Oct 29 2025
:
Guest 31: 1/10
Oct 29 2025
:
Guest 166: 4/10
Oct 19 2025
:
Guest 12: 3/10
Oct 18 2025
:
Guest 75: 1/10
Oct 06 2025
:
Guest 24: 5/10
Score Distribution
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Barbara, Bob, Kurt
Answer: The Suite Life of Zack and Cody
Bob is the twins' dyslexic classmate. Barbara is a classmate and also Cody's girlfriend. Kurt is their dad.
2. William, Larry, Tanya
Answer: That's So Raven
William and Larry are Cory's friends. Tanya is Raven and Cory's mother.
3. Claire, Larry, Oscar
Answer: Lizzie McGuire
Claire is Kate's 'best friend' but mainly her posse. Larry Tudgeman is the biggest geek at school and Oscar is Matt's friend.
4. Lola, Traci, Max
Answer: Hannah Montana
Lola is Lilly's disguise name. Lilly is Hannah's best friend. Traci is another celebrity who has sinus problems and talks weird. Max is one of Jackson's friends.
5. Noah, Amanda, Wilder
Answer: The Latest Buzz
There are five main characters on the show. They are Rebecca, Noah, Amanda, Wilder and Michael.
6. Ron, Jane, Hal
Answer: Naturally Sadie
Ron is the nerd in the show. Jane is Sadie's role model and Hal is her brother.
7. Debby, Tia, Seth
Answer: Phil of the Future
Debby is the annoying girl in Pim's class. Tia is Keely and Phil's friend and Seth is another part of the gang.
8. Chase, Dustin, Dana
Answer: Zoey 101
Chase likes Zoey but he's afraid to tell her. Dustin is Zoey's little brother. Dana appeared in season 1.
9. Randall, Ashley, Gustoff
Answer: Recess
Randall is the snitch. Ashley is Spinelli's real name and there are also four Ashleys who are very annoying to the six. Gus's real name is Gustoff.
10. Abbey, Kay, Acobo
Answer: The Replacements
Kay is Todd and Riley's mom. Abbey is Riley's friend and Acobo is Todd's friend.
This quiz was reviewed by FunTrivia editor NatalieW before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.