FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about All about Scott Baio
Quiz about All about Scott Baio

All about Scott Baio Trivia Quiz


Think you know all about Scott Baio? Take this quiz and find out.

A multiple-choice quiz by apegirl. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Celebrity Trivia
  6. »
  7. Celebrities A-B

Author
apegirl
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
5,030
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
2362
Last 3 plays: Guest 174 (7/10), Guest 86 (5/10), trail123 (6/10).
- -
Question 1 of 10
1. What year was Scott born? Hint


Question 2 of 10
2. What was the name of Scott's first movie? Hint


Question 3 of 10
3. What is Scott's middle name? Hint


Question 4 of 10
4. Which T.V. series was Scott not the star of? Hint


Question 5 of 10
5. Scott dated his co-star, Erin Moran, for a short time?


Question 6 of 10
6. How was Chachi related to Arthur Fonzarelli? Hint


Question 7 of 10
7. Which T.V. show that Scott starred in was about a group of Las Vegas showgirls and the woman that managed them? Hint


Question 8 of 10
8. What was the name of Scott's character on 'Diagnosis: Murder'? Hint


Question 9 of 10
9. Which T.V. show has Scott NOT guest starred on? Hint


Question 10 of 10
10. Which of the following stars was Scott engaged to? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 09 2024 : Guest 174: 7/10
Mar 28 2024 : Guest 86: 5/10
Mar 05 2024 : trail123: 6/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What year was Scott born?

Answer: 1960

He was born on 22nd September, 1960, in New York.
2. What was the name of Scott's first movie?

Answer: 'Bugsy Malone'

3. What is Scott's middle name?

Answer: Vincent

4. Which T.V. series was Scott not the star of?

Answer: 'Eight Is Enough'

Scott's co-star and friend, Willie Aames, starred in 'Eight Is Enough'.
5. Scott dated his co-star, Erin Moran, for a short time?

Answer: True

6. How was Chachi related to Arthur Fonzarelli?

Answer: Cousin

7. Which T.V. show that Scott starred in was about a group of Las Vegas showgirls and the woman that managed them?

Answer: 'Blansky's Beauties'

8. What was the name of Scott's character on 'Diagnosis: Murder'?

Answer: Dr. Jack Stewart

9. Which T.V. show has Scott NOT guest starred on?

Answer: 'Sabrina, The Teenage Witch'

Scott also made a guest appearance on 'Full House' as Jesse's friend. In the episode, Scott's character reminds Jesse how he used to be, and Jesse, trying to recapture his youthfulness, almost rides a motorcycle around the edge of a skyscraper.
10. Which of the following stars was Scott engaged to?

Answer: Pamela Anderson

Source: Author apegirl

This quiz was reviewed by FunTrivia editor skunkee before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
This quiz is part of series Scott's List.:

A list of things I like.

  1. Orson Scott Card Novels Tough
  2. All about Scott Baio Tough
  3. Fun and Easy Sports Tough
  4. Do You Know Your Sports? Average
  5. Who am I? American Sports Legends Average

Also part of quiz list
4/19/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us