FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Kids Time to Shine
Quiz about Kids Time to Shine

Kids' Time to Shine Trivia Quiz


This quiz is for kids aged 11+. It's all about kids' shows; a few from when you were a little young but try anyway and prove that kids can shine too.

A multiple-choice quiz by Zo1. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. For Children Trivia
  6. »
  7. TV for Kids
  8. »
  9. Assorted TV Trivia for Kids

Author
Zo1
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
333,816
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
847
Last 3 plays: Guest 117 (10/10), Butterfly38 (10/10), Guest 98 (7/10).
- -
Question 1 of 10
1. In the episode "iDate a Bad Boy Part 1" of "iCarly" what was the name of Carly's boyfriend? Hint


Question 2 of 10
2. In the famous show about a sponge and his underwater friends who is SpongeBob most likely to annoy with his crazy laugh? Hint


Question 3 of 10
3. Who sang the theme song "The Best of Both Worlds" for the phenomenal show "Hannah Montana"? Hint


Question 4 of 10
4. In the episode "Re-Test" of "Wizards of Waverly Place" what was the name of Alex's Aunt? Hint


Question 5 of 10
5. In the season 1 episode "Kidney of the Sea" of "The Suite Life on Deck" what movie did a few of the scenes remind most people of? Hint


Question 6 of 10
6. "Everything is Not What It Seems" is the theme song for which show? Hint


Question 7 of 10
7. What show is about three schoolkids who appear to be normal but are really spies who save the world from many potential harms? Hint


Question 8 of 10
8. Which particular show has the characters Ziggy, Stingy and Trixie? Hint


Question 9 of 10
9. Do Dylan and Cole Sprouse sing the theme song for "The Suite Life on Deck"?


Question 10 of 10
10. Sandy Cheeks is different from other characters in the show "SpongeBob SquarePants" in what way? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 09 2024 : Guest 117: 10/10
Jan 25 2024 : Butterfly38: 10/10
Jan 11 2024 : Guest 98: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In the episode "iDate a Bad Boy Part 1" of "iCarly" what was the name of Carly's boyfriend?

Answer: Griffin

Griffin was Carly's boyfriend in that episode. He was bad boy which refers to the title "iDate a Bad Boy".
2. In the famous show about a sponge and his underwater friends who is SpongeBob most likely to annoy with his crazy laugh?

Answer: Squidward

Squidward is a relaxed creature most of the time, but hates SpongeBob. He has six tentacles and has a weird laugh.
3. Who sang the theme song "The Best of Both Worlds" for the phenomenal show "Hannah Montana"?

Answer: Miley Cyrus

Miley Cyrus was indeed the one who sang the theme song. It was one of the songs that Hannah Montana was famous for in the actual show. The song describes the actual plot of the show.
4. In the episode "Re-Test" of "Wizards of Waverly Place" what was the name of Alex's Aunt?

Answer: Aunt Megan

Aunt Megan was just like an older version of Alex. She liked to paint and lived in Paris.
5. In the season 1 episode "Kidney of the Sea" of "The Suite Life on Deck" what movie did a few of the scenes remind most people of?

Answer: Titanic

It really was just like Titanic with the way the scenes were filmed. Also how they were on a ship.
6. "Everything is Not What It Seems" is the theme song for which show?

Answer: Wizards of Waverly Place

This is in fact the theme song of "Wizards of Waverly Place". It is sung by Selena Gomez who stars as Alex in the show.
7. What show is about three schoolkids who appear to be normal but are really spies who save the world from many potential harms?

Answer: M.I. High

"M.I High" is a show that was filmed in Britain and is a very good show. All the actors are British and the spies are around 16-17 yrs old in real life.
8. Which particular show has the characters Ziggy, Stingy and Trixie?

Answer: Lazytown

"Lazytown" is a show about getting up and moving about. It is really weird how it is called Lazytown yet it is trying to get you to be the opposite. Kind of telling you to not judge a book by its cover.
9. Do Dylan and Cole Sprouse sing the theme song for "The Suite Life on Deck"?

Answer: No

Dylan and Cole Sprouse are more known for their acting rather than their singing. They starred in shows such as "Suite Life of Zack and Cody" and of course "Suite Life on Deck".
10. Sandy Cheeks is different from other characters in the show "SpongeBob SquarePants" in what way?

Answer: She's a land animal.

Sandy Cheeks is a land animal for she is a squirrel. That is why she lives in a treedome, so she can still have air to breathe.
Source: Author Zo1

This quiz was reviewed by FunTrivia editor NatalieW before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/1/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us