italian for "small thimbles", it's sometimes referred to as tubettini "little tubes." While Pasta e fagioli is most commonly made using cannellini beans, Great Northern beans or borlotti beans are sometimes used instead. Dean was right, just thinking about this hearty soup can make me drool.

19. What famous literary character would probably like campanelle the most?

From Quiz What Job Goes with Which Pasta

Answer: Quasimodo

"Campanelle" is Italian for bells. Quasimodo was the bell ringer in the novel "The Hunchback of Notre Dame" by Victor Hugo.

20. This sauce is a favorite served over fettucini and is made with heavy cream, butter, grated cheese and black pepper.

From Quiz Uh Oh! Spaghetti O's!

Answer: Alfredo

You can make this dish healthier by using low fat products and adding peas, carrots and chicken.

21. When cooked, this pasta is a cylindrical tube stuffed with delicious fillings, including cheese, spinach, and meat. How do you spell the name of this versatile pasta?

From Quiz Commonly Misspelled Italian Cuisine

Answer: Cannelloni

Cannelloni is Italian for "large reeds" and it comes from a large flat sheet of pasta that is cut and formed into the shape that is used in baking. Many times cannelloni is referred to as manicotti, but the usage and fillings of these two kinds of pastas are very different.

22. What are you making when you mix eggs and thinly cut up vegetables (like potatoes and broccoli) and fry or bake them in a skillet?

From Quiz Italian Cooking Terms

Answer: Frittata

A frittata is basically an Italian omelette - it's just flat! It's so easy with no fancy flipping and worrying about keeping the omelette fluffy.

23. This cut of pasta resembles the writing end of an old fashioned quill pen, hence its name. It is tubular and cut on the diagonal.

From Quiz Viva la Pasta!

Answer: Penne

Penne come in a number of sizes and sometimes have ridges.

24. Biscotti are the Italian equivalent of cookies. What does the name "biscotti" mean in Italian (it has to do with the way they are baked)?

From Quiz Italian Cuisine - A to Z

Answer: "Twice-cooked" or "twice baked"

Most biscotti are first shaped into long, fairly thin loaves and baked. After they have cooled, they are sliced diagonally and then toasted on either side. Thus, they are "baked twice" ("bis" - again + "cotti" - cooked or baked).

25. In which region of Italy is Cous Cous served?

From Quiz Italian Food

Answer: Sicily

Served as a regional dish in Trapani, Sicily.

26. What does the G of D.O.C.G. mean on Italian wine-labels?

From Quiz Italian Food and Drinks

Answer: Garantita

'Guardata' might have meant 'carefully watched'.- 'Enologica' would make more sense than 'gastronomica'.

27. What do you get when you order 'maiale' in an Italian restaurant?

From Quiz Food In Italy

Answer: pork

Horsemeat is carne equina or cavallo. - Lamb is agnello. - Veal is vitello.

28. Tiramisu is a delicious layered dessert made with sponge fingers, coffee, mascarpone and booze. Literally translated, what does 'tiramisu' mean?

From Quiz Italian Food

Answer: 'Pick me up'

This dessert is probably my favourite. The large amounts of coffee in the recipe gave it its name.

29. Tiramisu is one of Italy's most famous desserts. What kind of cheese is used to give it its signature creamy texture?

From Quiz Dolcezza - Sweet Treats from Italy

Answer: Mascarpone

Savoiardi (ladyfingers), coffee, eggs, sugar and mascarpone are the principal ingredients in a traditional tiramisu and then alterations can be made according to preference. Alcohol in the form of masala wine, amaretto or a coffee liqueur is a popular touch. Cocoa is generally used to sprinkle on the top. There are, of course, different opinions as to the origins of tiramisu, or 'pick me up'. Recipes do not appear in cookbooks prior to the 1960s. Treviso restaurant "Le Beccherie" is reputed to be where the dessert first appeared in 1969. The creators may have been Alba di Pillo, the wife of the restaurateur, in conjunction with pastry chef Roberto Linguanotto. Other sources state it may have been Carminantonio Iannaccone, a local baker who claims to have supplied "Le Beccherie" restaurant with the first tiramisu. A semi frozen dessert called "Tiremesu" can be traced to 1938 in the "Vetturino" restaurant in Pieris, but the layers of modern tiramisu have more in common with Zuppa Inglese, an Italian trifle-like dessert made from sponge cake and custard. A request to give tiramisu protected status certification has been put forward, so that the dish remains as traditional as possible and that desserts containing non common ingredients, such as strawberries or lemon, are not referred to by the name. Red Crew's smpdit remembers her first taste of tiramisu in a restaurant in Woolwich, England in the 1980s. It wasn't long before a return visit was suggested.

This is category 5494
Last Updated Feb 25 2024 9:08 AM
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.