Quiz about Whats My Name 3
Quiz about Whats My Name 3

What's My Name? *3 Trivia Quiz


This is multiple choice. I will give the person's birth name and you decide who the well known person is. Enjoy!

A multiple-choice quiz by finlady. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Celebrity Trivia
  6. »
  7. Celebrities Mixture
  8. »
  9. Birth and Stage Name

Author
finlady
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
45,743
Updated
Dec 06 22
# Qns
20
Difficulty
Average
Avg Score
13 / 20
Plays
2939
Last 3 plays: MissHollyB (13/20), Guest 216 (13/20), jwwells (10/20).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Who is Maria Estela Martinez Cartas? Hint

Maria Montez
Madonna
Isabel Peron
Rita Hayworth

2. Who is Mary Cathleen Collins? Hint

Crystal Gayle
Mary Martin
Bo Derek
Mary Tyler Moore

3. Who is Julius Garfinkle? Hint

John Garfield
Frank Sinatra
Art Garfunkle
Jules Verne

4. Who is Baldemar G. Huerta? Hint

Alan Alda
Alec Baldwin
Freddy Fender
Brian Keith

5. Who is Albert Einstein? Hint

Lee Majors
William Bendix
William Hurt
Albert Brooks

6. Who is Issur Danielovitch? Hint

Kirk Douglas
Melvin Douglas
Robert Stack
Truman Capote

7. Who is Anne Francis Robbins? Hint

Anne Francis
Mother Teresa
Twiggy
Nancy Reagan

8. Who is Joel Katz? Hint

Joel MacCrae
Lawrence Olivier
Joey Bishop
Joel Grey

9. Who is Agnes Gonxha Bojaxhiu? Hint

Mother Teresa
Crystal Gayle
Agnes Moorehead
Eva Marie Saint

10. Who is Leslie Hornby? Hint

Madonna
Twiggy
Donna Fargo
Leslie Nielsen

11. Who is Nathan Birnbaum? Hint

Robert Stack
George Burns
George Kennedy
Bob Hope

12. Who is Richard Starkey? Hint

Richard Burton
Danny DeVito
Ringo Starr
Tom Wolfe

13. Who is Yvonne Vaughan? Hint

Bo Derek
Donna Fargo
Brigitte Bardot
Yvonne DeCarlo

14. Who is Alphonso D'Abruzzo? Hint

Danny DeVito
Alan Alda
Robert Duvall
Fred Allen

15. Who is Stuart Leslie Goddard? Hint

Stuart Granger
John Goodman
Rod Stewart
Adam Ant

16. Who is Natalia Nikolaevna Zakharenko, sometimes also referred to as Natasha Gurdin? Hint

Margaret O'Brien
Judy Garland
June Allyson
Natalie Wood

17. Who is Schmuel Gelbfisz? Hint

George Burns
Woody Allen
Steve Allen
Samuel Goldwyn

18. Who is George Robert LeRoy Parker? Hint

George Jones
Robert Redford
Butch Cassidy
Henry Fonda

19. Who is Lucille La Sueur? Hint

Doris Day
Betty Davis
Joan Crawford
Madonna

20. Who is Daniel Michaeli? Hint

Dan Quayle
Danny Kaye
Danny DeVito
Michael Landon


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who is Maria Estela Martinez Cartas?

Answer: Isabel Peron

Juan Peron was succeeded in office by his third wife Isabel, who later was ousted by the military in Argentina.
2. Who is Mary Cathleen Collins?

Answer: Bo Derek

Bo Derek was 18 years old when she married John Derek, 48 years old. After she made the movie '10' she has been considered a '10' by men.
3. Who is Julius Garfinkle?

Answer: John Garfield

John Garfield was an actor who was popular in the 1940s.
4. Who is Baldemar G. Huerta?

Answer: Freddy Fender

Freddy Fender has had three successful careers. He was a Hispanic cop in the 1950's, country pop star in the 70's and a member of the Grammy winning Texas Tornadoes in the 90's.
5. Who is Albert Einstein?

Answer: Albert Brooks

Al Brooks gained pop-culture fame for the short-subject directoral debut. In 1975 he won a Grammy for his album, and he wrote for Saturday Night Live.
6. Who is Issur Danielovitch?

Answer: Kirk Douglas

Kirk Douglas won the Honorary Award of 1996 for 50 years as a creative and moral force in the motion picture community, and Honorary Golden Berlin Bear at Berlin International Film Festival of 200l.
7. Who is Anne Francis Robbins?

Answer: Nancy Reagan

Nancy Reagan is the wife of our 40th president.
8. Who is Joel Katz?

Answer: Joel Grey

Joel Grey came from an acting family, and his daughter is Jennifer Grey. He is best known for his role as the sinister Emcee in 'Cabaret'.
9. Who is Agnes Gonxha Bojaxhiu?

Answer: Mother Teresa

In 1950 Mother Teresa founded her order Missionaries of Charity, providing free service to the poor and the unwanted. In '52 she established a home for the dying destitute and soon her first orphanage. In '62 she received the Pandra Shri prize for 'extraordinary services', and in '79 the Nobel Peace Prize.
10. Who is Leslie Hornby?

Answer: Twiggy

In the 1960's Twiggy was a very thin young model, but as the years have passed she has become a respected singer and actress.
11. Who is Nathan Birnbaum?

Answer: George Burns

George Burns started smoking cigars early in his vaudeville days, because he thought it made him look successful.
12. Who is Richard Starkey?

Answer: Ringo Starr

Ringo Starr joined the Beatles on August 18, 1962 just 18 days before their scheduled recording session for EMI at Abbey Road.
13. Who is Yvonne Vaughan?

Answer: Donna Fargo

After all her success, Donna Fargo and her husband Stan Silver were declared bankrupt in 1991.
14. Who is Alphonso D'Abruzzo?

Answer: Alan Alda

Alan Alda drew on his own time in the army in 1950's for his role in 'Mash'. I got along well with everyone on the show except Larry Linville.
15. Who is Stuart Leslie Goddard?

Answer: Adam Ant

Due to illness in the 1990's Adam Ant had to give up his music career but focuses now on acting.
16. Who is Natalia Nikolaevna Zakharenko, sometimes also referred to as Natasha Gurdin?

Answer: Natalie Wood

Natalie Wood's career took off when she was 9 with 'Miracle on 34th St.'. By the time she was 12 years old she made 14 movies. Natalie tragically drowned while on a yacht with her husband and friends. Her family still has trouble coping with this.
17. Who is Schmuel Gelbfisz?

Answer: Samuel Goldwyn

Goldwyn with his partner Louis B. Mayer in 1925 were a part of a long line-up of Canadians who helmed Hollywood's picture industry.
18. Who is George Robert LeRoy Parker?

Answer: Butch Cassidy

On September 19, 1900 a gang robbed a bank, and escaped. Later they were identified at the Butch Cassidy gang who were known as the 'Wild Ones'.
19. Who is Lucille La Sueur?

Answer: Joan Crawford

'Mommie Dearest' was born into a very poor family, and at the time of her birth her parents were separated. She became a big star in the 30's but in the 40's her star began to fade, because she was so difficult to deal with. She came back in the 50's. In later years she became more mellow, but still had a strained relationship with Christopher and Christina who she left out of her will.
20. Who is Daniel Michaeli?

Answer: Danny DeVito

Danny DeVito went to the Wilfred Academy of Hair and Beauty Culture before attending the American Academy of Dramatic Arts. His film debut was 'One Flew over the Cuckoo's Nest' in 1975.
Source: Author finlady

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ponycargirl before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 22 2023 : MissHollyB: 13/20
Jan 11 2023 : Guest 216: 13/20
Jan 06 2023 : jwwells: 10/20
Jan 06 2023 : pughmv: 18/20
Jan 06 2023 : Emma-Jane: 20/20
Jan 04 2023 : heatherpipe: 11/20
Dec 17 2022 : Guest 173: 14/20
Dec 14 2022 : Hayes1953: 13/20

Score Distribution

quiz
Related Quizzes
1. Skeletons in the Closet Average
2. What's in a Name? Average
3. They Were A.K.A. Average
4. Celebrities Named After Greek Legends Easier
5. What's My Name #2 Average
6. Who's In A name? Part 1 Difficult
7. What's In A Name? Average
8. Celebrity Real Names 2 Average
9. Who's That Difficult
10. What's My Real Name? 2 Average
11. The Name Behind the Name Average
12. Nom De Guerre Very Easy

2/6/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us