FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Not born in the USA
Quiz about Not born in the USA

Not born in the USA! Trivia Quiz


Which of the stars listed was not born in the USA. Think you know?

A multiple-choice quiz by jesseg. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Celebrity Trivia
  6. »
  7. Place of Origin
  8. »
  9. USA Celebs

Author
jesseg
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
27,026
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
2991
Last 3 plays: Guest 98 (10/10), bgjd (7/10), Guest 73 (5/10).
- -
Question 1 of 10
1. Which of the following actresses was not born in the USA? Hint


Question 2 of 10
2. Which of the following talk show hosts was not born in the USA? Hint


Question 3 of 10
3. Which of the following actors was not born in the USA? Hint


Question 4 of 10
4. Which of the following was not born in mainland USA? Hint


Question 5 of 10
5. Which of the following actresses was not born in the USA? Hint


Question 6 of 10
6. Which of the following actors was not born in the USA? Hint


Question 7 of 10
7. Which of the following was not born in the USA? Hint


Question 8 of 10
8. Which of the following actresses was not born in the USA? Hint


Question 9 of 10
9. Which of the following actors was not born in the USA? Hint


Question 10 of 10
10. Which of the following was not born in the USA? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 08 2024 : Guest 98: 10/10
Mar 26 2024 : bgjd: 7/10
Mar 24 2024 : Guest 73: 5/10
Feb 21 2024 : Guest 146: 3/10
Feb 19 2024 : Guest 47: 5/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which of the following actresses was not born in the USA?

Answer: Neve Campbell

Neve was born in Toronto, Canada.
2. Which of the following talk show hosts was not born in the USA?

Answer: Jerry Springer

Jerry was born in London, England.
3. Which of the following actors was not born in the USA?

Answer: Keanu Reeves

Keanu was born in Beirut, Lebanon.
4. Which of the following was not born in mainland USA?

Answer: Joaquin Phoenix

Joaquin was born in San Juan, Puerto Rico.
5. Which of the following actresses was not born in the USA?

Answer: Natalie Portman

Natalie was born in Jerusalem, Israel.
6. Which of the following actors was not born in the USA?

Answer: Martin Lawrence

Martin was born in Frankfurt, Germany.
7. Which of the following was not born in the USA?

Answer: Kiefer Sutherland

Kiefer was born in London, England.
8. Which of the following actresses was not born in the USA?

Answer: Julia Ormond

Julia was born in Epsom, England.
9. Which of the following actors was not born in the USA?

Answer: Andy Garcia

Andy was born in Havana, Cuba.
10. Which of the following was not born in the USA?

Answer: Gary Oldman

Gary was born in London, England.
Source: Author jesseg

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/19/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us