FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Suite Life of Zack and Cody and Hannah Montana
Quiz about Suite Life of Zack and Cody and Hannah Montana

"Suite Life of Zack and Cody" and "Hannah Montana" Quiz


This a little quiz all about my favourite TV show, "The Suite Life of Zack and Cody" and my other favourite show, "Hannah Montana".

A multiple-choice quiz by sarah1234. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. For Children Trivia
  6. »
  7. TV for Kids
  8. »
  9. Assorted TV Trivia for Kids

Author
sarah1234
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
243,718
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
14001
Last 3 plays: Rumpo (9/10), Guest 1 (1/10), Butterfly38 (6/10).
- -
Question 1 of 10
1. I am in "The Suite Life of Zack and Cody." In the episode "Band in Boston" I was lead singer of the band Waterworks. Who am I? Hint


Question 2 of 10
2. In the "Suite Life" episode "The Sweet Smell of Excess", what is the name of Esteban's new "personality"? Hint


Question 3 of 10
3. What is Jake Ryan's most famous line from his TV show, "Zombie High"? Hint


Question 4 of 10
4. In the "Hannah Montana" episode "My Boyfriend's Jackson and There's Gonna be Trouble", who did everyone think was Jackson's girlfriend? Hint


Question 5 of 10
5. In which one of the following episodes of "The Suite Life of Zack and Cody" is Paris Hilton mentioned? Hint


Question 6 of 10
6. In season 1, who are Hannah Montana's "cool" friends? They are quite snobby! Hint


Question 7 of 10
7. In the episode of "Suite Life", "The Sweet Smell of Excess" when "smart" London asked Maddie to walk and chew gum at the same time, what was Maddie's reply? Hint


Question 8 of 10
8. Who is Zack and Cody's friend who has dyslexia? Hint


Question 9 of 10
9. What is the name of Maddie, London, Mary Margaret and Corrie's English teacher in "The Suite Life of Zack and Cody"? Hint


Question 10 of 10
10. In the "Hannah Montana" episode, "Lilly, Do You Wanna Know a Secret?" who, according to Miley, is growing a moustache? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 21 2024 : Rumpo: 9/10
Feb 08 2024 : Guest 1: 1/10
Jan 17 2024 : Butterfly38: 6/10
Jan 11 2024 : Guest 98: 3/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. I am in "The Suite Life of Zack and Cody." In the episode "Band in Boston" I was lead singer of the band Waterworks. Who am I?

Answer: Maddie

Maddie Fitzpatrick is the girl who works at the candy counter in The Tipton. She is poorer than London and London can often bribe her into doing things for her. Maddie is sometimes labelled as Candy Counter Girl. Zack has a HUGE crush on her!
2. In the "Suite Life" episode "The Sweet Smell of Excess", what is the name of Esteban's new "personality"?

Answer: Estebanita

Estaban is a bell-boy in "Suite Life". He is Latin-American, and very funny. To him, Mr Moseby is a "great man"!
3. What is Jake Ryan's most famous line from his TV show, "Zombie High"?

Answer: Dude, I slayed you once, don't make me slay you again!

Jake Ryan is the new kid in school, and is also a celebrity. Miley is jealous of this, since she's Hannah Montana and because no-one knows she's Hannah, she gets treated like a normal kid.
4. In the "Hannah Montana" episode "My Boyfriend's Jackson and There's Gonna be Trouble", who did everyone think was Jackson's girlfriend?

Answer: Miley/Hannah

Miley Stewart is a typical girl by day...at night it's time for a Hannah Montana concert! Some of Hannah Montana's songs that are about the fact that she leads a double life are "Best of Both Worlds", "The Other Side of Me" and "Just Like You". In this episode, a photographer takes a picture of her and Jackson together and tells everyone that they are a couple.
5. In which one of the following episodes of "The Suite Life of Zack and Cody" is Paris Hilton mentioned?

Answer: Forever Plaid

Paris Hilton is mentioned the first time in "Forever Plaid" when Sister Dominick says that both Maddie and the spoiled hotel heiress are in trouble. London responds with "Is Paris Hilton in this class?"
6. In season 1, who are Hannah Montana's "cool" friends? They are quite snobby!

Answer: Tracy and Evan

Hannah Montana's "cool" friends are called Tracy and Evan. I'm guessing they're socialites or something, because they don't sing or act! Tracy is featured more in the series than Evan. She has sinus problems, a cat called Madonna and "once shot a snot rocket so big it hit BOTH of the Olsen twins!"
7. In the episode of "Suite Life", "The Sweet Smell of Excess" when "smart" London asked Maddie to walk and chew gum at the same time, what was Maddie's reply?

Answer: What am I, an acrobat?

In this episode, Arwin invents a machine that sends you into a parallel world! Zack and Cody use it, and get sent to the parallel world, where their mom's hair is blue, Arwin is cool (!) Esteban is a woman, London is smart and Maddie is stupid and owns the hotel! It is now called the Fitzpatrick! And, on top of all that, Mr Moseby tells the boys to jump on the couches!
8. Who is Zack and Cody's friend who has dyslexia?

Answer: Bob

Bob is in a special class in school. In one episode, Zack overhears Bob's teacher talking to him, saying, "Now if you need extra time on your test, that's ok!" Zack then pretends to be dyslexic, much to Cody's disgust.
9. What is the name of Maddie, London, Mary Margaret and Corrie's English teacher in "The Suite Life of Zack and Cody"?

Answer: Sister Dominick

Sister Dominick is not happy with London at the start of London's education at Our Lady's but when London "writes" the story of Ivanna, the dog who lives in a hotel, she warms up to her. Ilsa Shicklegrubermeiger is the temporary hotel manager in "Hotel Inspection". Carey Martin is the twins' mother and Spencer Moseby is Mr. Moseby's brother.
10. In the "Hannah Montana" episode, "Lilly, Do You Wanna Know a Secret?" who, according to Miley, is growing a moustache?

Answer: Amber

Amber and Ashley take Miley and Lilly's seats next to Johnny, who is played by "High School Musical" actor Corbin Bleu. This is when Miley shoots her insult at Amber and when Lily says to Ashley, "Is that a zit or are you growing another head?" Miley tells Johnny that ketchup is a good moisturiser, and he believes her!
Source: Author sarah1234

This quiz was reviewed by FunTrivia editor NatalieW before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/1/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us