FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Whats In A Name
Quiz about Whats In A Name

What's In A Name? Quiz for Experts | Celebrities Mixture


This quiz is mostly multiple choice. I'll give a real name and a clue, you guess the persons stage name today. Try it, have some fun and Good Luck!

A multiple-choice quiz by califredrose. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Celebrity Trivia
  6. »
  7. Celebrities Mixture
  8. »
  9. Birth and Stage Name

Author
califredrose
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
18,834
Updated
Dec 03 21
# Qns
20
Difficulty
Average
Avg Score
15 / 20
Plays
7641
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Jane57 (20/20), TurkishLizzy (19/20), elmslea (20/20).
- -
Question 1 of 20
1. Nathan Birnbaum is better known as this comedian and actor. Who is he? Hint


Question 2 of 20
2. Maurice Joseph Micklewhite is better known as this actor. Who is he? Hint


Question 3 of 20
3. Cherilyn Sarakasian is multi-talented and uses only one name. Who is this famous woman?

Answer: (one word)
Question 4 of 20
4. John Uhler Lemmon is better known as this great actor. Who is he? Hint


Question 5 of 20
5. Natalia Zacharenko was better known by what name? Hint


Question 6 of 20
6. Caryn Johnson is better known as this woman in serious and funny movies. Who is she? Hint


Question 7 of 20
7. Look at this name carefully, this actor didn't change it too much. Anthony Iadanza. What is he called now?

Answer: ( Two Words)
Question 8 of 20
8. Henry John Deutschendorf is better known as this singer who did some acting. Who is he? Hint


Question 9 of 20
9. Anna Marie Duke had great success as a child star. Who is she better known as?

Answer: (two words)
Question 10 of 20
10. Melvin Kaminsky is better known as this funny man who acts and directs. Who is he? Hint


Question 11 of 20
11. Allen Stewart Konigsberg is better known as this actor and director. Who is this funny man? Hint


Question 12 of 20
12. Frances Ethel Gumm is better known as this singing and acting legend. Who is this great lady? Hint


Question 13 of 20
13. Anna Maria Italiano is better known today as this actress. Who is she? Hint


Question 14 of 20
14. Issur Danielovitch Demsky is better known today as this actor with a famous acting son. Who is he? Hint


Question 15 of 20
15. John Elroy Sanford is better known as this comic actor. Who is he? Hint


Question 16 of 20
16. William Beedle was better known as this dramatic actor. Who is he? Hint


Question 17 of 20
17. Henry Pratt is better known as this horror star. Who is he? Hint


Question 18 of 20
18. Bernard Schwartz is better known as this often funny sometimes dramatic actor. Who is he? Hint


Question 19 of 20
19. Leonard Slye is better known as this singing cowboy. Who is he? Hint


Question 20 of 20
20. Frances Octavia Smith is better known as this singing cowgirl. Who is she? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 25 2024 : Jane57: 20/20
May 15 2024 : TurkishLizzy: 19/20
May 11 2024 : elmslea: 20/20
May 10 2024 : Guest 136: 15/20
May 10 2024 : genoveva: 20/20
May 09 2024 : PurpleComet: 17/20
May 09 2024 : Guest 99: 20/20
May 05 2024 : joseslaughter: 13/20
Apr 29 2024 : pughmv: 20/20

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Nathan Birnbaum is better known as this comedian and actor. Who is he?

Answer: George Burns

George Burns started out with his wife Gracie Allen, they made movies and had a TV show. He went on to a long and great career living to 100 years old.
2. Maurice Joseph Micklewhite is better known as this actor. Who is he?

Answer: Michael Caine

Michael Caine has done comedy and drama on stage as well as in movies.
3. Cherilyn Sarakasian is multi-talented and uses only one name. Who is this famous woman?

Answer: Cher

Cher won an oscar for her acting in the movie 'Moonstruck' with Nicolas Cage.
4. John Uhler Lemmon is better known as this great actor. Who is he?

Answer: Jack Lemmon

Jack Lemmon was a great comedic actor as well as a dramatic one. His movie 'Some Like It Hot' with Tony Curtis and Marilyn Monroe is number 1 on the 100 best comedy movies ever made list. A very funny movie!
5. Natalia Zacharenko was better known by what name?

Answer: Natalie Wood

Natalie Wood was a movie actress who starred in movies like "West Side Story".
6. Caryn Johnson is better known as this woman in serious and funny movies. Who is she?

Answer: Whoopi Goldberg

Whoopi Goldberg is also seen on the TV show 'Hollywood Squares'.
7. Look at this name carefully, this actor didn't change it too much. Anthony Iadanza. What is he called now?

Answer: Tony Danza

Tony Danza has done several TV sit-coms as well as some movies.
8. Henry John Deutschendorf is better known as this singer who did some acting. Who is he?

Answer: John Denver

John Denver was in the movie 'Oh, God' with Nathan Birnbaum, AKA, George Burns.
9. Anna Marie Duke had great success as a child star. Who is she better known as?

Answer: Patty Duke

Patty Duke was in the 'Miracle Worker' as the blind child and later in the remake as the childs teacher. She also had her own TV series when she was a teen.
10. Melvin Kaminsky is better known as this funny man who acts and directs. Who is he?

Answer: Mel Brooks

Mel Brooks also writes as well as acts and directs. He has starred in his own movies too.
11. Allen Stewart Konigsberg is better known as this actor and director. Who is this funny man?

Answer: Woody Allen

Woody Allen is another man who writes, directs and stars in some of his own movies.
12. Frances Ethel Gumm is better known as this singing and acting legend. Who is this great lady?

Answer: Judy Garland

Judy Garland proved she could sing as well as act in the movie 'The Wizard Of Oz'.
13. Anna Maria Italiano is better known today as this actress. Who is she?

Answer: Anne Bancroft

Anne Bancroft is best known as a dramatic actress but in one of her husband's, (Mel Brooks) movies she plays a funny gypsy woman.
14. Issur Danielovitch Demsky is better known today as this actor with a famous acting son. Who is he?

Answer: Kirk Douglas

Kirk Douglas, best known for playing Spartacus, is father to actor Michael Douglas.
15. John Elroy Sanford is better known as this comic actor. Who is he?

Answer: Redd Foxx

Redd Foxx had a TV series called 'Sanford And Son'. I suppose he thought his real last name was a good choice for the show.
16. William Beedle was better known as this dramatic actor. Who is he?

Answer: William Holden

William Holden was a great dramatic actor from the 40's and 50's although he did a funny 'Lucy' tv episode in Hollywood.
17. Henry Pratt is better known as this horror star. Who is he?

Answer: Boris Karloff

I suppose Boris Karloff thought 'Frankenstein' needed a scarier stars name then Henry Pratt.
18. Bernard Schwartz is better known as this often funny sometimes dramatic actor. Who is he?

Answer: Tony Curtis

Tony Curtis did both types of films, drama and comedy. I enjoy them all.
19. Leonard Slye is better known as this singing cowboy. Who is he?

Answer: Roy Rogers

Roy Rogers had his own TV series and also did movies. He was married to Dale Evans who also sang and starred with him.
20. Frances Octavia Smith is better known as this singing cowgirl. Who is she?

Answer: Dale Evans

Dale Evans and husband Roy Rogers had a long and successful carreer and marriage. They truly are the 'singing sweethearts of the west'...
Source: Author califredrose

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ponycargirl before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/27/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us