FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Dead Musicians
Quiz about Dead Musicians

Dead Musicians Trivia Quiz


How did these talented musicians die?

A multiple-choice quiz by freemumia. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Celebrity Trivia
  6. »
  7. Music Celebs Mixed
  8. »
  9. Deceased Musicians

Author
freemumia
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
2,297
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Tough
Avg Score
8 / 15
Plays
5174
Last 3 plays: Guest 96 (15/15), Guest 74 (15/15), DCW2 (15/15).
- -
Question 1 of 15
1. Duane Allman? Hint


Question 2 of 15
2. Sam Cooke? Hint


Question 3 of 15
3. Bobby Darin? Hint


Question 4 of 15
4. Sammy Davis Jr.? Hint


Question 5 of 15
5. Dizzie Gillespie? Hint


Question 6 of 15
6. Jimi Hendrix? Hint


Question 7 of 15
7. Howlin Wolf? Hint


Question 8 of 15
8. Frankie Lymon? Hint


Question 9 of 15
9. Bob Marley? Hint


Question 10 of 15
10. Glen Miller? Hint


Question 11 of 15
11. Charles Mingus? Hint


Question 12 of 15
12. Keith Moon? Hint


Question 13 of 15
13. Cliff Burton (original bassist of Metallica)? Hint


Question 14 of 15
14. Peter Tosh? Hint


Question 15 of 15
15. Frank Zappa? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 03 2024 : Guest 96: 15/15
Apr 19 2024 : Guest 74: 15/15
Apr 04 2024 : DCW2: 15/15

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Duane Allman?

Answer: Motorcycle accident

2. Sam Cooke?

Answer: Shot and clubbed to death by a motel manager

3. Bobby Darin?

Answer: Heart failure during open heart surgery

4. Sammy Davis Jr.?

Answer: Throat cancer

5. Dizzie Gillespie?

Answer: Pancreatic cancer

6. Jimi Hendrix?

Answer: Choked on his own vomit

7. Howlin Wolf?

Answer: Kidney failure

8. Frankie Lymon?

Answer: Heroin overdose

9. Bob Marley?

Answer: Brain tumor

10. Glen Miller?

Answer: A U.S. Bomber accidentally dropped a bomb on the plane he was in

11. Charles Mingus?

Answer: Lou Gehrig's Disease

12. Keith Moon?

Answer: Overdose of Hemenephirin

13. Cliff Burton (original bassist of Metallica)?

Answer: Tour bus accident

14. Peter Tosh?

Answer: Shot by burglars

15. Frank Zappa?

Answer: Prostate cancer

Source: Author freemumia

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/27/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us