FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Celebrities in Other Words Part II
Quiz about Celebrities in Other Words Part II

Celebrities in Other Words Part II Quiz


Time for a Part II of Celebrities in Other Words. Match the last name on the right that belongs to the celebrity "in other words" on the left. For Example: Doris Dawn would be Doris Day. Happy Matching!

A matching quiz by DizWiz. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Celebrity Trivia
  6. »
  7. Celebrities Mixture

Author
DizWiz
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
403,671
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Very Easy
Avg Score
10 / 10
Plays
1287
Last 3 plays: camhammer (10/10), Guest 203 (10/10), Guest 99 (10/10).
(a) Drag-and-drop from the right to the left, or (b) click on a right side answer box and then on a left side box to move it.
QuestionsChoices
1. Taylor Speedy  
  Butler
2. Emma Rock  
  Firth
3. Nicolas Trap  
  Swift
4. Kirstie Lane  
  Cruise
5. Gerard Valet  
  Alley
6. Orlando Blossom  
  Bloom
7. Vin Motor  
  Cage
8. Tom Voyage  
  Stone
9. Britney Lances  
  Spears
10. Colin Estuary  
  Diesel





Select each answer

1. Taylor Speedy
2. Emma Rock
3. Nicolas Trap
4. Kirstie Lane
5. Gerard Valet
6. Orlando Blossom
7. Vin Motor
8. Tom Voyage
9. Britney Lances
10. Colin Estuary

Most Recent Scores
Jul 12 2024 : camhammer: 10/10
Jul 11 2024 : Guest 203: 10/10
Jul 10 2024 : Guest 99: 10/10
Jul 08 2024 : Guest 2: 10/10
Jul 07 2024 : Guest 23: 10/10
Jul 06 2024 : Guest 98: 10/10
Jul 05 2024 : Guest 172: 10/10
Jul 05 2024 : TriviaFan22: 10/10
Jul 03 2024 : Guest 73: 10/10

Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Taylor Speedy

Answer: Swift

Taylor Swift is an American singer and songwriter who was born on December 13, 1989. Swift won Grammy Awards of the Year for her albums 'Fearless' in 2010 and '1989' in 2016. She crosses many genres in the music world - from country to pop to rock - plus others.
2. Emma Rock

Answer: Stone

Emma Stone is an American actress born on November 6, 1988. In 2017, she won a Best Actress Academy Award for her role in 'La La Land' (2016). Other notable films of Emma Stone's include: 'The Amazing Spider-Man' (2012), 'Birdman' (2014), and 'The Help' (2012).
3. Nicolas Trap

Answer: Cage

American actor Nicolas Cage was born Nicolas Kim Coppola on January 7, 1964. He is the nephew of director Francis Ford Coppola. Cage won an Academy Award in 1996 for 'Leaving Las Vegas' (1995). Other notable films include 'Peggy Sue Got Married' (1986), 'Raising Arizona' (1987), and 'Moonstruck' (1987).
4. Kirstie Lane

Answer: Alley

Kirstie Alley is an American actress who was born on January 12, 1951. Alley palyed Rebecca Howe on the sitcom 'Cheers' from 1987 to 1993. She also starred in several films such as - the 'Look Who's Talking' film franchise.
5. Gerard Valet

Answer: Butler

Gerard Bulter is a Scottish actor who was born on November 13, 1969. One of Butler's more notable roles was as King Leonidas in the film '300' (2006). Other film roles include 'Reign of Fire' (2002) and 'The Phantom of the Opera' (2004).
6. Orlando Blossom

Answer: Bloom

Orlando Bloom is English actor who was born on January 13, 1977. His breakthrough role was Legolas in 'The Lord of the Ring' film franchise. Another notable role was Will Turner in the 'Pirates of the Caribbean' film franchise.
7. Vin Motor

Answer: Diesel

Vin Diesel is an American actor who was born on July 18, 1967. He is primarily known for his action roles in the 'Fast & Furious' series of films. Steven Spielberg rewrote part of 'Saving Private Ryan' (1988) to include Diesel when he saw him in a short film titled 'Multi-Facial' (1995).
8. Tom Voyage

Answer: Cruise

Tom Cruise is an American actor who was born on July 3, 1962. He was nominated for Best Actor Academy Awards for his roles in 'Born on the Fourth of July' (1989) and 'Jerry Maguire' (1996). Cruise was also nominated for a Best Supporting Actor Academy Award for his role in 'Magnolia' (1999).
9. Britney Lances

Answer: Spears

Britney Spears is an American songwriter and singer who was born on December 2, 1981. As of 2020, she is the mother of two sons with former spouse Kevin Federline. Her highly publicized erratic behavior in 2008, led to her father being named as a conservator over her assets.

Some notable albums include '...Baby One More Time' (1999), 'Oops!... I Did It Again' (2000), and 'Circus' (2008).
10. Colin Estuary

Answer: Firth

Colin Firth is an English actor who was born on September 10, 1960. In 2011 Firth won a Best Actor Academy Award for 'The King's Speech' (2010). Other notable Colin Firth films include 'Bridget Jones's Diary' (2001), 'Shakespeare in Love' (1998), and 'The English Patient' (1996).
Source: Author DizWiz

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ponycargirl before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
This quiz is part of series Just a Few Quizzes:

Some quizzes to play in your spare time.

  1. Moolah Moolah - Money Money Easier
  2. Walt Disney World Virtual Vacation Easier
  3. Celebrities in Other Words Part II Very Easy
  4. Kings in Common Very Easy
  5. Match the Actor to the Right TV Doctor Easier

7/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us