Quiz about Kids Incorporated  Where Have They Been
Quiz about Kids Incorporated  Where Have They Been

"Kids Incorporated" - Where Have They Been? Quiz


What have the cast members of the 80's show "Kids Incorporated" been up to? Let's test your knowledge. Have fun!

A multiple-choice quiz by sunrayz99. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Celebrity Trivia
  6. »
  7. TV Stars Mixed

Author
sunrayz99
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
286,853
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
678
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Who had a number one hit with "Toy Soldiers" in 1989? Hint

Renee Sands
Martika
Stacy "Fergie" Ferguson
Jennifer Love Hewitt

2. Who was the star of the television show, "Ghost Whisperer"? Hint

Martika
Renee Sands
Stacy "Fergie" Ferguson
Jennifer Love Hewitt

3. Who had an album titled, "The Dutchess"? Hint

Martika
Stacy "Fergie" Ferguson
Renee Sands
Jennifer Love Hewitt

4. Who played Eddie on the FOX television show, "The O.C."? Hint

Mario Lopez
Ryan Lambert
Eric Balfour
Rahsaan Patterson

5. Who played Albert Clifford "A.C." Slater on, "Saved by the Bell"? Hint

Ryan Lambert
Eric Balfour
Mario Lopez
Rahsaan Patterson

6. Who had a 1991 song titled, "I Love Your Smile"? Hint

Martika
Shanice
Stacy "Fergie" Ferguson
Renee Sands

7. Renee Sands teamed up with Stacy "Fergie" Ferguson and Stefanie Ridel to form what singing group? Hint

Wild Orchid
Destiny's Child
The Spice Girls
Dream

8. Who provided the singing voice for Princess Fiona in the "Shrek" movies? Hint

Stacy "Fergie" Ferguson
Renee Sands
Martika
Shanice

9. Who released the album, "Wines and Spirits" in 2007? Hint

Eric Balfour
Rahsaan Patterson
Mario Lopez
Ryan Lambert

10. Who starred in the 1987 movie, "The Monster Squad"? Hint

Ryan Lambert
Renee Sands
Eric Balfour
Rahsaan Patterson


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who had a number one hit with "Toy Soldiers" in 1989?

Answer: Martika

Martika was born on May 18, 1969. "Toy Soldiers" was on the album titled "Martika". Sands, Ferguson and Hewitt did help sing the chorus of the song. She played Gloria on the show from 1984 to 1986.
2. Who was the star of the television show, "Ghost Whisperer"?

Answer: Jennifer Love Hewitt

Hewitt was born in Waco, Texas. She played Melinda Gordon on "Ghost Whisperer". Gordon was able to communicate with the dead. The series revolved around her trying to help dead people who could not rest in peace because they still had unfinished business. Gordon worked with them to try to help them finish their business and cross over. She played Robin on the show from 1989 to 1991.
3. Who had an album titled, "The Dutchess"?

Answer: Stacy "Fergie" Ferguson

Stacy Ann Ferguson was born March 27, 1975. "The Dutchess" was released in 2006. Fergie is also the lead singer for the Black Eyed Peas. She played Stacy on "Kids Incorporated" from 1984 to 1989.
4. Who played Eddie on the FOX television show, "The O.C."?

Answer: Eric Balfour

Balfour was born in Los Angeles, California. He played an abusive fiancÚ on Season one of "The O.C.". He played Eric on the show in 1991.
5. Who played Albert Clifford "A.C." Slater on, "Saved by the Bell"?

Answer: Mario Lopez

Lopez's acting career began in 1985 on the ABC series, "a.k.a. Pablo". Lopez also played a jock on "Saved by the Bell". He has also hosted several variety shows. In 1984 he was cast as a drummer and dancer on "Kids Incorporated".
6. Who had a 1991 song titled, "I Love Your Smile"?

Answer: Shanice

Shanice Lorraine Wilson was born on May 14, 1973. She reached number two on the Hot 100 and number one on the Hot R&B/Hip-Hop Singles and Tracks chart with, "I Love Your Smile". The song was from the 1991 album, "Inner Child". She was a dancer on the show in 1984.
7. Renee Sands teamed up with Stacy "Fergie" Ferguson and Stefanie Ridel to form what singing group?

Answer: Wild Orchid

Ferguson was born in Hacienda Heights, California. Sands was born in Worcester, Massachusetts. Wild Orchid was formed in 1991. Their first album was released in 1996. It was titled "Wild Orchid". The album produced one top forty hit, "At Night I Pray".
8. Who provided the singing voice for Princess Fiona in the "Shrek" movies?

Answer: Renee Sands

Renee Ilene Sandstrom was born February 15, 1974. Cameron Diaz voiced Princess Fiona but Sands did the singing. Sands played Renee on the show from 1984 to 1987.
9. Who released the album, "Wines and Spirits" in 2007?

Answer: Rahsaan Patterson

Rahsaan Patterson was born January 11, 1974. Since leaving, "Kids Incorporated" Rahsaan Patterson has released several albums. He has also done several collaborations with artists such as Angela Johnson and Steve 'The Scotsman' Harvey. He played "The Kid" on the show from 1984 to 1987.
10. Who starred in the 1987 movie, "The Monster Squad"?

Answer: Ryan Lambert

Ryan Mark Lambert Lambert was born in Cleveland, Ohio. He starred as Rudy in "The Monster Squad". Rudy was part of a group of teens who loved classic monsters. They were also on a mission to stop the monsters from taking over the world. Lambert played Ryan on the show from 1985 to 1988.
Source: Author sunrayz99

This quiz was reviewed by FunTrivia editor skunkee before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 21 2023 : Guest 68: 9/10
Dec 14 2022 : Guest 174: 7/10

Score Distribution

quiz
2/8/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us