Quiz about Places and Names in Common
Quiz about Places and Names in Common

Places and Names in Common Trivia Quiz


What is the common Name and Place? Example: George _____, D.C.? = "Washington"

A multiple-choice quiz by nyirene330. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Brain Teasers Trivia
  6. »
  7. Word Play
  8. »
  9. Before and After

Author
nyirene330
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
304,125
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Very Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
5003
Awards
Top 20% Quiz
Last 3 plays: Guest 174 (10/10), Guest 34 (10/10), Guest 174 (9/10).
1. Lloyd _____ of Madison County? Hint

Temperance
Dolly
Bridges
Persons

2. River _____, Arizona? Hint

Phoenix
Grande
Tucson
Mississippi

3. Dolley _____, Wisconsin? Hint

Madison
Lake
Green Bay
Michigan

4. Johnny ______ City, Nevada? Hint

Carson
Come Lately
Las Vegas
Rocket

5. Francis S. _____ Largo? Hint

Mara
Dell
Key
Locke

6. Rock ______ Bay? Hint

Powell
Biscayne
Hudson
Roll

7. Martin Luther ____s County, NY? Hint

Davis
Smith
Rivers
King

8. Grover _________, Ohio? Hint

Canton
Muppet
Cleveland
Columbus

9. **Note**: this one is in REVERSE (i.e., PLACE ____ PERSON):

South _______ Fanning?
Hint

Fork
Carolina
Dakota
Wales

10. John ______, Colorado? Hint

Salem
Casper
Trenton
Denver


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Lloyd _____ of Madison County?

Answer: Bridges

Lloyd Bridges was an American actor (starring in "Sea Hunt").

Bridges of Madison County is book by Robert James Waller and a movie with Clint Eastwood.
2. River _____, Arizona?

Answer: Phoenix

River Phoenix is a posthumous American Actor who died of a drug overdose in 1993.

Phoenix is the state capital of Arizona.
3. Dolley _____, Wisconsin?

Answer: Madison

Dolley Madison was the wife of the fourth U.S. President, James Madison.

Madison is the capital of Wisconsin.
4. Johnny ______ City, Nevada?

Answer: Carson

Johnny Carson was former long-time host of TV's Tonight Show.

Carson City is the capital of Nevada.
5. Francis S. _____ Largo?

Answer: Key

Francis Scott Key wrote "The Star Spangled Banner".

Key Largo is the northernmost island of the Florida Keys.
6. Rock ______ Bay?

Answer: Hudson

Rock Hudson was an American actor who died from AIDS in 1985.

Hudson Bay is a Canadian waterway.
7. Martin Luther ____s County, NY?

Answer: King

Martin Luther King Jr. was a civil rights leader.

King's County is comprised of Brooklyn, NY. FYI, New York's other counties/boroughs are Queens, Bronx, Richmond (Staten Island) and New York (Manhattan).
8. Grover _________, Ohio?

Answer: Cleveland

Grover Cleveland was both the 22nd and 24th President of the United States.

Cleveland is among the largest cities in Ohio, with a population approximating one million people.
9. **Note**: this one is in REVERSE (i.e., PLACE ____ PERSON): South _______ Fanning?

Answer: Dakota

South Dakota is a state in the Central U.S.

Dakota Fanning is an actress who starred with Sean Penn in "I Am Sam".
10. John ______, Colorado?

Answer: Denver

Folk Rock Musician John Denver was born in Roswell, NM on December 31, 1943.

Denver is the capital of Colorado.
Source: Author nyirene330

This quiz was reviewed by FunTrivia editor crisw before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Dec 03 2022 : Guest 174: 10/10
Dec 03 2022 : Guest 34: 10/10
Dec 02 2022 : Guest 174: 9/10
Dec 02 2022 : gme24: 10/10
Dec 01 2022 : Guest 206: 10/10
Nov 29 2022 : Guest 206: 10/10
Nov 29 2022 : dana27: 10/10
Nov 29 2022 : Lccherokee5150: 10/10
Nov 29 2022 : Lindaellen: 10/10

Score Distribution

quiz
12/7/2022, Copyright 2022 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us