FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about My Random  Mix
Quiz about My Random  Mix

My Random Mix Trivia Quiz


Hey, I'll give you a description of a character from a show, and you tell me the answer.

A multiple-choice quiz by Iamfamous17. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. For Children Trivia
  6. »
  7. TV for Kids
  8. »
  9. Assorted TV Trivia for Kids

Author
Iamfamous17
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
157,600
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
3476
Last 3 plays: jeff5876 (2/10), Guest 117 (1/10), pennie1478 (5/10).
- -
Question 1 of 10
1. Her brother is good at every sport, but isn't the best street luge. She loves sports and gets good grades. Hint


Question 2 of 10
2. She's a spoiled girl who lives in a mansion. Hint


Question 3 of 10
3. She has a lot of brothers and sisters. She loves to gossip, and isn't always as good a friend as she should be. Hint


Question 4 of 10
4. He hates monkeys, camp, and sometimes being a sidekick, or second best. Hint


Question 5 of 10
5. He's a genius, most kids hate him and he bugs his brother. Hint


Question 6 of 10
6. She's a rebel, wants to go to "L Squared", is going to make a band, and doesn't like "Double E's" Hint


Question 7 of 10
7. She used to live in Texas and she's an animal. Hint


Question 8 of 10
8. He's from Kansas, is a computer genius, isn't good at most sports, is a hockey goalie. Hint


Question 9 of 10
9. The only subject she's not good at is shop, she's the principal's assistant, and she's been Student of the Month practically forever. Hint


Question 10 of 10
10. Her dad ignores her, her mom doesn't always think straight, and her sister is the parents' favorite. Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 28 2024 : jeff5876: 2/10
Feb 09 2024 : Guest 117: 1/10
Jan 30 2024 : pennie1478: 5/10
Jan 25 2024 : Butterfly38: 7/10
Jan 11 2024 : Guest 98: 3/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Her brother is good at every sport, but isn't the best street luge. She loves sports and gets good grades.

Answer: Reggie - Rocket Power

Raven likes volleyball, but that's the only sport we see her play, Ginger's brother doesn't like sports, he likes gross things, and Lizzie's brother only likes cheerleading.
2. She's a spoiled girl who lives in a mansion.

Answer: Courtney - As Told By Ginger

Penny is definitly not either, Kim isn't spoiled, considering she had to get a job to buy a jacket, and Amanda/Moody isn't living in a mansion.
3. She has a lot of brothers and sisters. She loves to gossip, and isn't always as good a friend as she should be.

Answer: Dijonay - The Proud Family

Once Dijonay was going to help Penny babysit her siblings, but left to go to a concert, when she said she'd be back in a minute (she was supposedly getting a movie), but she never came back.
4. He hates monkeys, camp, and sometimes being a sidekick, or second best.

Answer: Ron - Kim Possible

In one episode Ron was tired of being Kim's sidekick so he stayed at work, but then ended riding his bike to help her.
5. He's a genius, most kids hate him and he bugs his brother.

Answer: T.J. - Smart Guy

Tahj plays both T.J(Smart Guy), and Wade. While Wade is a genius, we don't know if he has a brother or if people hate him (besides Kim's enemies he helps to defeat), Arnold isn't a genius, he's an only child, and everyone likes him, and Gretchen is the genius.
6. She's a rebel, wants to go to "L Squared", is going to make a band, and doesn't like "Double E's"

Answer: Angel - Lizzie McGuire

"Double E's" means geeks and dweebs, and "L Squared" means living large.
7. She used to live in Texas and she's an animal.

Answer: Sandy - Spongebob Squarepants

Pearl is a whale, Rhonda's a spoiled brat who's obsessed with fashion and Helga likes Arnold, but won't admit it.
8. He's from Kansas, is a computer genius, isn't good at most sports, is a hockey goalie.

Answer: Sam - Rocket Power

Sam's nickname is Squid. The 'N' on his shirt stands for New York, because that is where he was originally going to be from, but it was switched to Kansas. However, word never got to the artist.
9. The only subject she's not good at is shop, she's the principal's assistant, and she's been Student of the Month practically forever.

Answer: Ren - Even Stevens

Ren's brother Louis is exactly the opposite of her. She is practically perfect.
10. Her dad ignores her, her mom doesn't always think straight, and her sister is the parents' favorite.

Answer: Helga - Hey Arnold

Helga's sister is named Olga. Her parents constantly forget that she's Helga, and call her Olga.
Source: Author Iamfamous17

This quiz was reviewed by FunTrivia editor NatalieW before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/1/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us